Mutlu olmayı çok özlediim. :((

badlife

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
35
0
16
Aydın
Bu sitede daha yeni üyeyim. burayı tesadüfen buldum. internette dertlerimi paylaşabileceğim içimi dökebileceğim bir forum sitesi arıyorken burayı buldum. iyi ki de bulmuşum çünkü diğer yazanları gördüm, sizlerin onlara yorumlarınızı gördüm ve çok içten geldi bana. bende artık paylaşmak istiyorumm içime atmaktan çok bunaldım. çok yoruldum. Biliyorum çoğunuz bana yaşın küçük diyecek hepiniz belki de unut onu diyeceksiniz . haklısınız da zaten . Nerden başlasam bilmiyorum. hayat beni 18 yaşında olmama ragmen öyle yordu ki. 2008 temmuzda antalyada bir tatil köyüne gitmiştim ailemle. orda biriyle tanıştım. oturması kalkması gülüşü herşeyi etkilemişti beni. çok bağlanmıştım bir anda. tüm bunları annemle de paylaştım. annem benim tek dert ortağım. o zamanlar çok küçük olmama ragmen annem anlayışla karşılamıştı bu durumu. biz orda 1 ay kaldıktan sonra geri döndük. tabi bu ara telefon olsun msn facebook olsun her türlü iletişimimize devam ediyorduk. ilk zamanlarımız çok güzeldi. antalyadan her ay beni görmeye geliyordu. bu benim ona daha fazla bağlanmama sebep olmuştu. hatta bazen gelip 3 ay kaldığı olurdu. onunla öyle mutluydum ki .. anlatılır gibi değil. sanki onunla yeniden doğmuş gibiydim. küçücük kalbimle onu kocaman sevmiştim. yıllar geçti onunla. ona çok güvenmiş ve inanmıştım. 2010 aralık gibi beni aldattığını fark ettim. mesajlarını gördüm. o an dünyam başıma yıkıldı. o üzülmesin diye hesap bile soramadım. kızamadım. dilim tutulmuştu resmen. özür diledi kafam karışıktı dedi. dayanamadım tabi devam ettik. artık konuşmalarımız aksamaya başlamıştı. ama ne olursa olsun ona karşı olan sevgim bir nebze azalmamıştı. onunla kurmuş olduğum hayaller iiçin yaşıyordum resmen. onu ailemle akrabalarımla tanıştırdım. üniversitede onun yanında okuma hayalleri kuruyordum. bir yandan da onun beni sevmedğini düşünüyordum. bir insanı bu derece seveceğim aklımın ucundan bile geçmezdi. aylarca konuşmasam yine onun yolunu gözler yine onu severdim. hala seviyorum çok seviyorum. her arayan yabancı numarayı o zannederdim. Onu annemle sohbet ederken gördüğüm zaman dünyalar benim olurdu. resmen herşeyim olmuştu. onunla ilgili herşey beni çok mutlu ederdi. o benim ilk sevdğimdi. yaklaşık 2 ay önce konuşurken bana mesaj attı. bir süre telefonu ablama veriyorum mesaj falan atma ben sana ulaşırım dedi. dayanamadım bir hafta sonra sonuçta ablası diyerek mesaj attım 31 mart akşamı . çünkü sabah yani 1 nisanda hayatımı belirleyecek bir Ygs sınavına girecektim. ona ihtiyacım vardı. sabah arandım o numaradan. arayan bir kızdı. ablası zannettim. sen kimsin dedi. arkadaşı oldugumu söyledim. ben kim olduğunu sordum ve bana nişanlısı olduğunu söyledi. o an öldüm. kalbimi söküp aldılar zannettim ve dondum kaldım. bende sevgilisiyim dedim. kız ona oyun oynadığımı falan düşündü bir sürü soru sordu. bende cevapladım. 10 ekim 2011 de nişanlanmışlar . bekle nişanlımı arayayım sana döneceğim dedi kız. aramış ki o aradı ardından başka bi numaradan. hayatımı mahvetmeye hakkın yok senin defol git . kıza da daha tek kelime etme sakıın dedi bana. hem suçlu hem güçlü dedikleri buymuş işte.hiçbirşey söyleyemeden kapattım telefonu çünkü sınav saatim yaklaşmıştı. donmuş bir şekildi salona geçtim annem neyim olduğunu sordu. tek kelime etmeden ağladım babama sarılıp. sınava girdim hiçbirşey okuyamadım. hayatımı kaydırdı. anlatılır gibi değil işte ya çok kötüyüm dayanamıyorum. her gece ağlıyorum o aklıma geldikce. sanki heryerde o var. herşey onu hatırlatıyor bana. hiçbirşey yapmak gelmiyor artık içimden. hiçbirşeyden zevk alamıyorum. içim bomboş. herşey sanki rüya gibi. sanki telefon çalacak ve o arayacak gibi. çok seviyorum ben onu ya çooook . bu yaşta bunları yaşamamalıydım. kaldıramıyorum bunca şeyi. (( tüm bunları kimseye anlatmıyorum çünkü bana aptal olduğumu söylüyorlar. ben aptal değilim sadece çok sevdim.. yanlış kişiyi yanlış zamanda çok sevdim

