benim anlamadığım şey
bir insan bu kadarmı salak olur
kız arkadaşının numarasını bildiği hattını nişanlısına verirmi hiç
kim bilir belki nişanlandığı kız da şüphelendi,bir süre telefon bende kalacak dedi bu herifte nasıl olsa tembihledim aramaz diye verdi telefonu..
benim anlamadığım şey
bir insan bu kadarmı salak olur
kız arkadaşının numarasını bildiği hattını nişanlısına verirmi hiç
Hepinize çok teşekkür ederim öğütleriniz için. Evet hayatta ne acılar var bu onların binde 1i bile değil. ama insan işte. ilk olunca çok etkileniyor. erkeklerin midesi böyle birşeyi nasıl kaldırabiliyor anlamış değilim. Hadi onu geçtim resmen biz beraberken nişanlanmış ya. 4 yıllık beraberliğin sonunda hakettiğim bu değildi. Madem böyle bir niyetin var adam gibi gel karşıma söyle ayrılmak istiyorum diye. Ne yani benle beraberken nişanlandın da ne olduu. Acırım acırım da nişanlısı olan kıza acırım. Ve şok üstüne yeni öğrendiğim birşeyi de paylaşayım. Nişanlısı hamileymiş. Ahımı aldı artık Allaha havale ettim. Bugünün yarını da var. çektirdikleri yanına kalmaz umarımm..
Canım benim o kadar içimi acıttın ki buna benzer şeyler bizler de yaşadık,bir şekilde yaşıyor işte isnan aşk acısını..Şu an 28 yaşındayım,senin şu an ki duygularını çok iyi anlıyorum..Ama ihtiyacın olan sadece zaman,kendini,aileni yıpratma,hiç bir şeye değmez çünkü..Önemli olan sen ve onlar,başka kimse değil.Lütfen kendini toparla,ne olur..Zannedersinki bu aşkların en büyüğü,en özeli,başka kimse sana bu duyguları yaşatamaz sanırsın ama sana garanti ediyorum ki öyle olmuyor,yıllanıyor,külleniyor bir bakmışsın ki başka heyecanlar,aşklar,insanlar,aşkından ölüp geberdiğinden,bazen sinirle beddua ettiğin,benim dğeilse kimsenin de olamsın dediğni insana,gün geliyor aman bee o da mutlu olsun ben de demeye başlıyorsun..Dediklerimi sakın unutma,öpüyorum seni..
canım daha yaşın çok küçük ileride bu yaşadığını hatırlamıyacaksın bile adı neydi diye düşünüceksin şu anda acı çekiyorsun biliyorum ama hayat bir tecrübe
ileride güzel bir evlilik yaptığında yaşanmıştı bitti diyeceksin seni üzen bir insan için üzülme dik dur yaşadıkça tecrüben artıcak acın azalacak
Canim, oncelikle icin sogur bir an evvel insallah diyorum sana.
Simdi, sevgilin eger sana yuzeysel bakmis olsaydi asla ailene, akrabalarina kadar girmezdi emin ol. Ne zaman nisanlandigini bilemiyoruz ancak seni aldatmis, karsi taraf da hamile kalinca isin icine ciddiyet girmis. Bana sanki mecburiyetten bu is olmus gibi geldi. Kaldi ki bu yastaki cocuklarin tek bir kisiye sadik kalmasini beklemek hata olur.
Ayrica 100 kisiye sorsan, o yastaki askini hatirlayan 3-5 kisidir inan. Kisa zaman sonra yasadiklarini atlatacagina eminim.
Hem sunu da bil ki, daha kisiliginizin gelisimi bile tamamlanmamis. Yani diyecegim o ki bir 5 yil sonra zaten sen onu begenmeyecektin.
Su anda sana hersey onu hatirlatir, bir sarki calar sizi anlatir, bir filmde sizi gorursun. Bunlar hep ayrilik sonrasi yasanan tesaduflerdir. Ustunde durma, duygusal olan herseyden uzak dur :)
Okumaya ada kendini, ask mutlaka kapini caliyor zaten. Evlilik desen ayagina dolaniyor illaki canim benim. İyi ki evlendikten sonra degil de simdi yasadin bu aciyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?