- 17 Ekim 2021
- 11.405
- 37.861
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Teşekkür ederim, inşaallah başarırızBenimde böyle bir seye ihtiyacim varr.. başarılar diliyorum ♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, inşaallah başarırızBenimde böyle bir seye ihtiyacim varr.. başarılar diliyorum ♡
Cok teşekkür ederim.yok estağfirullah.bu değindiğin konuyu anlatsam bir sayfa tutar.insaallah diyorumHayırlı olsun konun, çok güzel hedeflerin var. dışardan okuyan biri olarak naçizane bir yorumda bulunmak istiyorum. İdealindeki kişiye başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü, başkalarının gözünde nasıl olduğunu umursamadığın anda ulaşacağını düşünüyorum. Umarım seni kırmamışımdır.
İnşaallah derken,yani inşaallah başarırım anlamında,yoksa konuyu anlatmicam tabi ,mesajı duzenleyemedim. Veee açıklama huyundan da vazgeçmeliyim Mikan bir sürü eksiklik var gibi duruyor kişiliğimle ilgili ama bilgi birikimi ve özgüven tam olduğunda yüzde 80 i düzelecek.Cok teşekkür ederim.yok estağfirullah.bu değindiğin konuyu anlatsam bir sayfa tutar.insaallah diyorum
Bence kişiliğinde bir eksiklik yok. Kendinin farkında ve kendini geliştirmeye çalışan bir insansın ki bu gelişmiş bir kişiliğin göstergesi benim için. Kendinden emin görünüp dünyaya at gözlüğü ile bakan ve asla kendinde bir kusur görmeyen bir insan olmaktansa bu çok daha iyi. Ve ayrıca anlatabilirsin, burası senin günlüğünİnşaallah derken,yani inşaallah başarırım anlamında,yoksa konuyu anlatmicam tabi ,mesajı duzenleyemedim. Veee açıklama huyundan da vazgeçmeliyim Mikan bir sürü eksiklik var gibi duruyor kişiliğimle ilgili ama bilgi birikimi ve özgüven tam olduğunda yüzde 80 i düzelecek.
Merhaba örneklemeniz iyi olmuş nickiniz de iyi,çok çalışarak yeni yıla kurtuluruz diye düşünüyorummerhaba çok güzel bir başlık olmuş, benim hedefim de aynısı. ayrıca değersizlik duygum bazen tavan yapıyor, mesela ben ana yoldayım ara yoldan araba geliyor ben varım diye duruyor ya onda bile kendimi önemli hissediyorum, o geçse durucam o derece( normalde benim hakkım zaten yol)
Ben de termos almak istiyorumO kadar şey almak istiyorum ki; güzel ve sağlıklı bir kupa, termos, birkaç külot ama büyük beden ; kızıma aktivite yapabilecegi oyuncaklar, birkaç zıbın, bana da külot vee şimdi kargo geldiiiii