Mutlu olmayıp 2. kez meme büyütme ameliyatı olmak isteyenler ve olanlar

Ben hiç ücret ödemedim. Çünkü 350 CC hiç göğüs yapılmış gibi durmadigi için ücretsiz yaptı dokturum. Arkadaşlarım var memnun kalmayıp doktorlarına sorduklarında doktoru protez ücretini istemiş sadece.
550 sizi tatmin etti mi? Özelden görüşebilirmiyiz acaba?Ben 1.68 boyunda 70 kiloyum ..Sportif bir vücudum var 36/38 beden giyiniyorum..Şuan normal sutyene geçmedim ama d cup olmadım sanırım.. 400cc takıldı ve silikon olduğu bile anlaşılmıyor.. Seklen çok iyi fakat boyut beni üzdü..

550 sizi tatmin etti mi? Özelden görüşebilirmiyiz acaba?Ben 1.68 boyunda 70 kiloyum ..Sportif bir vücudum var 36/38 beden giyiniyorum..Şuan normal sutyene geçmedim ama d cup olmadım sanırım.. 400cc takıldı ve silikon olduğu bile anlaşılmıyor.. Seklen çok iyi fakat boyut beni üzdü..
Benimde dışardan asla anlaşılmıyor ama açınca boyutu iyi mesela büyük görünüyor 425 cc benimkide ama ilk başlarda olduğundan daha cok beğenmeye başladım 2. Ayım biticek bi haftaya falan

Merhabalar 1 ay önce ameliyat oldum 400cc motiva ergomix takıldı.. Meme dikleştirme yapıldı.. Kıyafetli görenler küçük olduğunu düşünüyor..Açınca kocaman diyorlar.Gozum mu alıştı.. O ilk günlerdeki sertlik ve ödem gidince göğüslerim çok küçük gelmeye başladı.. Hatta 2
Ameliyatı düşünüyorum.. keşke 500 veya 550cc yatırsaydım :KK43:(
Bekleyin bence biraz daha otursun iyice eğer memnun değilseniz daha sonra 2. Ameliyatı dusunun

Ben hiç ücret ödemedim. Çünkü 350 CC hiç göğüs yapılmış gibi durmadigi için ücretsiz yaptı dokturum. Arkadaşlarım var memnun kalmayıp doktorlarına sorduklarında doktoru protez ücretini istemiş sadece.
Merhaba hiç ücret ödememeniz çok güzel. Bunun için ne yaptınız nasıl konuştunuz doktorla? Ben de aynı durumu yaşıyorum ve maddi olarak 2 ameliyatı karşılayacak gücüm yok :KK43:

Aahhh ahhh aynı durumları yaşadık. Meme yapılarımiz bile aynı. Bana ilk başta 350 takılmasina rağmen bile 350 beni tatmin etmedi. 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum bu sefer 505 CC takıldı. Diyeceğim şu eğer ikinciyi yaptıracaksan seni 350 de 400 de memnun etmeyecek. 2. Ameliyat çok kolay ben ameliyat olduğum gece tek başıma yataktan kalktım çünkü kesilen yerden kesiliyor ve ilki kadar zor geçmiyor. Bana ulaş istersen tüm detayları anlatırım. Korkamana gerek yokdjdjd

Aahhh ahhh aynı durumları yaşadık. Meme yapılarımiz bile aynı. Bana ilk başta 350 takılmasina rağmen bile 350 beni tatmin etmedi. 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum bu sefer 505 CC takıldı. Diyeceğim şu eğer ikinciyi yaptıracaksan seni 350 de 400 de memnun etmeyecek. 2. Ameliyat çok kolay ben ameliyat olduğum gece tek başıma yataktan kalktım çünkü kesilen yerden kesiliyor ve ilki kadar zor geçmiyor. Bana ulaş istersen tüm detayları anlatırım. Korkamana gerek yok
Boyunuz ve kilonuz kac acaba

