• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu sonsuz isterken mutsuz son geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ZK_ASK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
7.953
12.360
248
Buraya böyle bi konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ama nasipte varmış. Ne yokki zaten? Böylesine çaresizlik.

Karışık anlatrsam şimdiden kusura bakmayın ben zaten karışığım.

Çok yakın bi kız arkadasım vardı (Ayşe) kardes derdik kardes olmuştuk oda benim gibi evlenip ayrılmış bi insan abimin sevgilisydi öyle tanışmıştık onlar kopsada biz dahada çok bağlanmıştık orası zaten bir konu açmalık hikaye ama kısa keseyim. Eşim asker olmadan önce hepimiz aynı iş yerindeydik herseyi iç içeyken yasadık eşimde kardeşim bacım diyordu. benim evlenip ayrılmış olmam eşim ailesnde sıkıntı oldğnda yada herhangi birşey hep kardeşim bizi toparlamakla uğraştı nişanlılık dönemim bu ve eşimi nusaybindeki geçici gorevden ağlayarak dönmesini beklemekle geçti. Ayşe yanımda oldu tek. Kazağına sarılıp koklayarak uyuduğum geceler tlfnda konusamıyoruz dıye sesine alışığım diye ses kayıtlarımızı dinleyerek uyuduğum geceleri unutmadım... neyse, Ayseyle birbirimizin evinde kaldığımızda oldu, birbirimizin karnını doyurduğumuzda oldu, beraber sıkıntı çektiğimzde ve ben tek kız oldğm, abilerimden bişey goremediğim için kardeşlik buymuş dedim ve oyduda. Birbirimize laf soyletmez küste olsak arkamızdan savunurduk gelip mutlaka soylerdık bunu herkes biliyodu. Ne maddi ne manevi birbirimizden hiçbişeyi esirgemedik.... sonrasında Bi tatsızlık yasadık, onunda benimde çok yorgun olduğumuz bi dönem, birbirimizi dahada yormamak adına bi süre görüşmedik. Oluyo kardeşler arasnda. Çünkü biz zıt karakteriz ama çok iyi tamamlıyoduk birbirimizi o hep mantıksal bense hep duygusal.

Evliliğimi Özet geçeyim. çok sevilen bir çiftiz. eşimle çok uyumlu oldğumuzu tanıdığmz herkes söyler. eşimin bana olan sevgisi AŞKI benim onu sabırla bekleyişim vs. böyle ortaya romantik şeyler. ama pespembe hayatımızda pembelik gidince tozu kalıyor... Eşim şuan sınırda. Ben 25 yaşına dün girdim. Eşim 26 yaşında benim ikinci onun ilk evliliği, zorlu yollardan geçtik velhasıl evlendk 2 yıl önce. Çocuğumuz olmadı 2 kaybım var şuan 3.ye hamileyim zor bi hamılelik dönemiyle beraber eşimin sınıra gitmesinden dolayı beni ailemin yanına bıraktı, memleketteyim. Beni çok özlediğini izin alacağını soyledi uçakla gelmesi konusunda kararlastrdk ankaraya inecekti.

Dün anneme geçen yılki doğum günümde kürtaj oldğmu, yanımda sadece Ayşe ve eşim oldğnu, hastanede kutladığımızı soyleyip o günü anıp şuan yine hamile oldğmu baba evinde oğlumla , eşimin dönmesini beklediğmizi söyleyip gülümsedim.

Eşimle tlfnda konusmalar gülüşmeler dün çok fazla oldu. Genelde sınırda olduğu için konusmalar kısıtlı. Plan yapıyoruz geldiğnde otele gideriz vs dedik. ben anladım onda beyne oksijen gitmeyen dönemin geldiğini, erkekya bi kaç hafta ayrı kaldıkya, vurmuş başına. Vurmuş.

