- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bekleme.. ''Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.'' diye çok sevdiğim bir laf var. İnsanın ölümü ve evleneceği kişi değişmezmiş.
Madem inançlı birisin, kısmetin ne ise sana kısmet olacaktır. Üstüne düştükçe hem üzülürsün hem zaman yavaş geçer gibi gelir.
37 yaşında evlendi kuzenim geçenlerde isteyerek. İnşallah en kısa sürede Allah gönlüne göre verir, çeyizlerini ağız tadıyla kullanmayı kısmet eder. :)
Bekleme.. ''Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin 'sen bakarken soyunamıyorum' deme şeklidir.'' diye çok sevdiğim bir laf var. İnsanın ölümü ve evleneceği kişi değişmezmiş.
Madem inançlı birisin, kısmetin ne ise sana kısmet olacaktır. Üstüne düştükçe hem üzülürsün hem zaman yavaş geçer gibi gelir.
37 yaşında evlendi kuzenim geçenlerde isteyerek. İnşallah en kısa sürede Allah gönlüne göre verir, çeyizlerini ağız tadıyla kullanmayı kısmet eder. :)
Merhabalar.. Ben bi süredir yalnizim ve bu duruma aliscam bu sekilde mutlu olucam diyorum. Bu sekil yasasamda bu sekil ölsemde sorun yok dünya hayati gecici deyip deyip avutuyorum kendimi ama bi türlü mutlu degilim. Ben 30 yasinda bi bayanim. Zor günler gecirmis en son ne zaman mutlu oldum hatirlamayan biri. Öyle bi ceyizim varki o kadar özenliki anlatamam.tek hayalim kendi evime sahip olmak ve evlat sevgisini tatmak. Ne kadar is guc sahibi kendi ayaklarinin üstünde guclu bekar bi kadinim desemde ki olsamda akrenlerim icinde olunca eziliyorum.. Onlar iki cocuk sahibi genelde evinin hakinda cocuklarinin hakkinda tatil planlari ne bilim is guc ten bahsederler..amacsiz hissediyorum kendimi. Hep neden sahip degilimki diyorum. Yurd disinda yasiyorum genelde yabancilarla dolu is ortami. Cevresizim . Yani ne yapsamki acaba bol bol duami yoksa ne bilim tafsiyeleriniz neler ?? Yada durumu kabullenip yanliz yasama fikrinemi kendimi alistirayim .. Cok mutsuzum
(
nedir bu evlenme takıntısı anlayamıyorum.hayatını yaşamak için illa bir koca mı lazım?
arkadaslara katiliyorum. bende 30 geldim ama artik bekelmiyorumda:))
ha bide yurtdisinda zor diyorsun,hadi onada katiliyorum ama illede türk olcak diye diger kismetlere gözlerini kapama derim
Merhabalar.. Ben bi süredir yalnizim ve bu duruma aliscam bu sekilde mutlu olucam diyorum. Bu sekil yasasamda bu sekil ölsemde sorun yok dünya hayati gecici deyip deyip avutuyorum kendimi ama bi türlü mutlu degilim. Ben 30 yasinda bi bayanim. Zor günler gecirmis en son ne zaman mutlu oldum hatirlamayan biri. Öyle bi ceyizim varki o kadar özenliki anlatamam.tek hayalim kendi evime sahip olmak ve evlat sevgisini tatmak. Ne kadar is guc sahibi kendi ayaklarinin üstünde guclu bekar bi kadinim desemde ki olsamda akrenlerim icinde olunca eziliyorum.. Onlar iki cocuk sahibi genelde evinin hakinda cocuklarinin hakkinda tatil planlari ne bilim is guc ten bahsederler..amacsiz hissediyorum kendimi. Hep neden sahip degilimki diyorum. Yurd disinda yasiyorum genelde yabancilarla dolu is ortami. Cevresizim . Yani ne yapsamki acaba bol bol duami yoksa ne bilim tafsiyeleriniz neler ?? Yada durumu kabullenip yanliz yasama fikrinemi kendimi alistirayim .. Cok mutsuzum
(
nedir bu evlenme takıntısı anlayamıyorum.hayatını yaşamak için illa bir koca mı lazım?
kardeş seni öyle iyi anlıyorumki . kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. bence birşey yapma bu şekilde mutlu olmaya çabalamaya devam et. bende öyle yapıyorum. bazı arkadaşlar nedir bu evlenme merakı diyorlarda bunun yaşlılığı da var Allah nasip ederde yaşlanırsak ne yapıcaz insan yanında bir hayat arkadaşı istiyor. hayır evlenme meraklısı olmaktan değil çünkü çevremde evlenmiş olan çoğu kişiye bakıp diyorumki "böyle bir adamla evlenmek isteseydim zaten evlenmiş olurdum" etraftan birileri çıkıyor elbet ama ya eğitimi, ya işi ya tipi ya huyu birinden biri patlak veriyor. sonuçta evlilik basit bir karar değilki.Merhabalar.. Ben bi süredir yalnizim ve bu duruma aliscam bu sekilde mutlu olucam diyorum. Bu sekil yasasamda bu sekil ölsemde sorun yok dünya hayati gecici deyip deyip avutuyorum kendimi ama bi türlü mutlu degilim. Ben 30 yasinda bi bayanim. Zor günler gecirmis en son ne zaman mutlu oldum hatirlamayan biri. Öyle bi ceyizim varki o kadar özenliki anlatamam.tek hayalim kendi evime sahip olmak ve evlat sevgisini tatmak. Ne kadar is guc sahibi kendi ayaklarinin üstünde guclu bekar bi kadinim desemde ki olsamda akrenlerim icinde olunca eziliyorum.. Onlar iki cocuk sahibi genelde evinin hakinda cocuklarinin hakkinda tatil planlari ne bilim is guc ten bahsederler..amacsiz hissediyorum kendimi. Hep neden sahip degilimki diyorum. Yurd disinda yasiyorum genelde yabancilarla dolu is ortami. Cevresizim . Yani ne yapsamki acaba bol bol duami yoksa ne bilim tafsiyeleriniz neler ?? Yada durumu kabullenip yanliz yasama fikrinemi kendimi alistirayim .. Cok mutsuzum
(
kardeş seni öyle iyi anlıyorumki . kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. bence birşey yapma bu şekilde mutlu olmaya çabalamaya devam et. bende öyle yapıyorum. bazı arkadaşlar nedir bu evlenme merakı diyorlarda bunun yaşlılığı da var Allah nasip ederde yaşlanırsak ne yapıcaz insan yanında bir hayat arkadaşı istiyor. hayır evlenme meraklısı olmaktan değil çünkü çevremde evlenmiş olan çoğu kişiye bakıp diyorumki "böyle bir adamla evlenmek isteseydim zaten evlenmiş olurdum" etraftan birileri çıkıyor elbet ama ya eğitimi, ya işi ya tipi ya huyu birinden biri patlak veriyor. sonuçta evlilik basit bir karar değilki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?