Merhaba kızlar
Ben de 1 hafta önce meme protez ve karın germe oldum. Yalnız memeler inanılmaz asimetrik ve bambaşka. Mememin birinde kitle vardı onun alınması gerekti. 2 çocuk toplam 4 yıl emdiler ve memeler sarktı içi boşaldı. Kitle de alındığında memede daha çok deforme olacağı için silikon da olayım istedim. Fakat şu an o kadar mutsuzum ki eski sarkık memelerimi mumla arar oldum. Kitleyi alttan çıkaramayınca meme başından aşağıya kadar kesmiş doktorum. Ve dikiş potluğu oluşmuş altta. Diğer meme ise bambaşka formda daha yukarıda duruyor. Ayrıca memenin üstü taş gibi altı ise sünmeye başladı yumuşadı. Dr soruyorum merak etme sert olan inecek aşağı formunu bulacak diyor ama görüntüye bakınca hiç inanasım gelmiyor. Sizin nasıldı bu kadar asimetri düzeliyor mu altı sünen gevşek olan memede silikon aşağı iner mi inerse aşağıdaki boşluk dolar mı. Kızlar yardım edin fotolarınızı göremiyorum ilk günler nasıl duruyordu nasıl düzeldi. Bugün 8. Günündeyim yeniden ameliyat olabilir miyim bilgisi olan var mı

Merhaba kızlar
Ben de 1 hafta önce meme protez ve karın germe oldum. Yalnız memeler inanılmaz asimetrik ve bambaşka. Mememin birinde kitle vardı onun alınması gerekti. 2 çocuk toplam 4 yıl emdiler ve memeler sarktı içi boşaldı. Kitle de alındığında memede daha çok deforme olacağı için silikon da olayım istedim. Fakat şu an o kadar mutsuzum ki eski sarkık memelerimi mumla arar oldum. Kitleyi alttan çıkaramayınca meme başından aşağıya kadar kesmiş doktorum. Ve dikiş potluğu oluşmuş altta. Diğer meme ise bambaşka formda daha yukarıda duruyor. Ayrıca memenin üstü taş gibi altı ise sünmeye başladı yumuşadı. Dr soruyorum merak etme sert olan inecek aşağı formunu bulacak diyor ama görüntüye bakınca hiç inanasım gelmiyor. Sizin nasıldı bu kadar asimetri düzeliyor mu altı sünen gevşek olan memede silikon aşağı iner mi inerse aşağıdaki boşluk dolar mı. Kızlar yardım edin fotolarınızı göremiyorum ilk günler nasıl duruyordu nasıl düzeldi. Bugün 8. Günündeyim yeniden ameliyat olabilir miyim bilgisi olan var mı
Daha ameliyat olalı 1 hafta olmuş onun yerleşmesi ve düzelmesi en a 6 ayı buluyor bende ilk ameliyat olduğumda biri anyaya biri Konya'ya bakıyordu sonradan düzeliyor

Merhaba kızlar, Meme büyütme ameliyatı sonrası sonuçtan çok mutlu olmayanlar bu başlık altında topanalım!

Yaklaşık 2 hafta önce yıllaaaar yılı istediğim meme buyutme ameliyatımı oldum.
32 yaşındayım. Boyum 168, kilom 50 - göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevresi de 82cm idi.

İlk doktora gittiğimde görüşme sırasında vücuduma göre doğal duracak bir meme istediğimi söyledim. Doktorum da bana 300-320 arası uygun olacağını söyledi. Benim için doğal durması demek geçişin yumuşak olmasıydı. Fakat doğal dursun deyince doktorlar bence direk küçük cc anlıyorlar. Bu konuda açık olmak gerekiyor.

Daha sonra ben başka doktorlarla da görüştüm tabii, araştırmalarımı yaptım, öncesi sonrası resimleri inceledim vs, 3D görüntü denedim.. ve sonucunda minimum 350cc'nin beni tatmin edeceğine kanaat getirdim. Çünkü öncesi ve sonrası resimlerinde beğendiğim neredeyse tüm memeler 350 375cc olanlardı.

