Hardcore falan mı dinliyo
hardcore dinleyen benim
o maalesef eminim çok seveni vardır ama "türkü" dinliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hardcore falan mı dinliyo
O zaman ödevleri siz yaptırın, yemeği o hazırlasın mesela? Onu da mı yapamaz?Mesela alıyor çocuğu yanına ama bakmıyor neyi nasıl yaptığına.Elinde telefon sen oku ben dinliyorum oğlum diyor.Bi bakıyorum ödev yanlış düzeltmesi yine bana ve oğluma kalıyor.Ya da kızı alıyor kızım daha 3 harf öğrendi okuma alıştırmaları var.oku sen diyor.Olmaz öyle takip et yanlışını düzelt ne bilsin çocuk ne okuduğunu diyorum.Bir iki yapıyor sonra hop yine kopuyor.İstemediği bir şeyi tövbe yaptıramıyorum.
İşte acı tecrübe artık gözüne bakınca anlıyorsunuz demek ki.Sizin bahsettiğiniz türde erkekler benim yanımdan geçtiğinde gözümü kapatıyorum görmemek için değil ki hayatıma girecekler
Kesin bir dille büyüğüm sorumluluğu artık sen de diyin. Eksik de yanlış da olsa kontrol etmeyin, müdahale etmeyin. Çünkü nasıl olsa düzelteceğinizi biliyor size güveniyor. Sorumluluğu almıyor alır gibi yapıyor sizi susturmak için. O kafaları kendi işlerine çok iyi çalışıyor. Ama istediğini vermeyin. Evet çocuk hassas noktamız. Ama ne kadar süre böyle davranır ki bir yerde düzeltecektir kendini diye umuyorum. Olmazsa da o zaman başka şeyler düşünürsünüz.Mesela alıyor çocuğu yanına ama bakmıyor neyi nasıl yaptığına.Elinde telefon sen oku ben dinliyorum oğlum diyor.Bi bakıyorum ödev yanlış düzeltmesi yine bana ve oğluma kalıyor.Ya da kızı alıyor kızım daha 3 harf öğrendi okuma alıştırmaları var.oku sen diyor.Olmaz öyle takip et yanlışını düzelt ne bilsin çocuk ne okuduğunu diyorum.Bir iki yapıyor sonra hop yine kopuyor.İstemediği bir şeyi tövbe yaptıramıyorum.
Boşansınlar ve ortak velayet olsun benceay nasıl sinirlendim yine
her mesaj beni daha da çılgına çeviriyor
ama boşansanız da şöyle olacak adam 1000 lira nafaka verip çocuklarını daha da görmeyecek
yine bütün yük omuzlarda bir de o parayla idare etmek var.
Kas gücü farklı bir olay bu arada ben kendi eşyalarımı kendim taşıyorum şu zamana kadar tektimErkeklerin beyni kadınlar gibi çalışmıyor. İnsanlar yüz yıllardır erkek ve kadın beyni üzerine çalıyor. Kitaplar yazılıyor araştırmalar yapılıyor. Uzmanlar konuşuyor.Dizi film kitap ama gerçek. Kadın ve erkek her konu da eşit değil maalesef. Kadınlar daha duygusal iki işi bir anda yapabilir falan filan. Eşitiz diyen arkadaşlar iş hayatında sosyal hayatta kadınım diye ayrıcalık istemeyen insandır ki sanmıyorum eşitip deyipte şurda bir konu açılsa poşetlerle otobüse bindim adamın biri bana yer vermedi diye adama hemen söversiniz işinize gelince eşitiz işinize gelmeyince değiliz. Erkeği yönlendireceksin söyleyeceksin susup oturup anlamasını beklerden zaman kaybedersin. Komutla çalışıyor erkekler. Yönetmeyi bilirsen adam çocuğada bakar eve de bakar sana da bakar sende iş ben sosyal hayatında başarılı olursun.
Tamam benim anlatmak istediğim de bu fakat erkeğin gözünden bakarsanız da kadın çocukla ödev yapıyor, yemek yapıyor, bulaşık yıkıyor bunları zaten ben olmasam da yapıyor işler bir şekilde bitiyor. Öyleyse benim görevim de sadece çalışmak diye düşünür geçer. Erkek kendi kendine sorumluluk almaz ki zaten maalesef çalışmayı sorumluluk olarak görüyor.
hahahaha ayy nasıl tezat bir müzik zevkidir Bana ikisi de fazla meselahardcore dinleyen benim
Allahaşkına siz ne anlatıyosunuz yaa bi çözebilsekİşte acı tecrübe artık gözüne bakınca anlıyorsunuz demek ki.
Boşansınlar ve ortak velayet olsun bence
Yok acı falan değil. Belli karakterdeki erkekler ilgimi çekti bugüne kadar. İnsana değer vermeyen, kadın erkek ayrımı yapan, “kadınla erkeg eşit değil yaaa bi kere biz daha kuvvetliyiz, ben yumurta bile kıramama ehehrh, iş hayatında kadınlar çok rererö, kadın şöfer işte” vb cümleler kuran, seksist adamları çevremde tutmadım. O yüzden hayatıma hep şeker gibi adamlar girdi. Eşim de sorumluluk sahibi, düşünceli, sakin, benden iyi temizlik ve yemek yapabilen hatta yorma kendini birlikte yaparız diyen 9 senedir bana kahvaltı sofrası hazırlatmamış, kararlarıma saygılı bir adam. Ahanda kocamı da övdüm, konu sahibi kusura bakma.İşte acı tecrübe artık gözüne bakınca anlıyorsunuz demek ki.
hahahaha ayy nasıl tezat bir müzik zevkidir Bana ikisi de fazla mesela
İyi bari Zaten 90 lar türkçe pop sevmeyen de ne bileyimortak nokta 90lar türkçe pop
Yav adamı bu kıvama soktunuz onu anlatın işte. Konu sahibi KudrAlobar ı takip et bu sırrı alana kadar da peşini bırakma. Burada gerçekleri söylemiyor DM dem konuş.Yok acı falan değil. Belli karakterdeki erkekler ilgimi çekti bugüne kadar. İnsana değer vermeyen, kadın erkek ayrımı yapan, “kadınla erkeg eşit değil yaaa bi kere biz daha kuvvetliyiz, ben yumurta bile kıramama ehehrh, iş hayatında kadınlar çok rererö, kadın şöfer işte” vb cümleler kuran, seksist adamları çevremde tutmadım. O yüzden hayatıma hep şeker gibi adamlar girdi. Eşim de sorumluluk sahibi, düşünceli, sakin, benden iyi temizlik ve yemek yapabilen hatta yorma kendini birlikte yaparız diyen 9 senedir bana kahvaltı sofrası hazırlatmamış, kararlarıma saygılı bir adam. Ahanda kocamı da övdüm, konu sahibi kusura bakma.
Ben ikisini birden dinliyorum. İki uçta geziyor müzik zevkimhardcore dinleyen benim
Ne yazdığınızı anlarsam cevap vereceğim, adama kocaman bişey sokmadım töbest...Yav adamı bu kocaman soktunuz onu anlatın işte. Konu sahibi KudrAlobar ı takip et bu sırrı alana kadar da peşini bırakma. Burada gerçekleri söylemiyor DM dem konuş.
Siz saçmalayarak karnavala çevirdiniz burayı. Sırada ki şarkıyı size ve whatsapp kız grubunuza armağan ediyorum.Allahaşkına siz ne anlatıyosunuz yaa bi çözebilsek