şimdi sana ne desek boş biliyorum ama zaman geçtikçe inan bana acın azalacak,bu döktüğün gözyaşlarına acıyacaksın...karşına seni hakedecek biri çıkacak tekrar aşık olacaksın ve bu çektğin acıları gülümseyerek hatırlayacaksın..biliyorum bunlar senin için hayel gibi geliyor ama inan bana geçecek..kafanı dağıtacak şeylerle uğraş çık gez arkkadaşlarınla birlikte ol ve sana tavsiyem artık hiç o kişiden bahsetme,konuştukça yaran daha çok büyür konuştukça yaşadıkların aklına daha çok gelir..hiç ağzına bile alma onun adına..şerefsizin tekiymiş de geç git..

benim anlamadığım şey
bir insan bu kadarmı salak olur
kız arkadaşının numarasını bildiği hattını nişanlısına verirmi hiç

benim anlamadığım şey

kim bilir belki nişanlandığı kız da şüphelendi,bir süre telefon bende kalacak dedi bu herifte nasıl olsa tembihledim aramaz diye verdi telefonu..

kim bilir belki nişanlandığı kız da şüphelendi,bir süre telefon bende kalacak dedi bu herifte nasıl olsa tembihledim aramaz diye verdi telefonu..

ben olsam iki dünya bir araya gelse vermezdim o sim kartını
yutardım

benim anlamadığım şey

Salaklıktan ziyade pişkinlik bence. Senden sadece 3 yaş büyüğüm ama sakın diyeceklerimi kenara atma. Çünkü geçmişte aynı şeyi bir arkadaşım yaşadı.Aynı hikaye,aynı olaylar.Kişiler farklı sadece.Sana şunu diyebilirim tatlım. Çok çok çok dua et.:2::2:İnsan o yaşlarda öyle oluyor,unutamam yapamam vs.Ölmezsin,unutursun,hatta gün gelir başkasına kör kütük aşık olursun. Hep derim,insanlar ana-babalarını,evlatlarını toprağa veriyorlar.Bu acılar ne ki onların yanında ?

Kendini topla bi an önce.Bi yıl geç atılırsın hayata.Ama bu bi ömrü yakmaktan iyidir. Şu an özel mesaj yazamıyorum sana,mesaj sayım yetmiyor,ama msnden de konuşabiliriz istersen,çünkü seni çok iyi anlıyorum.