İlk görüştüğüm doktorda karar kıldım ve artık ameliyat tarihi almak için gittim. Gittiğimde de ilk başta konuştuğumuz 300-320'nin beni tatmin etmeyeceğini daha buyuk istediğimi söyledim. Benim memelerimin ucu dışa dönük ve araları da birbirinden ayrık. Doktorum da implant boyutunu buyutursek uçlarının daha da dışa döneceğini söyledi. Yine boyutunda ısrar ettim ama kötü bir sonuç da almaya korktum ve doktora güvendim.

Ameliyat gününe kadar her görüşmeye gittiğimde buyuk olsunlar 300-320 olmasınlar diye direttim. Ameliyat günü üstümde çizimler yapılırken dahi ben 350 olsun, daha buyuk olsun diye pazarlık yaptım. Israrla ağzıma giricekmiş gibi hissedeceğimi, daha da dışa dönük olur diye ısrar etti doktor ama deneyeceğini de söyledi.

VE DENEMEDİ.. eminim çünkü deneseydi vücudumun kaldıracağını, ve korktuğu gibi meme uçlarının daha da dışa dönük olmadığını görürdü. Benim isteğimi göz ardı etmesi o kadar çok sinirime dokunuyor ki anlatamam. Kuduruyorum resmen.

Uyanır uyanmaz sorduğum ilk soru kaç cc takıldığı oldu :) Ameliyatta 325cc HP takıldı. Şuan 2. haftam bitti fakat benim aklım hala 350lerde takılı kaldı. Ödemli haliyle bile, hiç ağzıma giricekmişler gibi durmuyor.

2. ameliyatı düşünüyorum açıkçası çünkü taktım resmen, bir türlü içimi rahatlatamıyorum. Ama 25cc için yeniden ameliyat, yeniden maliyet değer mi bilmiyorum. Hazır yaptırmışken 375cc olabilir. 400cc'den korkuyorum çok iri durabilir diye. Tabii ilk önce şekli biraz daha otursun diye bekleyeceğim, sonra yeniden değerlendireceğim.

2. ameliyatını olanlar lütfen yardımcı olabilir mi? 2. ameliyat gerçekten yaptırdığınıza değiyor mu? iyileşme süreci aynı mı oluyor? Ne kadar süre sonra 2. ameliyatı yaptırdınız? dikiş izleri daha da belirginleşiyor mu? İlk kaç cc takılmıştı sonra kaç cc takıldı? memeler kol altına doğru mu büyüyor? ücret yine ilk ameliyat gibi mi? gibi gibi bir çok soru var aklımda :)

Benim boy ve kiloma ölçülerime yakın olup da 350cc ve daha buyuk cc taktıranlar nasıl durduğunu paylaşabilirler mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim :) (Uzun anlattım kusuruma bakmayın çok doluyum bu konuda.. insan o kadar zaman sonra karar verip, üstüne de yuklu bir miktar verince istediği gibi ve içine sinen olsun istiyor)

NOT: Bu arada ikinci ameliyatı olursam yine aynı doktora olurum, sadece boyut konusunda anlaşamadım :KK43:
Canım selam,

Ben ilk ameliyatımı olalı tam bir hafta oluyor. 158 boy 49 kiloyum ve 425cc mentor hp kullanıldı.
İnanılmaz bi meme eksikliğim olduğu için dümdüz bir zemin üzerinde yapılan implantım öyle sanılanın aksine ağzıma girecek gibi değil dümdüz eline alıp baksan üstüne de örtü tutsan He bu muymuş dersin cidden. Küçük yaptırmadığım konusunda da iyi ki diyorum. Bu tür şeyler tecrübeyle sabit oluyor aileden birileri daha yaptırmıştı. Küçük taktırmak pişman olacağın hareket demiştiler. Gerçi ben doktora büyük istediğimi söyledim ama oda bana cebime uygun olanı takacağını söyledi ve ameliyat sırasında 400 425 arası bakıp 425e karar vermiş. Tavsiye vermem gerekirse bu acılara değer mi bilmiyorum. Ama memnun olmadığın bişeyi yaşamak zorunda değilsin gibi. İkinci ameliyat için en uygun süre zarfı 1 sene ama 6 ay sonra olan da var

Merhaba kızlar
Su an nasılsınız

Var mı ikinci ameliyatını düşünenler durumlar nasıl kızlar? Ben 1 ay sonra yeniden ameliyat oluyorum.

