Müthiş Doktorum Muhittin Aktaş Dudak Dolgum (Resimli)

kuşum aydın 'a da dolgu yapılmış hemde kalıcı..şuan pişman adam ama iş işten geçmiş..ben kalıcı dolguyu uygun bulan hekim daha görmedim..bana inandırıcı gelmedi..

Müthiş Doktor göz altı ışık dolgusunu piyasada 700 Tl ye ye yapılırken 4500 Tl ye yaptı hiç işe yaramadı param çöpe gitti

Adanada melda bolat bilsel diyorum arkadasımla gittik gercekten super bır doktor cok doğal dudak dolgusu yaptı..

fotoğrafların hiçbiri dogal durmuyor neden kendinizi kandırıyorsunuz dogal duruyor diye en azından doğala yakın diyin ki yakın da değil bir kere alt üst dudak kalınlıkları aynı nerdeyse bu bir hata üst dudak her daim daha ince olmalı

Arkadaşlar bu forumdaki diğer kadınlar gibi benim de talebim dolgun güzel dudaklara sahip olmaktı. Bunun için çok doktor araştırdım, hasta yorumlarını okudum, resimleri inceledim. İstediğim şey dolgun, simetrik, en önemlisi doğal görünümlü ve kalıcı dolgunlukta dudaklara kavuşmaktı. Kadınlar kulübündeki yorumlarda dr. Muhittin Aktaş ismine denk geldim ve googlea site:kadinlarkulubu.com muhittin aktaş yazıp arattım, Muhittin bey hakkındaki o kadar güzel yorumlar vardı ki, kesinlikle dudak dolgumu bu doktora yaptırmalıyım diye karar verdim.

Yüzümüz çok önemli yüze yapılan yanlış bir müdahale bazen telafisi zor
şeylerle sonuçlandığından, hiç üşenmeden Kocaeliden Adanaya gittim, Muhittin bey çok sıcak bir insan, muaynehanesinde kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Eli çok hafif, sanatkar edasıyla yavaş yavaş yapıyor dolguyu, ve müthiş bir sonuç ortaya çıkıyor, çok çok çok memnunum.Hiç ruj sürmeme gerek yok, dudaklarımda estetik olduğunu kimse anlamıyor, hele rujlu müthiş gözüküyorlar, vaktim olduğunda rujlu resimlerimi de ekleyeceğim.

Muhittin bey yaptığı dolguya en az 10 yıl garanti veriyor, ki Türkiye de bu kadar uzun süre kalıcılığı taahüt eden doktor yok,
Samimiyetle şunu diyebilirim ki Muhittin bey dudak dolgusunda bir numara, çok araştırdım, onun kadar doğal ve müthiş dudak yapanını görmedim, kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1301574
cok guzel olmus, bend edudaklarimi huseyin guner e yyaptirdim, hic memnun kalmadim eritebilmek icin akla karayi sectim, siz kaca yaptirdiniz?

Arkadaşlar lütfen kalıcı dudak dolgusu yaptırırken dikkatli olun! Arkadaşımın 8 ay önce yaptırdığı kalıcı dolgu yüzünden hayatı cehenneme döndü. Adana da çok güvenilir denilen bir doktora yaptırdı. Kullandığı ucuz malzemeler ve tutarsızlığı yüzünden arkadaşımın dudakları yaratık gibi oldu insan içine çıkamıyor. Düzeltme şansı yok. Mahkemeye başvurmayı düşünüyor. Lütfen kalıcı dolgu yaptırırken kullanılan malzemeleri araştırın her tatlı dile inanmayın. Büyük estetik merkezlerinde yaptırın. Ucuz diye her yere her doktora inanmayın
merabalar bende mersinde geçici dolgu yaptırdığımı sanarak messoestetik özay ercan denilen dr kalıcı dolgu yaptırdım hayatım cehenneme döndü üzüntüden bebeğimi düşürdüm (resmen bebeğimin katili oldu özay ercan ) yüzüm ve gözüm şişti morarma çöküntü oldu yüzümde özay ercanı telefonda arayıp yardım istedim teleonu utanmadan yüzüme kapadı
doktor doktor gezip 15 dikişle aldırdım gözüme kadar kaymış gözüm mahvoldu arkadaşına büyük geçmiş olsun onu çok i anlıyorum evet kimse sorgulamadan ilaçların ismine yüzüne,gözüe hiç bir madde yaptırmasın.