Dularım seninle tatlım.Asla salma kendini.Güçlü ve dimdik ol her zaman.Rabbim yardımcın olsun.

boyle bir insan için üzülmeye degmez.bir şerefsizden kurtuldum diye düsünmeye çalış.hayatını belirleyen bir sınavdan once onun yüzünden ne oldu.bosver seneye 1 daha girersin. her gece aglama her gece ne kadar sanslıyım diye düşün. cok uzun yıllar birlikte olduktan sonra yasatırdı belki sana bunları.zararın nersinden dönülse kar.hem bak yannda annen baban var. karsına daha ne sevenler cıkacak.kendini hayata kapatma. ben de 18 yasımndayım böyle bir şey degil ama benzer hafifini yaşadım.inan önüne bakmak gecmişi düşünmekten daha faydalı.

Allah cezasını versin onun. Nişanlanmış bir de
Yani amaç nedir burada? Ben bu erkekleri niye anlamıyorum ya? Nişanlın var zaten, muhtemel son evlilik zaten, bunun üzerine başka şehirden bir sevgili bulmak da nesi? Yani ne olacak, neye yarayacak arkadaşım?
Bu riski almaya değer mi? Al iki tarafı da kaybettin, kaybetmediysen de güvenini zedeledin. E iyi mi oldu şimdi yani...
Aldatan erkekler boyunuz posunuz devrilsin inşallah. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bir de pişkin pişkin çok eşliliği savunanlar yok mu onlara daha beter kıl oluyorum. İyice sinirlendim.

bu cocuk senı hıc umursamıyormus kı ,senın bıldıgın numarayı nısanlısına verecek kadar umursamıyormus .
tatlım daha cok kucuksun .ınan onu sevdıgın ıcın degıl ,sadece yasının verdıgı hormanlarla duygularının
su anda cok agır toz pembe olmasından dolayı ona asık oldugunu sanıyorsun .
ama emın ol yasının verdıgı duygular bunlar .
17-18 yasın da hepımızın kalbı pır pır olur .gozumuz gormez .cahılce kapılıp gıderız .
ama soyle bı 20-22 oldugun da donup arkana baktıgın da ben neyapmısım yaa dıyeceksın .
bundan emın ol .

Sana garanti veririm! Bir kaç yıl içinde karşına senin masum sevgini hakedecek biri çıkacak!
Onu tanıdığında Allah'ım ne kadar aptalmışım beş kuruş etmez öküz için kendimi kahretmiştim diyeceksin..
18 yaşında 10 kızdan 8 i yaşar bunların benzerini.. O aşk değil tutku canım.. İlk olduğu için bu büyük sarsıntı
Geçecek unutacaksın.. Bir ablan olarak bu sözlerime inan, kendini hiç bir erkek uğruna bu kadar yıpratma.
Çünkü gerçekten değmez! Bu acı yaşantılar insanı olgunlaştırıyor. Okuluna,sınavlarına odaklan bir şerefsizin
hayatını bu kadar etkilemesine izin verme..

daha neler yaşayacak neleri unutacaksın şu dengesiz hayattaa

hiç üzülmee çok çok çok gençsin cnm yaa

Hepinize çok teşekkür ederim öğütleriniz için. Evet hayatta ne acılar var bu onların binde 1i bile değil. ama insan işte. ilk olunca çok etkileniyor. erkeklerin midesi böyle birşeyi nasıl kaldırabiliyor anlamış değilim. Hadi onu geçtim resmen biz beraberken nişanlanmış ya. 4 yıllık beraberliğin sonunda hakettiğim bu değildi. Madem böyle bir niyetin var adam gibi gel karşıma söyle ayrılmak istiyorum diye. Ne yani benle beraberken nişanlandın da ne olduu. Acırım acırım da nişanlısı olan kıza acırım. Ve şok üstüne yeni öğrendiğim birşeyi de paylaşayım. Nişanlısı hamileymiş. Ahımı aldı artık Allaha havale ettim. Bugünün yarını da var. çektirdikleri yanına kalmaz umarımm..

