Mutluluğa Kavuşmak

Prens annesi

Başlangıç:72 Hedef :55 Güncel: 69.1
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
333
552
28
Selam arkadaslar ben 20 yasindayim ve 3 aylik bir bebegim var erken yapilmis bir evliligin erken evladi iste :)
Haliyle erken kilolar demek kisaca sismanlama hikayemi anlatiyim size

Agustos 2014 te esimle tanistim ozaman 55 kiloydum ekim ayinda istemeye geldiler ve benim sitresim basladi dugun telasinin yani sira annem hastaydi ve ona bakiyodum haftanin en az 4 gunu hastanelerde kosturuyoduk aradan zaman geçti ve ben bunca temponun ve sitresin arasinda kasim ayindaki nisanimda 60 kilo olmustum :KK43: ve soka girmistim tabi bu soklarin baslangiciymis habersizdim.. ocak 2015ayonda dugunum oldu ve ben 65 kilo ile evlendim moralim cok bozulmustu insanlar dugun telasindan kilo verirlerken ben git gide aliyordum dayanamadim doktora gittim . Bana ne dese begenirsiniz SITRES YASAK. Benim yapim sitreste vucut direncini arttirmak adina herseyi yaga ceviriyomus turkcesi bu yani :)
Ben ve sitres basil olucak ....
Bir yanda hasta bakim bekleyen bir anne
Bir yanda yeni yapilmis bir evlilik
Ve biryanda da insaati bitmeyen ev yuzunden ayni evde yasamak zorunda kalinan kayinvalide......
Zaman gecti ve Temmuz 2015 te ogluma hamile kaldim ozaman 68 kilo olmustum. Ve en buyuk aci Ekim 2015 te ANNEM vefat etti 3 aylik hamileydim ...Nisan 2016 da dogum yapmadan once 78 kilo idim ... suan 70 kiloyum hemzirdigim icin sıkı diyetler uygulayamiyorum zaten bunnyesel olarak sutum az doktorumuz ne yaparsan yap fazla bi sutun olmaz diyerek mamaya basladik dogdugundan beri mama vermek zorunda kaldim. Kayinvaldem ve cok bilmis akrabaglari dojtorun demesine bakma yedikce sut olur bebek emdikce sut olur diye surekli zorla yedirdiler. Dogumdan sonra 65 kiloya dusmustum . Dogum esnasinda annemin olamayisi ablamin sehirdisinda oldugu icin yetisemeyisi evimin doguma yetismeyisi cok usmustu beni tabi sutu bunlarda etkiledi ve 2 hafta oncesine kadar 73 kiloya kadar cikmistim yeter artik diyerek hepsine rest cektim ve birazda kendi mutlulugum diyerek diyete basladim suan 70 kiloyum cok fazla dikkat etmedigim halde kilolari vermeye basladim cok sukur size surekli neler yaptigimi ve nasil kilo verdigimi yazocam suan oglumla ilgilenmem gerekiyor :)
Hoscakalin iyi bakin kendinize mutluluk bedende baslar....

X