Dün akşam uzun süredir görüşmediğim, eşiminde herseyden haberdar olduğu kardeşim Ayşe msj attı "musaıt oldğnda ara" aradım. Eşimin onu aradığını soyledi. Hamileliğimden, memlekette oluşumdan, benden bebekten bahsetmiş eşim. Teyze oluyosun ismi şu olacak vs vs.. Gayet normal konuşmuşlar. Bacım demiş yine. Yani sıradan bir konuşma.

NEDENSE Ardından EŞİM ankaraya geleceğini söylüyor. (Ayşe ankarada yasıyor buarada) müsait olursa görüşmek istediğini, yemek yeriz laflarız vs diyerek dile getiriyor. Ayşede buyur gel kardeşim baş üstünde yerin var diyor. Ayşeye Hayatında birinin olup olmadığını sormuş derken muhabbet arasında, Ayşe sigarasını değiştrmiş ince sigaradan içmeye başlamış buna bi türlü alışamadım dediğinde eşim "ince mi geldi" demesi ardından geri normal sigaraya döndüm dediğinde "ha kalın iyi yani" demesi onun o gevrek gülüşü... "Geldiğimde orada kalacağım, artık bana bir yer ayarlarsın, oraya geldiğimi kimse bilmesin, takılırız senle" demesi... Ayşeyi haliyle irite etmiş. Geldi bana soyledi. Ayşeyle geçen yıl eşimin en yakın arkadasıyla sevgili olmuştu yani en başından beri hep takılırdık uğraşırdık ikisiyle ama olmuşlar sevgili. yapamyınca ayrıldılar. eşimde haberdardı zaten.

Kızlar Sabaha karşı uyudum, erken uyandım beynim uyuşuk bi kaç şey daha var ama hatrladıklarımı yazayım; istediğin zaman yazıp arayabilirsin demiş eşim. Ben o gorevde neolur neolmaz aramayım deyip dilimde dualarla ondan gelecek haberi beklerken üstelik..

Dün akşam benmle konusup kapattıktan sonra onu aramış. Arkadasm açmamış. Ne bekliyodun akşam akşam? ne konuşmayı? Bana bizmkileri arycam deyipte üstelik...

Gece biz Ayşeyle konuşurken bana msj attı kalacakları yere döndüklerine dair. 1 dk geçmeden kızada aynı msj geldi. Sen ona neyin raporunu veriyorsun ki?

O kızın karakterini huyunu onca şeye rağmen çözememiş eşim. Hangi cesaretle onu arayıp böyle konusabildi. Neden "hiçkimsenin haberi olmasın geldiğmden" dediki.. Benim duyacağımı hiç mi akıl edemedi. Ayşe ile düşman olduğumuzu, onun arkamdan kendisi gibi iş çevireceğini mi sandı? Ankarada artk ne yaşayacağını hayal ediyorsa onu yaşayıp gelip burda benim mi koynuma girecekti yüzüme bakabilecek miydi? Yazık.

Midem bulanıyor. Soruların cevabı yok. düşündükçe içim kazınıyor. Gece sabaha kadar konuştuk Ayşeyle. Hergece beni arayan eşim dün gece aramadı. ben zaten Gece kitlendim kaldım. Ailem uyurken ben sessiz çığlığa boğuldum.

Arasam söylesem kızsam ne değişecekti? Ortalığı ayağa kaldrsam birde bizmkilerle uğraş! Eş Sınırda. Karşımda olmasını beklesem nasıl sabredicem? Aradığnda nasıl normal olcam? Şeytan diyo ki ara! ağzına geleni say... ne değişecek? (ben mal dün sabah herseyden habersizim, diyorumki beraber döneriz ben birazda evimizde beklerim gelmeni zaten gorev bitiyor diyorum) şimdi napcm o evde? Hadi gitmedim, Napcm baba evinde bu halde? Ben bi kaç gün zor kaldım sığamadım zaten.

