• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmayı çok özlediim. :((

canım benim, aldatılmak çok kötü ben de yaşadım. ama daha kötü olan bişey var ki sen hala onu sevebiliyorsun. biraz güçlü ol lütfen. gerekirse kendine bile ifade etme duygularını. seninki sevmek değil zaten, kendine yediremiyosun. sana geri dönse acıların bitecek sanıyosun. ama ne yazık ki seni bu duruma düşüren adam senin acılarına merhem olamaz. acil silkinip hayatını meşgul olabileceğin şeylerle doldurmanı öneririm. emin ol geçiyo :34:

Canim, oncelikle icin sogur bir an evvel insallah diyorum sana.

Simdi, sevgilin eger sana yuzeysel bakmis olsaydi asla ailene, akrabalarina kadar girmezdi emin ol. Ne zaman nisanlandigini bilemiyoruz ancak seni aldatmis, karsi taraf da hamile kalinca isin icine ciddiyet girmis. Bana sanki mecburiyetten bu is olmus gibi geldi. Kaldi ki bu yastaki cocuklarin tek bir kisiye sadik kalmasini beklemek hata olur.

Ayrica 100 kisiye sorsan, o yastaki askini hatirlayan 3-5 kisidir inan. Kisa zaman sonra yasadiklarini atlatacagina eminim.

Hem sunu da bil ki, daha kisiliginizin gelisimi bile tamamlanmamis. Yani diyecegim o ki bir 5 yil sonra zaten sen onu begenmeyecektin.

Su anda sana hersey onu hatirlatir, bir sarki calar sizi anlatir, bir filmde sizi gorursun. Bunlar hep ayrilik sonrasi yasanan tesaduflerdir. Ustunde durma, duygusal olan herseyden uzak dur :)

Okumaya ada kendini, ask mutlaka kapini caliyor zaten. Evlilik desen ayagina dolaniyor illaki canim benim. İyi ki evlendikten sonra degil de simdi yasadin bu aciyi.

İnşallah öyle olacak benim için de :( keşke mecburiyetten olmuş olsa ama değil. bana telefonda komşu kızı diye bahsedip alay ettiği kız nişanlısı. onlar 2011 ekim gibi nişanlanmışlar. oysa hamilelik olayı daha yenii :(

canım benim, aldatılmak çok kötü ben de yaşadım. ama daha kötü olan bişey var ki sen hala onu sevebiliyorsun. biraz güçlü ol lütfen. gerekirse kendine bile ifade etme duygularını. seninki sevmek değil zaten, kendine yediremiyosun. sana geri dönse acıların bitecek sanıyosun. ama ne yazık ki seni bu duruma düşüren adam senin acılarına merhem olamaz. acil silkinip hayatını meşgul olabileceğin şeylerle doldurmanı öneririm. emin ol geçiyo :34:

kendime yedirmekle pek alakası yok aslında abla. çünkü onun için çok kez gururumu ayaklar altına aldım. ama değmedi . hiç değmedi. çoğu zaman aynaya bakıyorum bu ben olamam diyorum, kendime bile itiraf edemiyorum duygularımı. bazen öyle aptallaşıyorum ki dönüp gelse yine affederim diyorum. ama buna benden önce annem izin vermez bilirim. iyi ki o var. beni engelleyen birinin olması lazım. malesef şanslı değilim ki sizin gibi ablalarım yok çevremde. annemden başka kimsem yok. annemi de yormak istemiyorum kendi sorunlarımla o benden çok daha fazla üzülüyor . sırf bunun için bir kez daha nefret ediyorum o cocuktan. ama nefretimi sevgim bastırıyor çoğu zaman ve saçmalıyorum . bile bile yapmak çok garip ya. sigaranın zararlı olduğunu biliyoruz ama içiyoruz, benimki de öyle. onun bana zararlı oldgunu biliyorum fakat yine vazgeçemiyorum. Bu yüzden kendimi sevmiyorum :)

canım benim sen bir üniversiteyi kazan inan ne mutluluklar ne güzellikler çıkacak karşına...
hep güzel düşün..sen çok iyi kalpli bi kızsın yazılarından bile belli bu,,,kimbilir ne kadarda güzelsindir..Allah seni ondan korumuş böyle düşün her zaman..
bununla evlenipte aldatılabilirdin o zaman daha acı verici olurdu inan..Allah aldatılmayı kimseye göstermesin çok zor...
sen hiç canını sıkma neler geçiyor neler ahh gel sen bana sor:)
daha yolun en başındasın kalbini değmeyecek biri için kimseye kapatma..ama benden sana tavsiye onu unutmadan asla hayatına birini sokma çünkü ona daha fazla bağlanırsın..kalbin aklın bi süre dinlensin tamam unuttum desin o zaman seni tanımak isteyenlere şans ver...
sakın canını sıkma olan arkada kalana oluyor..giden kendi hayatını kurup keyfine bakıyor...
sen derslerine odaklan üniversiteyi mutlaka kazan..göreceksin neler neler çıkacak karşına..ben sana önce sevmişmiyim diye şaşıracaksın inan :)
sıkma kendini gel buraya dök içini her zaman dinleriz :38::38::38:

Allah'ından bulsun diyip yolunu bakacaksın canım...

o kıza da yazık sana da...ama maalesef böyle densizler çok var..