Aahhh ahhh aynı durumları yaşadık. Meme yapılarımiz bile aynı. Bana ilk başta 350 takılmasina rağmen bile 350 beni tatmin etmedi. 5 ay sonra tekrar ameliyat oldum bu sefer 505 CC takıldı. Diyeceğim şu eğer ikinciyi yaptıracaksan seni 350 de 400 de memnun etmeyecek. 2. Ameliyat çok kolay ben ameliyat olduğum gece tek başıma yataktan kalktım çünkü kesilen yerden kesiliyor ve ilki kadar zor geçmiyor. Bana ulaş istersen tüm detayları anlatırım. Korkamana gerek yok
merhaba revizyon ameliyatı olcam izlemeye alırmısınız. soracaklarım var. 390 cc damla mentor var şuan. doktordan yuvarlak istedim. 425 cc yuvarlak yapacak. sormam gereken sorularıma cevap alırsam sevinirm.

1.62 boyunda 48 kilodayım 1 çocuk annesi süt emzirme donemim oldu göğüs dokum emzirmeden sonra kayboldu doktorum bana direk 325 350 375 400 CC sana uygun dedi fazlası olmaz diye bende direk ameliyatta 375 takın bana dedim 400 büyük olur diye aman aman bı büyük değil normal emzirme dönemimde ki gibi dolgun iriler 85 b oldu bence korkma gayet normal güzel duruyo aman aman bı aşırı büyük değil

Benim de meme buyutmeden sonra baya fark olustu sol memem neredeyse 1cup kucuk saga gore revizyon istesem sola daha buyuk taksa doktor hatasi oldugu icin onun mu karsilamasi gerekiyo yoksa tekrar mi para odemem gerekicek ?:KK43:

Bende ikinci amaliyatimi oldum ilk amaliyatimda dokturuma 375 veya 400 cc istiyorum dedim bana büyük olacagini söyledigi halde ben israrla istiyorum o zaman 375 olsun dedim ve yaptida ilk 8 ay cok pisman oldum keske 400 yaptirsaydim diye her gün aynaya bakip sinir oluyordum,yaza dogru eskisi gibi istedigim herseyi giyinemez oldum ve keske doktorumu dinleseydim diye üzüldüm tekrar 2 inci amaliyatimi oldum 6 ay önce ve 205 cc istedim simdi istedigim herseyi rahatlikla giyiyorum önce acik renk kiyafet giyinemez oldum sanki herkez memelerime bakiyordu kendimi hic rahat edemez olmustum.bence tekrar büyütmek isteyenler cok iyi düsünün

Bende ikinci amaliyatimi oldum ilk amaliyatimda dokturuma 375 veya 400 cc istiyorum dedim bana büyük olacagini söyledigi halde ben israrla istiyorum o zaman 375 olsun dedim ve yaptida ilk 8 ay cok pisman oldum keske 400 yaptirsaydim diye her gün aynaya bakip sinir oluyordum,yaza dogru eskisi gibi istedigim herseyi giyinemez oldum ve keske doktorumu dinleseydim diye üzüldüm tekrar 2 inci amaliyatimi oldum 6 ay önce ve 205 cc istedim simdi istedigim herseyi rahatlikla giyiyorum önce acik renk kiyafet giyinemez oldum sanki herkez memelerime bakiyordu kendimi hic rahat edemez olmustum.bence tekrar büyütmek isteyenler cok iyi düsünün
Meraba boy kilo durumunuz nasıl merak ettim. Ben de ikinci ameliyatı oldum ilki 315ti şuan 425 ve hala ortalama duruyor ben biraz daha dolgun isterdim :)

Meraba boy kilo durumunuz nasıl merak ettim. Ben de ikinci ameliyatı oldum ilki 315ti şuan 425 ve hala ortalama duruyor ben biraz daha dolgun isterdim :)
Boy 1.68 kilo 62 kücültüldügü halde simdi D cup oldu büyüj meme oldumu istediginiz herseyi giyineniyorsunuz mesela ben 😄

X