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

bende verdim aynı tepkiiyi. şaka gibi ya inanılır gibi değil. sevdiğim adam baba olacak. her yeni güne bir başkasıyla uyanacak. kurduğumuz hayalleri turları bir başkasıyla gerçekleştirecek. tüm bunlar çok çok acı geliyor. İşin en kötü tarafı artık herhangi bir erkekle konuşmaya bile katlanamıyorum. hemen sıkılıp kesip atıyorum. Nasıl aşık olacağım tekrar nasıl seveceğim bilmiyorum

Canım benim o kadar içimi acıttın ki buna benzer şeyler bizler de yaşadık,bir şekilde yaşıyor işte isnan aşk acısını..Şu an 28 yaşındayım,senin şu an ki duygularını çok iyi anlıyorum..Ama ihtiyacın olan sadece zaman,kendini,aileni yıpratma,hiç bir şeye değmez çünkü..Önemli olan sen ve onlar,başka kimse değil.Lütfen kendini toparla,ne olur..Zannedersinki bu aşkların en büyüğü,en özeli,başka kimse sana bu duyguları yaşatamaz sanırsın ama sana garanti ediyorum ki öyle olmuyor,yıllanıyor,külleniyor bir bakmışsın ki başka heyecanlar,aşklar,insanlar,aşkından ölüp geberdiğinden,bazen sinirle beddua ettiğin,benim dğeilse kimsenin de olamsın dediğni insana,gün geliyor aman bee o da mutlu olsun ben de demeye başlıyorsun..Dediklerimi sakın unutma,öpüyorum seni..

İnşallah ablacım ya inşallah. derslerime yoğunlaşmaya çalışıyorum. üniversiteye gideyim kurtulurum unuturum diyorum . ama sanki okuduğum her kelimede o çıkıyor karşıma. Arkadaşlarımla oturmuş sohbet ederken birden nasıl oluyorsa içime bir kor düşüyor. içim yanıyor ben yanıyorum. neyle uğraşsam yine o birden çıkıyor. sanki tüm dünyanın yükleri benim omzumda gibi hissediyorum, eziliyorum. Geçsin gitsin artık, kurtulayım bu hastalıktan

canım daha yaşın çok küçük ileride bu yaşadığını hatırlamıyacaksın bile adı neydi diye düşünüceksin şu anda acı çekiyorsun biliyorum ama hayat bir tecrübe
ileride güzel bir evlilik yaptığında yaşanmıştı bitti diyeceksin seni üzen bir insan için üzülme dik dur yaşadıkça tecrüben artıcak acın azalacak

o günlerin bir an önce gelmesini istiyorum zaten. keşke benim elimde olsa da alıversem zamanı ileri , o mutlu günlere

Canim, oncelikle icin sogur bir an evvel insallah diyorum sana.

Simdi, sevgilin eger sana yuzeysel bakmis olsaydi asla ailene, akrabalarina kadar girmezdi emin ol. Ne zaman nisanlandigini bilemiyoruz ancak seni aldatmis, karsi taraf da hamile kalinca isin icine ciddiyet girmis. Bana sanki mecburiyetten bu is olmus gibi geldi. Kaldi ki bu yastaki cocuklarin tek bir kisiye sadik kalmasini beklemek hata olur.

Ayrica 100 kisiye sorsan, o yastaki askini hatirlayan 3-5 kisidir inan. Kisa zaman sonra yasadiklarini atlatacagina eminim.

Hem sunu da bil ki, daha kisiliginizin gelisimi bile tamamlanmamis. Yani diyecegim o ki bir 5 yil sonra zaten sen onu begenmeyecektin.

Su anda sana hersey onu hatirlatir, bir sarki calar sizi anlatir, bir filmde sizi gorursun. Bunlar hep ayrilik sonrasi yasanan tesaduflerdir. Ustunde durma, duygusal olan herseyden uzak dur :)

Okumaya ada kendini, ask mutlaka kapini caliyor zaten. Evlilik desen ayagina dolaniyor illaki canim benim. İyi ki evlendikten sonra degil de simdi yasadin bu aciyi.

Noktasına,virgülüne kadar katıldığım bir cümle daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…