Müthiş Değişim Resimleri

Bunlarda sadece makyaj yok...
Burun estetiği, dişi falan da yapılmış bunların...
80 yaşındaki nineme de yapsalar 18.lik kız olur valla...
:roflol:

evet ya. amerika'da böyle bi yarışma var. yanlış hatırlamıyosam 1 veya 2 hafta içinde oluyo bu değişim ve estetik, diyet, spor vs. hepsi birlikte. makyaj da tabii.

ee çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır die başuna dememişler. ama ben buna yeni boyutkazandırmak istıorum.. çirkin kadın yoktur estetiksiz kadın vardıre... :roflol:

öfff anam öfff.

ya bunlar bakımla değilde tamirle alakalı gibi geliyor.tamamen,modifiye edilmiş kiikaydirigubbakcemile3

karılar bizim estetiğe bile ihtiyacımız yok lenn.bize şöle afilli bi makyaj yeter de artar bilem.

ya süper bir paylaşım sağol canım....

hepsi çok cirkinmişler ama süper kadın olmuşlar valla beyıldım bu kadar büyük değişiklik şaşırtıcı

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne ben inanmıyom bunları gördükten sonra. ya baksanıza ne kadar çirkinler. çirkin kadın yoktur diyonuz ama var işte var . kendimi beğenmiyodum ama şuan hastayım kendime yaa..

bunu biliyorum yabancı bir kanalda böyle bir program vardı beni baştan yarat diye
tamamen ücretsiz yapıolar hani bi ara program vardı ya evim evim güzel evim diye
onun gibi düşünün
kepçe kulakları, göğüs dudak silikonları, saç ekimi, diş tedavisi..
aklınıza gelebilecek her şeyi yapıolar
başvurmak yeterli
ama yabancı bi ülkedeydi tabi ki

Back