- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- Konu Sahibi MutluBulut_
Kuzummmm maşallah ya kağıt peçetelerin bile hazır maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummmm maşallah ya kağıt peçetelerin bile hazır maşallah
Dün altıklarım daha dogrusu topladıklarım bi oraya bi bura gezdim sadece bunları aldım
Bunu öylesine geziniyim dedigim bir dükkanda gördüm çok hoşuma gitti hem rengi hem puantiyesine bayıldım
Eki Görüntüle 708659
Kalpli buz kalıbını aylardır istiyordum kac defa bunun için ikeaya girdim ama sonunda buldum
Eki Görüntüle 708660
Bunlardan dün bımden aldıgım sebze dograyıcı makasımız ve hamuru şekilli kesen (inşallah öyle yapar) aletimizz bu arada kızlar evede aldık bu sabah makastan ve kardeşim bile begendi kullanıslı birsey bence 3.5 tl tavsiyemdir
Eki Görüntüle 708661
canım hepsini beğendim bende gördüm bimde ama bilemedim madem güzel diyorsun bende bi evde deneyim
bende çok önceden nette ve yemekteyizde hörmüştüm merak ediyordum hatta yarısmacı kadın kullanırken övmüştü bımın ne kadar dayanıklı olur onu bilemiyorum ama şuam sevdim kullanıslı sadece aralarında çok az kaldı onları cıkarmak olmasaydı daha iyi olurdu
Çook guzel canım Allah güle güle kullanmak nasip etsin benim seneye bu zaman düğün ama daha hiç bunlardan yok bende
canım yeni cicilerini güle güle kullan. bende bi uğrayayım bime:)
yok canım bimin ürünleri kaliteli emin olabilirsin güle güle kullan inş.
Dün altıklarım daha dogrusu topladıklarım bi oraya bi bura gezdim sadece bunları aldım
Bunu öylesine geziniyim dedigim bir dükkanda gördüm çok hoşuma gitti hem rengi hem puantiyesine bayıldım
Eki Görüntüle 708659
Kalpli buz kalıbını aylardır istiyordum kac defa bunun için ikeaya girdim ama sonunda buldum
Eki Görüntüle 708660
Bunlardan dün bımden aldıgım sebze dograyıcı makasımız ve hamuru şekilli kesen (inşallah öyle yapar) aletimizz bu arada kızlar evede aldık bu sabah makastan ve kardeşim bile begendi kullanıslı birsey bence 3.5 tl tavsiyemdir
Eki Görüntüle 708661
O zaman daha çok sevindim en azından elimde kalır korkumda yok artık sagol canım
kullan canım kullan chef marka wok tava aldım 1.5 senedir kullanıyoruz hala taş gibi
maşallah canım daha uzun kullanın inşallah bende tava alacaktım ama hep desenli oluyor düz renk yok sanırım
benim aldığım düzdü tek renk patlıcan moru gibi bir renk ama daha gelmedi oyle renk :44:
aa kacırmısım o zaman canım son zamanlarda hep desenli görüyorum bide sana birsey sorsam canım benim 1 tane tac tava var 30 cm ama gözlemlerimce çok yetersiz olduguna karar verdim..bir büyük boyunu birde kücük boyunu tac alıyım dedim ama sonrada düşündüm daha uyguna cem marka mesela 3 lü yada 4 lü tavalar varya onlardan mı alsam (gerci hemen almam ama kararı vermis olıyım istiyorum ) o tavaların 1 tanesinde balık kızartırım (onun için tava alacaktım ama ikimizde çok balık sevmiyoruz nadir yaparız) diye düşündüm :44: karısık oldu ama işin özü 2 tane daha tac tavamı yoksa daha uygun set olan tavalardan mı
canım kesinlikle tavaya çok para verme bime gelen tavalar bile kaliteli al onlardan gitsin büyük tavan 2 tane olsun bence bazen tavada bile pilav yaparsın yumurta tavası çok önemli bizim evde sürekli alınıyo yumurta yapıyosun atıyorum sonra sosis kızartıyosun birinde patates kızartıyosun
Canımcım herşeyin cok güzel özenle seçilmiş, Rabbim nazarlardan saklasın
En ufak detaylara kadar düşünmüşsün ne güzel herşeyini cok beğendim
Allahım güzel günlerde mutlulukla kullanmayıda nasip etsin (