Müthiş Değişim Resimleri

ben bunları dijitürktebir kanalda izlemiştim. çoğunu ,hatırlıyorum. bunlar mektupla başvuruyorlar bir kanala ve aralarından seçilenler,abd nin en önemli estetik cerrahları,cilt doktorları, diş hekimleri, fitness hocası,stilistleri,makyözleri,kuaförleri. tarafından değiştiriliyorlar..... baştan aşağı. çok büyük estetik ameliyatlar geçiriyorlar. ilk haftaları ameliyattan sonra, bayağı ağrılı ve acılı geçiyor.bazıları,keşke yaptırmasaydım diyecek kadar ağrı ve sıkıntı yaşıyorlar... ama 2 ci hafta ağrıları,azalıyor. sonra diğer işlemler yapılıyor,diş,spor vs... ve en son aileler çağrılıyor ve bu kişiler ailelerine yeni hallerini ilk defa gösteriyorlar. giyinmiş ve makyajlı. ailelerin şoku inanılmaz. tanıyamıyorlar bazıları...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gözlerimin boyutu bile değişti..:1shok::1shok:
zenginlikle ilgili sanırım...bakım ile...baksanıza kadını dişleri 60 derece kaymış porselen yaptırmış diğer fotograflrda....
hile var hile...aslını yansıtmıyor..uzmanlar ne diyor doğal olun...:roflol::roflol:

Bunlar bir sürü bakımdan geçmiş be yaw sade makyaj değil baksana...........

zenci olan cok hoş olmus..ya bizim cirkin kadinlarimiz bile kadina benziyor.bunlardakiler tamamen erkek gibiler :)))) sadece goze gozuken kısmı,star kısmı guzel..

TABİ CANIIM BUNLAR HEPİSİ ESTETİK OLMUŞLAR AYRICA DİŞ ESTETİĞİ JİMNASTİK HOCALARI EŞLİĞİNDE KİLO VERMİŞLER..BU YABANCI BİR KANALDA YAYINLANIYOR..BU BAYANLAR YAKLAŞIK 3-4 AY EVLERİNDEN UZAKLAŞTIRILIYO VE TAMAMEN DEĞİŞİME UĞRUYOLAR ..ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA AMELYATLARI GERÇEKLEŞİYO AMA YİNEDE DEĞER BAKARMISINIZ RESMEN FARKLI KİŞİLERR..O KADAR ÖZGÜVENLERİ YERİNE GELİYOKİ 30 YILLIK EŞLERİNDEN BİLE ANINDA BOŞANANLAR OLUYO:..sevgiler

türkiyedekilerr gibiii aynı fabrikadann çıkma olmamışlarrr

o yüzdenn bakınnncaaa güzell olmuşşş woww bu ne değişimm diyoruzzz

bu bayanlar amerikanın estetikle ilgili ünlü şov programından alınmış çnce ve sonrası resimler:))

daha önce birkaç fotoyu görmüştümm.nekadar değişmiş hepsi yahu.tabı bı makyajla değil.estetık de var...ama genede eskı hallerinden daha iyi olmuş....

diş ve dudak insanı nasıl deiştiriyo ya şu zenci kadın zaten evrim geçirmiş gibid:

vaşş -tatlicadiarzu-

ananeme bu estetikleri bakımı yapsak bunlardan daha güzel olur kaydirigubbakcemile3

bu ne ya ilk halleri dehşet valla böyle kadınlarda varmış halimize şükredelim valla bende nelerle uğraşıyomuşum kaydirigubbakcemile3

ilk sayfadaki en sondaki zenci kadınların ikisi aynı kişi değil dimi o kadar da değişemez insan :1shok:

ayrıca yapılan estetik ameliyatlarını nasıl yaptıklarınıda gösteriyorlar acaba güzel olmak için o kadar acı çekmeye değer mi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…