Üzüldüm senin adına.. Ama bence onu vazgeçilmez kılan sevgin değil, alışkanlıkların.. Tam onu duyguların çok yoğun yaşandığı bazı şeylerin gereginden fazla abartıldığı ergenlik döneminde tanıyıp sevmişsin + ona 4 yılını vermişsin.. Böyle hissetmen normal.. ama inan herkes de demiş zaten geçiyor bir şekilde şimdi ygs stresi de var o yüzden yaşadıkların daha çekilmez gözüküyordur sana.. Neler neler göreceksin daha, doğru insanı seçmek için bu duyguların yoğun olduğu dönemden çıkıp mantığın da devreye girdiği zamanları beklemek lazım.. Umarım çok çabuk unutursun onu ve tekrar mutlu olursun..
O çocuğu da Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim..
Bu arada onu seviyorum hala demeye devam edersen unutman daha zor olur.. sevmiyorum artık, ne hali varsa görsün kurtuldum ondan de, bir süre sonra dediklerine sen de inanmaya başlarsın.. hep kötü yanlarını düşün, iyilerini unut öyle soğuman kolaylaşır ve en önemlisi tekrar sosyalleşmeye bak... seni anlıyorum, ben ayrıldığımda bunları yaparak unuttum..
İnş bir faydam dokunmuştur..

kalbin acıodur cok ii anlıorum hergun aglayıp ne yaptım ki böle oldu diosundur sadece sevdım bundan önce ben 3 yıl biriyle cıkmıştım ilkleri yasadıgım ınsandı 15 ay askerlıgını bekledım bana dönmesını beklerken o gıttı kasar bi kızla yattı kalktı askerliktr falan dedim ama gereksnımını baska bierde karsıla dedim gitme kasara araya duygu girerdi yapma dedım anlamadı tam 3 ay onla ugrastım son iki ay btiti dierek kandrdı ama ALLAH işte bi kuşku düşürüo bende peşinden gttım megersem devam ediolarmış kızla butun hersei ne yaşadılarsa ögrendm ben askım sevgım için çook caba sabır harcamıştım artık benden bu kadar sabır bittince hersey bitiii her gun agladım üniverste okuodum ikl senem bide cokk yanlız kalmıştım bitmiştim sadece yasamak için nefes alıyordum yemedım içmedim hergun her saaat agladım sevgım hayallerım bittti artık kurdugum hayaller yoktu ben o cocugun saflığına inanmıştım... o kızla abımın arabasında yatmışlar beni goturdgu yerlere göturmüştü ben yazları calışmıştım o geldgınde parası olmaz die para briktirodum ama o baska kızlarla gezmei terch etmiştim saflıgıma salaklıgıma yandım ama biliodum ki o askerdeyken bi arkadası vardı bız cıkarken sevglime hep offf sen bi gel sana kaşar ayarlıca falan diodu yaptıda ama allah o arkadasını hiç guldurmesınnn öbür arkadasıda bana ilgi duyuyordu sevglm ne zamn o kızla ayrılsa o barstırıomus.. sevgılımde de hata vardııı onlara uymasıııı neseee ben tam 4ayyy agladımmm son iki hafta aglamıyordum artıkkk nefret ediordummm kafa dagtmaya ihtiyacım vardı dogum gunumde yaklasıordu tam dogum gunumde abım dedıgım biri aradı napiosun iii ki dogdun abim die ben tesekkur ettık ten sonra asıl cumleyi çıkardı o sana geri dönmek istio dedi bende bişey diemedim çünkü hala seviordum ama genede olmaz dedim abime sende mi bana bu kadar zarar vermıiş kişiye önderlik ediorsunn okudugum yere gelmek istirmu bende hyr falan dedimse de abimle çok sey konustu o beni biraz yumusattı bakma hala seviordum da ondan birazda yumusamam 2 saat sonra bi mesaj ondan iii ki dogdun asagıya bak geldim die dısarı cıkablirmisin die bi mesaj atmıştı bende hyr dedim ama çıkabilirdim de kısın ayazında dısarda beklettım onu içim gitti ama o daa bişeylerii göze almalıydı.sonra sabah yanına gttım ben sordum o susutu içim dekileri akıttım tabi istekelerimi barısalı 4 ay oldu ama hala kusku hala beynımde olanlar oyun oynuo bana hiç olmadık bi anda aklıma cakılıolar nefes almamı hala engelliolar hala aynısı olursa die korkuorum hala kandırıosa die belkide aynı yoldatekrar yürüorum aptalca bile bile ya allah cıktım dedm yola ama ALLAHIMDA BİLİO Kİ BEN NE KADAR PARCALANDIM ONA DUAM SU OLMUSTU "ALLAHIM FATIH BENİ OYLE SEVSINKİ BEYNİ ALAMICAK DERECESINDE, BİR NEFES GBİ SEVSIN BENİ" ona hala bu duayı ediorum ALLAHIM İNŞ. DUAMI KABUL EDER inş. inş. aminn SEVSIN Kİ BENİ BÖYLE NEYMİŞ ANLASIN AMA ÜZMESİN BENİ ÇOOOK SEVSİN ..

SENIN Kİ GERİ DÖNEMİCEK AMA İNŞ. SEN BENDEN DE KISA SÜREDE ATLATIRSIN İNŞ. CANIM ALLAH KARSINA ÖLE BİRİNİ ÇIKARSIN Kİ İİİ Kİ BİTMİŞ DİYECEGIN. SENIN DEGERINI FAZLASIYLA BİLECEK :)

Canim benim uzulme. İnsanoglunun hayati ask aptalliklariyla dolu. İlk kez ve kotu bir deneme olmus bu. Umarim sondur.

Sen herseyi birak kariyerine odaklan. Daha ne ask maceralarin olur senin. Hata yapa yapa omur gecirecegin esi bulacaksin unut ma bunlar birerdeneyim.

Birde su yonden bak. Ya o adamin nisanlisi sen olaydin. Evlenmek uzere olaydin. İnan dahada yikilirdin.

Gelecege guvenle umutla bak dogru aski bulacaksin insallah

Back