mutlulugu beklemekten usandim..

hayır birde insanın yaşı ilerledikçe eski heyecanı kalmıyor git gide ciddileşiyor eskiden heyecanlandığım şeyler şimdi bana sıradan geliyor. 27 yaşıma kadar hiç evde kaldımda evleneyim diye bir düşünceye kapılmadım ama konu sahibininde dediği gibi akranlarımın çoğu evlenmiş e doğal olarak erkeklerinde çoğu evlenmiş . kalan bekarlarda seçilmilşlerden kalan çürükler

Öyle deme, sağlam olanlar önce secilseydi önce biz giderdik.

birde bazı erkekler bunu kullanmaya çalışıyor. seks objesi gibi görüyor o da ayrı bir mevzu. ya bazı erkekler midemi bulandırıyor. mesela bizim işyerinde biri var benden 4 yaş falan küçük. ben ilk işe başladığımda bu bana iş çıkışı işin yoksa beraber bişeyler yapalım falan demişti. bende erkek arkadaşım var diye istemedim. neyse sonra ben başka şubede o başka şubede çalışmaya başladık. aradan 1,5 sene falan geçti bizim şubeye gönderildi. neyse bu salağın sevgilisi var ve iyiki bununla görüşmemişim öyle iğrençki geçenlerde sevgilisiyle buluşacaklar. işyerindeki arkadaşlara diyorki "akşama maç var " sevgilisiyle birlikte olacaklarda onu söylüyor . kızda evlilik hayalleri kuruyor. çocukta güya bununla evlenmeyi düşünüyor ama ben inanmıyorum. bir insan kız arkadaşıyla ne yaşarsa yaşasın mahrem denen bişey var ulu orta anlatmak nedir anlamıyorum valla erkeklerden tiksindim

Öyle deme, sağlam olanlar önce secilseydi önce biz giderdik.
o da var ama bacım benim gitmemem tamamen salaklığımdan. mesela benim erkek arkadaşım varken bana teklif ediyorlardı ben ayrılacağımızı düşünüyordum yine de biriyle beraberken böyle bişey yapmam doğru değil diye hep teklifleri reddediyordum. sanki karşımdaki çok düzgün bir insanmış gibi neyse yinede doğrularımdan taviz vermediğim için kendimi seviyorum varsın sap kalmaya devam edeyim

Bu durumda bizdemi cürügüz (

Canim yurd disinda yasiyorum ama dini degerlerim ve cültürel bakis acilarim var bunlardan taviz veremem

Bu durumda bizdemi cürügüz (
bu arada benim 18 gün sonra kardeşim evleniyor. izinliyim kardeşime yardım etmeye çalıştım iznim bitti ne bir yere gidebildim ne de mutlu olacağım başka birşey. zaman akıp gidiyor ve giderek yaşlanıyoruz .hayatında sevdiceğin biri olmayınca çok sıkıcı oluyor. mesela benim yapmak istediğim bazı şeyler var ama bunlar çokta umurumda değil aslında hayatımda mutlu olduğum şey sevdiğim kişiyle beraber olmak o da yok malesef.

tabii ki karşı cinsle ilişki gerekli bir durum ama yani olmuyorsa da kendini eksik hissetmek,sürekli bu konuyu düşünmek,günlerini kendine zehir etmek abartılı bir tutum.bir de insanın etrafa yaydığı enerji de çok önemli,yaşım geldi,evlenmeliyim,çocuuk dalgaları yaymak bence karşı cinsi kaçıran bir şey.ye iç gez toz kendine yatırım yap,kendinle mutlu ol, adam gelir zaten.en azından ben böyle düşünüyorum.

Yok be ben bir koluma Luca diğerine Raul taktım ama valla hala mutlu değilim. :) eğlenmelik erkek kontenjanından hayatımdalar ama bunlar yerine adam gibi sevdiğim biri olsun isterdim. İnsana aşk gerek :)

bunun yaşlılığı var da hayatın da binbir türlü hali var.eşin senden önce vefat edebilir,boşanabilirsin.o kadar uzun vadeli düşünüp dertlenmeye gerek yok

bunun yaşlılığı var da hayatın da binbir türlü hali var.eşin senden önce vefat edebilir,boşanabilirsin.o kadar uzun vadeli düşünüp dertlenmeye gerek yok
canım zaten arkadaşta anladığım kadarıyla sürekli dertlenip derlenip bunun için üzülen biri değil . ben öyle değilim ancak hayatında seni meşgul eden şeylerde bir yere kadar eve gelipte duvarlara bakıpta mutlu olmaya çalışmakta bir yere kadar insanı oyalıyor. elbette evlenmedik diye ağlanıp sızlanmıyoruz ama keşke hayatımızda bizi mutlu edecek bir eşimiz olsaydı diyoruz. doğal olarak.

Sadakat saygı duyulması gereken bir şey. Taviz verme kendinden asla. Yalnızken gelsin onlar da pislikler.

Dün bir topik açtım geyige, aynı bunları yazdım.

Sadakat saygı duyulması gereken bir şey. Taviz verme kendinden asla. Yalnızken gelsin onlar da pislikler.
ay sorma hayatımda biri varken daha çok ilgi çekiyorum heralde. zaten hep öyle olurmuş ya sevgilin varken mutluyken daha pozitifsindir ve daha çok dikkat çekersin ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…