merhaba canım dolgu sonucun çok güzel olmuş :nazar: bende dolgu araştırırken muhittin aktaş dan bahseden bir yazı okudum neticede senin snuçlarına ulaştım. senin dolgunun türü ne canım ben araştırırken bio alcamid dolguya rastladım ama pek yaygın değil sanırım o uzun süre kalıyor seninki bio alcamid mi değilse neHoppa birde sana ne kadara mal oldu . ben bio alcamidin göğüse de yapıldığını okudum fakat maliyeti yüksekmiş .sana ne kadar enjekte edildi . bilgi verirsen çok sevinirim:KK37:
sakınnn bioalcamid yaptırmayın sakın benim hayatım mahvoldu zaten bu dolgu tüm dünyada yankı uyandırdı norveç kabül etmiyor bu dolguyu yüzden çıkmıyor ayrıca yer değiştirip göze gelebiliyor ben mersinde özay ercana yaptırdım geçiçi dolgu sanarak çünkü her ikisini de yapıyorum dedi bende geçici istedim yüzüm otabana döndü mahvoldu yalancı dr sırf para kazanmak için hayatımı mahveti sakın kalıcı yaptırmayın helede bioalcamid sakın

cok guzel olmus, bend edudaklarimi huseyin guner e yyaptirdim, hic memnun kalmadim eritebilmek icin akla karayi sectim, siz kaca yaptirdiniz?
mrb acaba sizin dolgunuz neydi bana biolacamid yapılmış ben geçici sanıyordum çok sorun yaşayınca dr gittim orda öğrendim yüzümde kalıcı dolgu olduğunu bir türlü çıkartamadım sen ne yaptın yol gösterir misin ?

Merhaba dudak dolgusu yaptırırken lütfen iyi araştırın uzman kişilerin eline bırakın ortalıklarda uzmanım diyen o kadar çok kişi varki insanların sağlıklarıyla oynuyorlar Adana da Doc.Dr. Tamer Seyhan bu işin uzmanı. İkinci çocuğumu doğurduktan sonra gögüslerim sarkmıştı. Gögüslerimi yaptırdım hiçbir şekilde iz kalmadı muhteşem bir görüntüye sahip oldum. Çok mutluyum dudaklarımada dolgu yaptırdım Allah razı olsun Tamer beyden harikalar yarattı. Tavsiye ederim. Araştırın uzmanlık dalı olmadıkları halde estetikle uğraşan o kadar kişi varki yanlış insanların sizin sağlınızla en önemlisi ruh sağlığınızla oynamalarına izin vermeyin..

Merhaba dudak dolgusu yaptırırken lütfen iyi araştırın uzman kişilerin eline bırakın ortalıklarda uzmanım diyen o kadar çok kişi varki insanların sağlıklarıyla oynuyorlar Adana da Doc.Dr. Tamer Seyhan bu işin uzmanı. İkinci çocuğumu doğurduktan sonra gögüslerim sarkmıştı. Gögüslerimi yaptırdım hiçbir şekilde iz kalmadı muhteşem bir görüntüye sahip oldum. Çok mutluyum dudaklarımada dolgu yaptırdım Allah razı olsun Tamer beyden harikalar yarattı. Tavsiye ederim. Araştırın uzmanlık dalı olmadıkları halde estetikle uğraşan o kadar kişi varki yanlış insanların sizin sağlınızla en önemlisi ruh sağlığınızla oynamalarına izin vermeyin..

Kızlar bende yillardir gözaltı torbalarım dan rahatsızdim. Beni çok yorgun ve yaşlı gösteriyordu. ne yaptıysam yok edemedim. Sonra dr muhittin aktaşİn sihirli elleri o torbalara dokunmadan yok etti. Nasıl mı, gozun hemen altındaki yanak bölgesini dolgu yaparak torbayla aynı hizaya getirdi. Sonuç müthiş. Hem cok guzel hem cok dogal. Üstelik en az 5 yıl kalıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de dudak ,burun ve burun kenari yaptirdim. Her gittiğimde aynı misafirperverlik ile kabul etti. Neredeyse 1.5 Yılımı tamamladım. Bazen bünyeye gore farklı tepki verebiliyor sanirim dolgu. Ben oldukça memnun kaldım. Sorularınızı sabırla cevap veriyor. En ufak bir şüpheniz olmasin arkadaşlar. Kimseyi yanlis yönlendirip hakkını almak istemiyorum. Rahatlıkla gidebilirsiniz. Bizzat kendim Denedim ve cok mutluyum.

Kayıtlı bazı üyeler 3 mesaj atmış aynı doktoru övmüş ve bir daha da siteye uğramamış…

X