- 5 Ağustos 2008
- 812
- 1.107
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Onu da beğenirimPinkpotter mesajlarımı beğenmeye devam ediyorsun ama bu mesajımi yani alıntı yapmıştım çoktan,bı önceki sayfada kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da beğenirimPinkpotter mesajlarımı beğenmeye devam ediyorsun ama bu mesajımi yani alıntı yapmıştım çoktan,bı önceki sayfada kaldı
Görmedin diye düşündüm, cevabımiOnu da beğenirim
Az önce sen yazınca fark ettim canımGörmedin diye düşündüm, cevabımi
Venus sans getirir oglak da calisma, azim, disiplin, is konularinda iyidir. En pozitif sekilde kanalize olmak istediginiz islerle, kariyerinizde atmak istediginiz adimlarla ilgili olumlama ve imajinasyon yapabilirsinizAz önce tesadüf gördüm , Venüs oğlak burcundaymis
Bunu nasıl değerlendirebilirim ki
Çok teşekkürler,olumlama için tam zamanı o zaman, şu döngüyü kırmam lazım ,daha çok zorlucam kendimiVenus sans getirir oglak da calisma, azim, disiplin, is konularinda iyidir. En pozitif sekilde kanalize olmak istediginiz islerle, kariyerinizde atmak istediginiz adimlarla ilgili olumlama ve imajinasyon yapabilirsiniz
Çok pahalı fiyatlar o yüzden biraz daha askıya aldım.. Sen bulabildin mi peki?Az önce sen yazınca fark ettim canım
Yok, maalesef, bakınıp duruyorum hâlâ bi sürü şey şimdi de sweatshirt a dadandım ama kiloluyum ofÇok pahalı fiyatlar o yüzden biraz daha askıya aldım.. Sen bulabildin mi peki?
Ben de sweatshirt aldım geçen ay. Bu aya harcayacak para kalmadı..Yok, maalesef, bakınıp duruyorum hâlâ bi sürü şey şimdi de sweatshirt a dadandım ama kiloluyum of
Allah bereket versin ,Ben de sweatshirt aldım geçen ay. Bu aya harcayacak para kalmadı..
Bende istiyorum nasıl yapıcız??Merhaba,
*mutlu ve güçlü olmak istiyorum.
* Kendime güvenmek,
*takıntilarimdan kurtulmak
* hayır diyememe problemimi aşmak,
*Günlerimi verimli geçirmek
Bu yola ulaşmak için en küçük şeylerden başlayarak şükretme yolunu seçiyorum
Motivasyon Sözü: "Seni üzen her şeye, seni "sen" yapan parçalar olarak baktığında, hüznün dönüştürücün olur."
Deniyorum ben de ,Bende istiyorum nasıl yapıcız??
İmm sey kucuk bir dipnot: sukur cumledekileri cogaltir. Netten alisveris yapamamayi cogaltirsiniz sukurleAllah korusun. Olumsuz olanlarda hamd etmek kullaniliyordu sanirimÇok şükür,bugün biraz iyi hissettim kendimi
Alışveriş yapamadım netten olsun hepsine şükür
Ay ya, ben üzülerek şükrettim aslında, yapmak istiyorum, vakit yokİmm sey kucuk bir dipnot: sukur cumledekileri cogaltir. Netten alisveris yapamamayi cogaltirsiniz sukurleAllah korusun. Olumsuz olanlarda hamd etmek kullaniliyordu sanirim