- 28 Mayıs 2021
- 1.245
- 425
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar , evliliğinde mutlu olanlar anlatabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim herseyi yapar. Aksam yemekten sonra butun masayi topladi bulasiklari halletti. Cay pasta servisi yapti. Ama yemegi ben yaptim.Evde neler yapar sizin için eşiniz
Katılıyorum.Erkek kadını sevince sorunlarda halloluyor, anlaşmazlıklarda. Seven erkek karısının üzülmesine dayanamadığı için üzmemek için elinden geleni yapıyor,karısı yorulmasin diye her konuda yardımcı oluyor, gönül almak için çabalıyor. Hadi derlerya yuvayı dişi kuş yapar diye. Evet dişi kuş yuvayı yapar ama o yuvayı ayakta tutan kesinlikle erkek kuş oluyor. Erkek kadını sevmiyorsa kadın ne yaparsa yapsın o evde mutluluk olmuyor.Mutlu evliligin sirri karisini seven koca. Sevilen kadin mutlu oluyo. Kadin mutluysa herkes mutlu zaten evde.
Biz eşimle görücü usulü/yakın akrabamın aracılığı ile tanıştık. Baştan itibaren birbirimize karşı dürüst olup evlilikten beklentilerimizin neler olduğunu açık açık söyledik. Saygı ikimiz içinde ilk sırada olan şeydi. Kısa sürede nişanlandık, nişanlılık döneminde ilgisini alakasını gözlemledim ve emin olarak evlendim. Evliliğimize mümkün olduğunca kimseyi karıştırmadık, aramızda geçenleri dışarı yansıtmadık. Kavga etsek bunu kimseye belli etmedik, aramızda çözdük. Ev işlerini paylaşırız, alışverişe birlikte gideriz, her konuda istişare ederiz. Her sabah mutlaka uyanır işe uğurlarım, evden çıkarken ve eve döndüğünde, evde vakit geçirirken sarılırız güzel hitaplar kullanırız birbirimize.Kızlar , evliliğinde mutlu olanlar anlatabilir mi ?
Twerk yapıyor,sizinkine söyleyin o da size yapsın..Evde neler yapar sizin için eşiniz