Mutlu değilim hemde hiçç..

Allah kimse basına vermesin yasamayan bilmez sürekli git diyen vuran bi çocuğa sahip olmak kolay degil
bunun sorumlusu cocugunuz degıl sızsınız
ve bu sorunu yaratanda sız oldugunuzu kabul etmedıkce daha cok 2 yasındakı cocuktan tokat yersınız

mesela ben oglumu cok severım hepte yazarım ama bana vuramaz anlatabılıyormuyum
kı onu hıc dovmedım vurmadım
bıraz annelık oteriteniz olsun bu ne ya

bıraz annelık oteriteniz olsun bu ne ya[/QUOTE]
sizce ben oğlumu sevmiyorum öylemi

bunun sorumlusu cocugunuz degıl sızsınız
ve bu sorunu yaratanda sız oldugunuzu kabul etmedıkce daha cok 2 yasındakı cocuktan tokat yersınız

Kayınvalide vurması yönünde eğitim veriyormuş.
50 koldan müdahale gelirse,anne otoriteyi sağlayamaz.

Her yolu denedim ama işe yaramıyor
ay size şuanda acayip sinir oldum
utanmasanız cocuktan korkuyorum diyeceksiniz
pardonda o cocugu yaparken aklınız neredeydi oyuncak bebek mi o
size vuran cocuguda siz yetiştirdiniz! hatırlatırım
öte yandan her yolu denemiş olamazsınız sadece bütün sucu neredeyse 1 senedir aklı basında olarak gecıren 14 aylık cocugunuza suc atacaksınız aaa sasırdım ne kadar zayıfsınız

Kayınvalide vurması yönünde eğitim veriyormuş.
50 koldan müdahale gelirse,anne otoriteyi sağlayamaz.
kayınvalıdeye sesını gecıremıyormu canım?
kaynana aynı evdemı yasıyor?
sorun sadece asla kayınvalıde olamaz ben ınanmıyorum yahu sonucta kaynana yakın bıle otursa bu kadın calısmıyor cocuk onu gorse gorse haftada maxımum 10 saat gorecek
gerı kalan vakıtlerde anne cocugunu egıtemıyor mu? egitemıyor

sizce ben oğlumu sevmiyorum öylemi[/QUOTE]
Kayınvalideyle beraber mi oturuyorsunuz?
Size neden düşmanlık yapıyor? Neden ayırmaya çalışıyor?

boşanmayı bilemem ama işsizsin çocuk küçük birine baktıracak durumun yok ailen destek değil nasıl olcak? önce iş bul çocuğu kreşe ver az para biriktir bir temel hazırla sonra bir daha düşün derim. ben bi kendime bakamıyorum zorlanıyorum da :)

ay size şuanda acayip sinir oldum
utanmasanız cocuktan korkuyorum diyeceksiniz
pardonda o cocugu yaparken aklınız neredeydi oyuncak bebek mi o
size vuran cocuguda siz yetiştirdiniz! hatırlatırım
öte yandan her yolu denemiş olamazsınız sadece bütün sucu neredeyse 1 senedir aklı basında olarak gecıren 14 aylık cocugunuza suc atacaksınız aaa sasırdım ne kadar zayıfsınız
orda kocamı kastetmiştim ve evliligimi neyse zaten gelen vuruyor giden vuruyor istediğini söyle önemli degil

kayınvalıdeye sesını gecıremıyormu canım?
kaynana aynı evdemı yasıyor?
sorun sadece asla kayınvalıde olamaz ben ınanmıyorum yahu sonucta kaynana yakın bıle otursa bu kadın calısmıyor cocuk onu gorse gorse haftada maxımum 10 saat gorecek
gerı kalan vakıtlerde anne cocugunu egıtemıyor mu? egitemıyor
Bilmiyorum ben beraber oturduklarını anlamıştım.

boşanmayı bilemem ama işsizsin çocuk küçük birine baktıracak durumun yok ailen destek değil nasıl olcak? önce iş bul çocuğu kreşe ver az para biriktir bir temel hazırla sonra bir daha düşün derim. ben bi kendime bakamıyorum zorlanıyorum da :)
haklısın

orda kocamı kastetmiştim ve evliligimi neyse zaten gelen vuruyor giden vuruyor istediğini söyle önemli degil
ben okuduklarımdan düşündüğümü söylüyorum ama sen pek anlamıyorsun anlaşılan neyse
canım
aglanmaya devam et sen bacak kadar cocugundan

bebeğiniz daha çok küçük. evdeki huzursuzluk mutsuzluk onu hırçın yapmıştır muhtemelen. kafa dağıtmaya ihtiyacınız var. kendi kendinizi motive edin. arada çocuğunuzu harcamayın.yazık etmeyin. ya boşanın kesin karar verin yada yardım alan tedavi olun.

hissettikleriniz normal değil. çcouk ve darp saçma çünkü

Kayınvalideyle beraber mi oturuyorsunuz?
Size neden düşmanlık yapıyor? Neden ayırmaya çalışıyor?
Banamı yazdın canım ?[/QUOTE]
ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz

Banamı yazdın canım ?
ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz[/QUOTE]
bir cocuk dünyaya getirmek demek onu anne sütüyle organik yetiştirmekten cok daha öte birşey
onunla vakit gecirmekte değil sadece onun sosyal hayatında etrafına karsı korumakta zorundasın.
ben mı cok sertım ya da kuralcıyım bılemıyorum cunku ben kımseyı karıstırmam kendıme karısacakları bır ortam olusturmam her ne kadar annemıde kaynanamıda cok sevsemde ve anlassamda onlara ısıme gelmeyen seylerde fıkır danısmam kı karısacak ortam olmaz.

ayrıyız ama haftada 3 gün görüşüyoruz en az beni istemedi kv ve kuma gibiyiz[/QUOTE]

O zaman kendine çekidüzen vermesi konusunda uyarın,ve görüşmeyin. Görüşmezseniz eşinizin tepkisi ne olur?

Üzüldüm sizin adınıza

İlk önce kayınvaliden çocuga vur dediğinde yüksek sesle hoppp noluyor kendıne gel çocuğa ne öğretiyorsun diyeceksın

Anlamıyorsa anladığı bir dil elbet vardır o dilden konus

İkincisi hemen kendine bir iş bul iyi kötü yapabileceğin

Biraz birikim yapar davanı acarsın

Çocugunuda krese verirsin

Zor bir sürec ama hersey senın elinde olmayacak sey değil

Hem de gir sınava okulunuda oku bu süre de

Uğraş kendin için çoçuğun için

X