- 17 Ekim 2021
- 11.296
- 37.403
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapcan?Bi iki güne bi çılgınlık yapicam
Söylesem muhtemelen kararımdan dönmemi istersin,maddiyatla ilgili ya az çok anlamışsındir.valla yapmak zorunda hissediyorum, şimdilik söylemiyimNe yapcan?
İşi bırakma canımSöylesem muhtemelen kararımdan dönmemi istersin,maddiyatla ilgili ya az çok anlamışsındir.valla yapmak zorunda hissediyorum, şimdilik söylemiyim
Tövbe tövbe yok, o diil ya, Allah çaresiz hissettirmesin, yazdım yazdım sildimİşi bırakma canım
Özelden yaz merak ettimTövbe tövbe yok, o diil ya, Allah çaresiz hissettirmesin, yazdım yazdım sildim
Tamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicamÖzelden yaz merak ettim
Yaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişimTamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicam
Haha sevindim buna keşke sen şişirsen şişirme yarışmasi başlasın bu arada 40 dak uyudu dur yazıyorum şimdiYaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişim
Sağol, arkadaşa yazdım, geldimBu son mesaji kendine mi yazdın anlamadım ama keşke gitmeseydin
Bu son mesaji kendine mi yazdın anlamadım ama keşke gitmeseydin