Bugun ve diğer günler nasıl geçecek bilmiyorum. ona nasıl haykıracağım bilmiyorum.
İçim coşuyo aramak için ama en fazla burda bağırır çağırır ağlarım ailem duyar. Olmaz, onun izin alıp gelmesini mi bekleyim kızlar nolur birşey diyin. Öyle yapsam Ayşeye yazıp çizecek mi hem onu ölçüp hemde intikam soğuk yenen yemek deyip kan mı kussam burda hergün ? Beni Aradığnda hiçbişey olmamış gibi konuşamam ki.. e soylesem zaten 700km uzakta ben kendmi heder ettiğmle kalacağm. Onun karşımda olması lazım.. herseyi geçtim olanlardan haberdar olduğumu ilk nasıl soylycem? Ayşeyle bir olup tuzağa mı düşüreyim buluştuklarında çıkym karsısına? Oyle yapsam ne değişecek hafifletecek mi beni? Soğuyacak mı içim? Kırsam döksem savursam rahatlycak mıyım? Keşke...

Doğum günümde buraya sessiz sakin bir doğum günü geçiriyorum yazmıştım, şükretmiştim üstelik. Bana böylesine doğum günü hediyesi neden?

Ne desem bilemedim.
Ne kadar sütü bozuk biriymiş..
Ayşe'nin daha önce şüpheleneceği yaklaşma çabaları olmuş mu bir anda olan bir şey mi?

Ben bekle daha fazla delil topla derim ama nasıl yaparsın bilmem..

Eşim ailem tarafından çok sevilen birisi. Çok saygılı çok iyi davranır herkese. Böyle bişy aklımın ucundan geçmezdi. Ne niyetle böyle yaptı eceli gelen it misali camii duvarına işedi hemde? Başkasını ayarlasa ruhum duymazdı neden kardeşim dediğim, dediği bi insan?

Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.
Elinizde başka doneler olmadan Allah aşkına şu lafları etmeyin.
Ülkede taciz tecevüz almış başını gitmişken bari kadınlar böyle konuşmasın. Of yeter ya.

eşinizin ahlaki seviyesi yerlerde.
arkadaşınız da iş çeviriyor olabilir.
ona da yüzde yüz güvenmeyin.
mesajların fotoğrafını atıyor mu size?
Ayşe öyle bi insan değil. Utanarak anlattı. Aramızdaki kardeşliğin bozulmasından korkuyo. Onun yuzunden bize leke gelecek diye. Dişi it kuyruk sallamazsa erkek it peşinden gelmez misali düşünmüyorum. Çünkü aylardır eşimde görüşmüyordu onunla. Ne zamanki ankaraya gelme mevzusu oldu. Onu aramış durduk yere sohbet muhabbet derken böyle saçmalamış. Msjlar değil sesli konusmuslar. Bugun yarın görüşeceğiz. Ararsa yanımda konuşacak zaten

İlk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız ki bir de 25 olmadan 2.evliliği yaptınız? Hayata çok yanlış adımlarla hızlı hızlı yaklaşmışsınız. Yanlış anlamayın kınamıyorum ama sizin sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyordu!
Bu tarz konuşan yani bu zihniyette birinin kendisini hiç belli etmediğini sanmıyorum. Şimdi insanların suratına bakınca bile sapık mı değil mi anlıyorsunuz.
Ayrılmayacaksınız orası kesin. O zaman boşverin. Bebeğinizi sağlıcakla doğurun. Eşinize ne diyebilirsiniz ki? Deseniz de ne değişecek mesela?

Ayseye de guvenme. O zemini esinize hazirlamis ki esiniz cesaret bulmus... tek hatali esiniz degil.

Ayşe hatalı olsa ne? Sonuç ortada değil mi?
Adam ahlaksız ve namussuz ki Ayşelerin peşine takılıyor..
Edepli olsa yanında çıplak kadın olsa bile bakmazdı..

