Merhaba kızlarr
1.5 ay oldu evleneli sonunda banada yazmak nasip oldu şükürler olsun
Rabbim herkese nasip etsin
Hemen baslıyorum kızlar ceyizler hakkındaki yorumuma..
en birincisi bulasık makinesi alın :26: ben almamıstım o nedir ki çiziyo ediyo ne işe yarar zaten 2 kişinin bulasıgı nedirki demiştim :26:çok büyük aptallık etmişim bir bulasık makinesi düşmanı ben mumla arar oldum bi kere bu kadar ceyiz yapmısım sofra kurmaya meraklıyım 2 tabak kirletip durmak imkansız
o tabaklar bardaklar inanın bir aksamda yıgılıyor :26:sonra eşim 8.30-9 gibi ancak geliyo işten aksam bulasıgı yıkarsam mutfakta cok zaman harcıyorum yıkamazsam sabaha kalırsada gönlüm rahat etmiyor ve tezgahta temizde olsa hep bulasık var kurulamakta ayrı dert sonrasında
heeee şu ana kadar kırdıgım bardakları sayamam bile ikeadan aldıgım 2 adet olan bardakların tekide dün kırıldı cok üzüldüm önce eve ayakkabılık aldıktan sonra bir ikea yapayım diyorum eksikler var hala..birdee her kırılan bardakta yada meyve bıcaklarında kestigim parmaklarımı hatırlamak istemiyorum aslında aman kızlar alın bulasık makinesi ne kanadı o parmagım
gerci makineye bıcak atılmamalı ama
neyse kızlar siz benim gibi yapmayın bulasık makineside nedirki demeyin cok lazım bisey neyseki benimde artık hayırlısıyla bir makinem olacak haftaya gelecek inşallah artık parmaklarımı kesmicem inşallah bardaklarım kırılmayacakkkkk
sonraaa gelelim şu ceyiz olayına bi kere bu gerekli gereksiz olayı anladıgım kadarıyla kişiye göre degişir bana hep cok aldıgımı kullanmayacagımı söylemişlerdi ama ben kullanıyorum hatta biliyomusunuz cok eksigim var
bugün annemlerin buradan yine birseyler alıcam mesela
kaldıki buraya koymadıgım günlük yemek takımım ve bir sürü ıvır zıvırım vardı
ckb takımınızı sadece 12 li alıp yetinmeyin derim ya yanına günlük için 6 lı yada benim gibi 12 li daha alın cok gidiyor hele makine olunca daha cok gider sanırım..
mesela bir arkadas bana burada biber oyacagı gereksiz demişti bende hak vermiştim..ama ben o biberleri oyarken hep biberi parcalardım gecen günü deneme fırsatım oldu ve iyiki almısım dedim tam bana göre birseymiş
gelin yatak örtüsü annem almıstı istememiştim halada istemiyorum gercekten annemin aldıgı cok zarifmiş sade bende alsaydım onu alırdım ama inaın yinede gereksiz almayın derim yinede tercih sizin :26:
sonraaa nevresim pike olayına gelelim ben 6 nevresim almıstım annemde 1 pike takımı aldı birde tacın gelin seti almıstı malum içinde nevresim ve pikede var onun..sonra 1 tanede akrabadan hediye gelmişti ceyiz gitmeden önce :26:buraya kadar iyi ama kayınvalidemde sagolsun 2 nevresim 1 pike verdi oldumu sana 10 nevresim 3 pike :26: kv verdiklerini misafir için ayırdım annemler kaldı kullandım..3 nevresimi hic acmadım daha :26:gelin setini kaldırdım dügünden hemen sonra ama digerlerini kullanıyorum
degişik degişik sermek güzel ama siz 4 tane alın yeter
hediye falan derken en azından 6 olur sanırım
havlu için dantelliler gercekten cok gereksiz ayrıca kadife havlu almayınnn :44:kızlar bide evlendikten sonra alırsın diyorlar ya bakmayın bence siz onlara eger durumunuz orta halliyse..baska seyler alırım onun yerine diye kalır yoksa onlar önceliginiz olmaktan cıkarlar..yavas yavas almak en güzeli
neyse cok uzun yazdım kızlar aklımda bir sürü sey vardı ama kayboldu