Güzelim önceki yazılarımı okursanız orada zaten durumu tahmin ederek yorum yapmıştım, hastaneler mümkün olduğunca şansını deniyor.Sizler bu konuda %100 bilgi sahibi olduğunuzu hissettireceksiniz.Onlar öyle fiyatmı verdiler, direk konuya bilginizle katılın 01.07.08 tarihi itibariyle kesin yasa çıktı nasıl oluyor, en fazla %30 1.denemede, %25 ikinci denemede alabilirsiniz indirim söz konusu değil bu nereden çıktı deseniz keşke nasıl dile geliyorlar bir bilseniz.Kendimi bıraktım başka arkadaşlarım adına merkezleri arıyorum artık, onlara da aynı size verdikleri gibi bilgi vermişler sonra ben arayıp patır patır yüzlerine bilgiyi çarpınca ve şikayet ediceğimi söyleyince nasıl şakıdılar şaşarsınız vallahi.Lütfen onlarla bilginizi paylaşın.Kuruma göre değişen bir yasa değil, tüm anlaşması olan hastaneler için geçerli bir durum. Farklı cevap vermeleri bizleri kandırmaya çalışmalarından başka bir anlam taşımıyor.Kafanı karıştırma ve tekrar arayıp yukarıda verdiğim tüm bilgileri çarp yüzlerine ve en son ihbar etmekle tatlı tatlı tehdit et bakalım ne olucak. Yukarıdaki mesajlarımdan birinde telefon numarası var, oraya ihbarda bulunabilirsiniz. Bol şans. Nasıl bir düzen hakkımız olan bir konu hakkında bile uyutmaya çalışıyorlar ya pessssss..... Ticarethane bunlar yaa....