- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
ay cherrry ben bir daha aşık olup evlenmek istiyorum çok mutsuzum çooooooookDoğru insanı bulmak zor be rapisacan .
Öyle deme, sağlam olanlar önce secilseydi önce biz giderdik.hayır birde insanın yaşı ilerledikçe eski heyecanı kalmıyor git gide ciddileşiyor eskiden heyecanlandığım şeyler şimdi bana sıradan geliyor. 27 yaşıma kadar hiç evde kaldımda evleneyim diye bir düşünceye kapılmadım ama konu sahibininde dediği gibi akranlarımın çoğu evlenmiş e doğal olarak erkeklerinde çoğu evlenmiş . kalan bekarlarda seçilmilşlerden kalan çürükler
o da var ama bacım benim gitmemem tamamen salaklığımdan. mesela benim erkek arkadaşım varken bana teklif ediyorlardı ben ayrılacağımızı düşünüyordum yine de biriyle beraberken böyle bişey yapmam doğru değil diye hep teklifleri reddediyordum. sanki karşımdaki çok düzgün bir insanmış gibi neyse yinede doğrularımdan taviz vermediğim için kendimi seviyorum varsın sap kalmaya devam edeyimÖyle deme, sağlam olanlar önce secilseydi önce biz giderdik.
hayır birde insanın yaşı ilerledikçe eski heyecanı kalmıyor git gide ciddileşiyor eskiden heyecanlandığım şeyler şimdi bana sıradan geliyor. 27 yaşıma kadar hiç evde kaldımda evleneyim diye bir düşünceye kapılmadım ama konu sahibininde dediği gibi akranlarımın çoğu evlenmiş e doğal olarak erkeklerinde çoğu evlenmiş . kalan bekarlarda seçilmilşlerden kalan çürükler
Ayy yurt dışında yaşıyor olsam hiçbir şey umrumda olmaz. Gezer tozarim bir kolumda jose bir kolumda giovanni.
Neyi çok istersen o olmuyor. Etrafına bak kimin neyi eksikse onu deli gibi istiyor ama ulaşamıyor. istemeyeceksin ben onu anladım.
hmmm o açıdan düşünmemiştimBu durumda bizdemi cürügüz(
bu arada benim 18 gün sonra kardeşim evleniyor. izinliyim kardeşime yardım etmeye çalıştım iznim bitti ne bir yere gidebildim ne de mutlu olacağım başka birşey. zaman akıp gidiyor ve giderek yaşlanıyoruz .hayatında sevdiceğin biri olmayınca çok sıkıcı oluyor. mesela benim yapmak istediğim bazı şeyler var ama bunlar çokta umurumda değil aslında hayatımda mutlu olduğum şey sevdiğim kişiyle beraber olmakBu durumda bizdemi cürügüz(
tabii ki karşı cinsle ilişki gerekli bir durum ama yani olmuyorsa da kendini eksik hissetmek,sürekli bu konuyu düşünmek,günlerini kendine zehir etmek abartılı bir tutum.bir de insanın etrafa yaydığı enerji de çok önemli,yaşım geldi,evlenmeliyim,çocuuk dalgaları yaymak bence karşı cinsi kaçıran bir şey.ye iç gez toz kendine yatırım yap,kendinle mutlu ol, adam gelir zaten.en azından ben böyle düşünüyorum.Hayat yalnız geçmiyor ki, yalnızlık güzel bir şey değil. Uzun süre yalnız olmak , yalnız yaşamak depresyon sebebi. İnsanlar yalnız yaşamaya programlı değil ki, kadının erkeğe, erkeğin kadına ihtiyacı var.
Olgun yaştaki insanların evlenmek istemesi de normal bir durum, iş güç eğitim derdine düşmeyip yemeyip içmeyip evlenme peşindekilere yazılacak bir cümle bu bence.
Ayy yurt dışında yaşıyor olsam hiçbir şey umrumda olmaz. Gezer tozarim bir kolumda jose bir kolumda giovanni.
Neyi çok istersen o olmuyor. Etrafına bak kimin neyi eksikse onu deli gibi istiyor ama ulaşamıyor. istemeyeceksin ben onu anladım.
bunun yaşlılığı var da hayatın da binbir türlü hali var.eşin senden önce vefat edebilir,boşanabilirsin.o kadar uzun vadeli düşünüp dertlenmeye gerek yokkardeş seni öyle iyi anlıyorumki . kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. bence birşey yapma bu şekilde mutlu olmaya çabalamaya devam et. bende öyle yapıyorum. bazı arkadaşlar nedir bu evlenme merakı diyorlarda bunun yaşlılığı da var Allah nasip ederde yaşlanırsak ne yapıcaz insan yanında bir hayat arkadaşı istiyor. hayır evlenme meraklısı olmaktan değil çünkü çevremde evlenmiş olan çoğu kişiye bakıp diyorumki "böyle bir adamla evlenmek isteseydim zaten evlenmiş olurdum" etraftan birileri çıkıyor elbet ama ya eğitimi, ya işi ya tipi ya huyu birinden biri patlak veriyor. sonuçta evlilik basit bir karar değilki.
canım zaten arkadaşta anladığım kadarıyla sürekli dertlenip derlenip bunun için üzülen biri değil . ben öyle değilim ancak hayatında seni meşgul eden şeylerde bir yere kadar eve gelipte duvarlara bakıpta mutlu olmaya çalışmakta bir yere kadar insanı oyalıyor. elbette evlenmedik diye ağlanıp sızlanmıyoruz ama keşke hayatımızda bizi mutlu edecek bir eşimiz olsaydı diyoruz. doğal olarak.bunun yaşlılığı var da hayatın da binbir türlü hali var.eşin senden önce vefat edebilir,boşanabilirsin.o kadar uzun vadeli düşünüp dertlenmeye gerek yok
Sadakat saygı duyulması gereken bir şey. Taviz verme kendinden asla. Yalnızken gelsin onlar da pislikler.o da var ama bacım benim gitmemem tamamen salaklığımdan. mesela benim erkek arkadaşım varken bana teklif ediyorlardı ben ayrılacağımızı düşünüyordum yine de biriyle beraberken böyle bişey yapmam doğru değil diye hep teklifleri reddediyordum. sanki karşımdaki çok düzgün bir insanmış gibi neyse yinede doğrularımdan taviz vermediğim için kendimi seviyorum varsın sap kalmaya devam edeyim
Dün bir topik açtım geyige, aynı bunları yazdım.bu arada benim 18 gün sonra kardeşim evleniyor. izinliyim kardeşime yardım etmeye çalıştım iznim bitti ne bir yere gidebildim ne de mutlu olacağım başka birşey. zaman akıp gidiyor ve giderek yaşlanıyoruz .hayatında sevdiceğin biri olmayınca çok sıkıcı oluyor. mesela benim yapmak istediğim bazı şeyler var ama bunlar çokta umurumda değil aslında hayatımda mutlu olduğum şey sevdiğim kişiyle beraber olmako da yok malesef.
ay sorma hayatımda biri varken daha çok ilgi çekiyorum heralde. zaten hep öyle olurmuş ya sevgilin varken mutluyken daha pozitifsindir ve daha çok dikkat çekersin ondan heraldeSadakat saygı duyulması gereken bir şey. Taviz verme kendinden asla. Yalnızken gelsin onlar da pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?