Hayat herkese aynı davranmıyor .
Bende annemden çok ilgi gördüm canım annem bizim için babama katlandı hala da katlanıyor .
Benimde babamdan görmediğim şey kalmadı .
Hayat işte herkese bir yerden alıp bir yerden veriyor .
Umarım eşinle aran iyidir .
galiba dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun.. çok şükür eşimden yana sıkıntım o ve minik bebişim olmasaydı nolurdu bilmem
bende aynı durumdayım canım annem hep itti kaktı kafamda sırtımda sopalar kırdı birgün erkek kardeşim öperken benimde içimden geldi öpmeye kalktım onu sımsıkı sarılıp öptü ama ben öpmeye kalkınca off dur dedi itti eliyle o dövmeleri sopalar kırmaları hiçbişey okadr acıtmadı düğünüme 1 hafta kala evden kovdu babam çek git yeter be diye evde hep fazlalık oldum normaldede çok sakin sessiz biriyim hani belki çokmu bağırıp çağırırsın dersen o bile yoktur bende hep susarım varlığımla yokluğum birdir korkudan ve itilip kakılmaktan anne baba sevgisi şefkati görmedim ama şimdi eşim başımı yüzümü okşar sanki anne babamın vermediği sevgiyi şefkati ondan arıyorum oda gördü benim sevgisiz oldugumu o yüzden çok şefkat göstermeye çalışır şükür deyişirmi dersen keşke deyişse bende isterim ama olmaz sanırım pek umudum yok
yazılanları okuyunca çok şaşırdım inanın...
ben çok şanslıyım annem konusunda Allahım acısını göstermesin inş. nerdeyse 40 yaşıma gireceğim annem heran arkamda oldu, en büyük destekçim annem oldu, bana bu kadar güçlü olmayı annem öğretti.. uzakta olsak da bana bir nefes kadar yakınımda olduğunu her zaman hissettirdi..
umarım anneniz bir gün hatasını anlar bakarsınız bir gün kızı diye sarılıverir...
Seni çok iyi anlıyorum bende annemin çok dayağını yedim.Üstelik fiziksel şiddet herzaman olmasa bile psikolojik şiddete çok maruz kaldım. Babamda sorunludur zaten. Ne anne ne baba sevgisi gördüm.Annem ben geceleri altımı ıslatıyorum diye döver popomu ısırırdı. Hala morluk vardır popomda..Diğer kardeşlerim çok dayak yemediler ama olan hep bana oldu.Hiç öpüldüğümü hatırlamam yada canım kızım denilip sarıldıklarınıBu yaşımdayım ve hala sevgiye anne sevgisine çok muhtacım. Annemde çok çekmiş küçüklüğü sorunlu geçmiş. İnş benim kızım yaşamıycak bunları
BENDE imreniyorum anne kizlara ama benim annem ya$amadigi için
uzuldum sizin adiniza , in$allah evlatlarinizla bu bo$lugu doldurabilriisniz
anne bo$lugu dolmazda oyalanacak ba$ka $eyler olunca insan kendini hayatin ritmine kaptirip gidiyor ..
Kimbilir annen neler yaşadı da kendi çocukluğu ve gençliğin de sana bunları reva görüyor..
yani ben de küçükken çok dayak yedim annemden ama annem şimdi deli gibi pişman,bilmiyodum cahildim,bana da öyle davrandılar,şimdiki aklım olsa oyle davranır mıydım diyor..e hak veriyorum,tabiiki affettim o benim annem ama seninn anneni affetmen sanırım biraz zaman alacak,yaptıklarının normal olmadığını anlaması gerekiyor önce,sanırım onu böyle kabul etmenden ve şimdilik fazla bişey beklememenden başka yapacak birşeyin yok..
İnan bana ben daha çok imreniyorum. Herşey maddiyat değil keşke annem bana hiç hediye vermeseydi, hiç bişey yapmasaydı da kucağını açsaydı. Hep yanımda olsaydı. Evlendim 1 saat uzağa gittim şimdide arada sırada gelmemizi istemiyor.Yalnız daha mutluymuş, kafasını dinleyip bize yemek iş yapmak zorunda kalmıyormuş. Beni damgaladı hiç iş yapmıyosun diye evt ergenlik çağında ders çalışmaktan çok iş yapmazdım ama şimdi iş yapsam bile artık damgayı yemişim yaptığımıda görmüyor yada çek beceriksiz diye elimden alıyor bulaşıkları..Beni hiç arayıp sormaz. Hatta ben her gün aradım mı niye arıyorsun diye kızar. İnsanın öyle zoruna gidiyor ki..Benimde kızım var ve ben imrendiğim anne profilini olmaya söz verdim.Kızım ileride başka annelere imrenmesin.Onunla arkadaş gibi gezecez,eğlenecez.O üniversiteye gittiğinde sürekli arıycam hep onunla ilgileneceğim ömrümün sonuna kadar.çünkü insan otuz küsür yaşında olsa bile anne sevgisine herzaman muhtaç
Bugüne kadar annemin beni hiç öptüğünü hatırlamıyorum.Gittiğimde bile misafir öper gibi öper hatta bazen öpmez bile ne gerek var diye.Eşimin bunları anlamasından korkuyorum
BENDE imreniyorum anne kizlara ama benim annem ya$amadigi için
uzuldum sizin adiniza , in$allah evlatlarinizla bu bo$lugu doldurabilriisniz
anne bo$lugu dolmazda oyalanacak ba$ka $eyler olunca insan kendini hayatin ritmine kaptirip gidiyor ..
dayaklar unutuluyo aslında yapılanlar zor unutluyo ben herşeyi yazmaya kalksam zaten sayfalar yetmez ama elimden bişey gelmez işte değişmez biliyorum annemin çocukluğuda iyi geçmiş herşeyi dört dörtlükmüş 2 kardeşiz zaten hani 4 5 kardeş olsak sevgisi yetmiyo diyeyim ama 2 kişiyiz yani çok bölünücek bir sevgi yok şimdi bile işi düşünce arar bana hastaneden randevu al der bu sebeple arar aslında kardeşimde alabilir ama o uğraşmaz aman banene der her defasında ama beni arasa tabi alayım derim anında alırım randevusunu yada para istemeye fln arar yani kızım sen nasılsın yeni evlisin sıkıntın varmı eşinle aran nasıl demez bile çok içlenmişim bende yazdıkça yazasım gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?