Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysun kayaci dudagi gibi olmuş ben beğendim :)
Cok basarili olmus ama Adana'da mi bu doktor?
merhaba canım dolgu sonucun çok güzel olmuş bende dolgu araştırırken muhittin aktaş dan bahseden bir yazı okudum neticede senin snuçlarına ulaştım. senin dolgunun türü ne canım ben araştırırken bio alcamid dolguya rastladım ama pek yaygın değil sanırım o uzun süre kalıyor seninki bio alcamid mi değilse ne birde sana ne kadara mal oldu . ben bio alcamidin göğüse de yapıldığını okudum fakat maliyeti yüksekmiş .sana ne kadar enjekte edildi . bilgi verirsen çok sevinirimArkadaşlar bu forumdaki diğer kadınlar gibi benim de talebim dolgun güzel dudaklara sahip olmaktı. Bunun için çok doktor araştırdım, hasta yorumlarını okudum, resimleri inceledim. İstediğim şey dolgun, simetrik, en önemlisi doğal görünümlü ve kalıcı dolgunlukta dudaklara kavuşmaktı. Kadınlar kulübündeki yorumlarda dr. Muhittin Aktaş ismine denk geldim ve googlea site:kadinlarkulubu.com muhittin aktaş yazıp arattım, Muhittin bey hakkındaki o kadar güzel yorumlar vardı ki, kesinlikle dudak dolgumu bu doktora yaptırmalıyım diye karar verdim.
Yüzümüz çok önemli yüze yapılan yanlış bir müdahale bazen telafisi zor
şeylerle sonuçlandığından, hiç üşenmeden Kocaeliden Adanaya gittim, Muhittin bey çok sıcak bir insan, muaynehanesinde kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Eli çok hafif, sanatkar edasıyla yavaş yavaş yapıyor dolguyu, ve müthiş bir sonuç ortaya çıkıyor, çok çok çok memnunum.Hiç ruj sürmeme gerek yok, dudaklarımda estetik olduğunu kimse anlamıyor, hele rujlu müthiş gözüküyorlar, vaktim olduğunda rujlu resimlerimi de ekleyeceğim.
Muhittin bey yaptığı dolguya en az 10 yıl garanti veriyor, ki Türkiye de bu kadar uzun süre kalıcılığı taahüt eden doktor yok,
Samimiyetle şunu diyebilirim ki Muhittin bey dudak dolgusunda bir numara, çok araştırdım, onun kadar doğal ve müthiş dudak yapanını görmedim, kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1301574
Bayıldım, çooook güzel olmuş canımArkadaşlar bu forumdaki diğer kadınlar gibi benim de talebim dolgun güzel dudaklara sahip olmaktı. Bunun için çok doktor araştırdım, hasta yorumlarını okudum, resimleri inceledim. İstediğim şey dolgun, simetrik, en önemlisi doğal görünümlü ve kalıcı dolgunlukta dudaklara kavuşmaktı. Kadınlar kulübündeki yorumlarda dr. Muhittin Aktaş ismine denk geldim ve googlea site:kadinlarkulubu.com muhittin aktaş yazıp arattım, Muhittin bey hakkındaki o kadar güzel yorumlar vardı ki, kesinlikle dudak dolgumu bu doktora yaptırmalıyım diye karar verdim.
Yüzümüz çok önemli yüze yapılan yanlış bir müdahale bazen telafisi zor
şeylerle sonuçlandığından, hiç üşenmeden Kocaeliden Adanaya gittim, Muhittin bey çok sıcak bir insan, muaynehanesinde kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Eli çok hafif, sanatkar edasıyla yavaş yavaş yapıyor dolguyu, ve müthiş bir sonuç ortaya çıkıyor, çok çok çok memnunum.Hiç ruj sürmeme gerek yok, dudaklarımda estetik olduğunu kimse anlamıyor, hele rujlu müthiş gözüküyorlar, vaktim olduğunda rujlu resimlerimi de ekleyeceğim.
Muhittin bey yaptığı dolguya en az 10 yıl garanti veriyor, ki Türkiye de bu kadar uzun süre kalıcılığı taahüt eden doktor yok,
Samimiyetle şunu diyebilirim ki Muhittin bey dudak dolgusunda bir numara, çok araştırdım, onun kadar doğal ve müthiş dudak yapanını görmedim, kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1301574