mutlu olmak istiyorum..

Arkadaşlar tam da okuduğum anda düşündüğüm şeyi yazmış canım. Herşeyin tamam ama mutsuzsun, neden? Çünkü dünya malı insanı hiçbir zaman tamamen mutlu etmez.. Batıda bu boşluk yüzünden intihar eden ne doktorlar, zenginler var.. Çünkü ruhları aç.. İnsan duygusal bir varlık, mutlaka maneviyata ihtiyaç duyuyor.. Çok şükürki müslümanız ve dinimizin emirleri ruhumuzu o kadar güzel doyuracak kapasitede ki.. Ben de dahil kıymetini bilmiyoruz güzel dinimizin...:26:

Sosyal ve manevi yanını kuvvetlendirmeyi dene bence.
Maddi durumun iyiyse arkadaşların dediği gibi işten çıkıp çocuğunla ve eşinle daha güzel vakit geçirebilirsin.
Veya kurslara yazıl, dans kursuna git, spor yap, yürüyüşe çık.
Al eşini dışarı çık.
Renk katmaya çalış hayatına, bir hobi edin, tutkun olsun.
Sıradanlaştırma hayatını, ruhunu coştur biraz canım ben de senin gibiyim bu aralar.
İş-ev-ev-iş
Maddi yönden sıkıntıda olduğum için sosyalleşemiyorum da.
Bu yüzden şükret haline, imkanların doğrultusunda sana ne iyi gelecekse onu yap
Git alışveriş yap, güzel bir parfüm al kendine, güzel elbiseler al, gel eve duşunu al kokunu sürün.
Eşinle güzel bir akşam yemeği, güzel bir gece
Seni rahatlatacak şeyler yap, git masaj yaptır mesela
Kendinde değişiklik yap, ama sırf değişiklik yapmak için yapma, o zaman hoşuna gitmeyebilir bile
Uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığın şeyleri düşün, sonra harekete geç

Arkadaşlara katılıyorum manevi yanını güçlendirmen lazım. Bir de insanların ne dertleri var diyerek bunu gerçekten anlamak mümkün değil. En yakın devlet hastanesinin onkoloji bölümüne git, ağır post up devresindeki hastaları ve yakınlarını ziyaret et. İnan insan orada bir gün geçirdi mi, sahip olduklarına dört elle sarılıyor ve şükrede şükrede mutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…