Hay Allah ya.
Yanlis anlasilma mi var dedim ama yok yani.

Resmen gereksiz bir muhabbet gereksiz yakinlasma istegi var esinizde.

Ayse iletisimi kesmezse esiniz daha cok yüz bulacak ve ileri gidecek bence
Bence Ayse soguk davransin esinize ama iletisimi kesmesin.
Gercek niyetini er gec acikca belli eder esiniz Ayseye.
Bir nevi tuzaga dusureceksiniz

Ona gore de yapacagini yaparsin artik.
Bosar misin affeder misin bilemem
Valla zor

Çok benzer birseyi ben de yaşadım.Oyle demeyin lütfen,Ayşe konu sahibine bunları anlatıp anlatmamayi bile kaç gece düşünmüştür.Kendini de nasil suclamis bir muhasebe sonrasi anlatmıştır biliyorum.Benim çok yakın üniversite arkadaşım vardı. birlikte yasadigi ve evlenmek üzere oldukları sevgilisi iş için yasadigim sehre geldiği görüştük.Gorusmemizi arkadaşım arayıp istemişti.Bir kafede oturduk,sohbet ettik ve bana karşı yoğun duygular beslediğini anlattı.Ben azarladim ve bir hafta uyumadım.Hatta arkadasima kesinlikle soylememem icin yalvardı sonrasinda.Arkadasimi arayıp sevgilin bana aşık değil ama arkandan iş çeviriyor, eminim ki bana gelene kadar da iş için gittiği yerlerde başkalarıyla yakınlaşmış tır da dedim.Arkadaşım beni sildi hayatından.

Karaktersiz bir eş daha ..

Elinizde delil var mı ?

İlk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız ki bir de 25 olmadan 2.evliliği yaptınız? Hayata çok yanlış adımlarla hızlı hızlı yaklaşmışsınız. Yanlış anlamayın kınamıyorum ama sizin sütten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyordu!
Bu tarz konuşan yani bu zihniyette birinin kendisini hiç belli etmediğini sanmıyorum. Şimdi insanların suratına bakınca bile sapık mı değil mi anlıyorsunuz.
Ayrılmayacaksınız orası kesin. O zaman boşverin. Bebeğinizi sağlıcakla doğurun. Eşinize ne diyebilirsiniz ki? Deseniz de ne değişecek mesela?
Hayır geldiğnde anlaşmalı boşanma için uğraşacağım. Orası tamam. Ama nasıl vereceğim tepkimi inan bilmiyorum. Bu ahlaksızlığını bildğmi nasıl ortalığı yıkarak mı sakince konusarak mı bunu bile muhasebe edemiyorum şuan. Mantığım devre dışı...

Ondan sonra sınıra mı gidiyor nereye giderse gitsin. Evet 25 yaşında olmuş olabilirim evet hayatı hızlı yaşadım ama bende istemezdim bu durumda olmayı. İnce eleyip sık dokudum zamanında. İnsanların zaman içersinde nasıl karaktere bürüneceğini dengesizleşeceğini öngörebilmek mümkün değil. Benim açımdan öyle. Hiç öyle sapıkvari hareketleri olmadığı için böyle eşekten düşmüşe döndük zaten.

Hayır geldiğnde anlaşmalı boşanma için uğraşacağım. Ondan sonra sınıra mı gidiyor nereye giderse gitsin. Evet 25 yaşında olmuş olabilirim evet hayatı hızlı yaşadım ama bende istemezdim bu durumda olmayı. İnce eleyip sık dokudum zamanında. İnsanların zaman içersinde nasıl karaktere bürüneceğini dengesizleşeceğini öngörebilmek mümkün değil. Benim açımdan öyle. Hiç öyle sapıkvari hareketleri olmadığı için böyle eşekten düşmüşe döndük zaten.
Yani ayrılmayı düşünüyorsanız o zaman peşini bırakmayın, rezil edin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back