Müthiş Değişim Resimleri

vay beee diyorum!

bi gazetede ünlülerin makyajlı ve makyajsız halini görmüştüm

bizede o kadra makyaj bakım yapsalar bizde onlar gibi oluruz.hatta daha güzel oluruz:)

Ne olursa olsun, insanın kendi elinde olmadığı yaratılıştan gelen bir takım kusurlara, alayvari tavırda yaklaşılmasına şiddetle karşıyım...
Biz ne kadar güzel olursak olalım, bu bize başkasının çirkinliğiyle alay etme hakkını vermez...

Evet estetik ve makyajla ilk hallerinden çok daha iyi olmuşlar....
Demekki bakım, kadın için vazgeçilmez bir şey....

5.jpg

bence içlerinde en kötü olan buymuştu ve yeni hali şahane yaa hakkaten bizde yaptırsakk her halde doğal afet dedikleri şey ortaya çıkar...kaydirigubbakcemile3

bu arada haklısın Ferza bende alay edilmesinden hoşlanmam ama yaa farka bakar mısınşutarafagittiyani günah münah diyorlar bence insana kendini güzel hissetiren inandığı her şey mübah...:1ninca:

Son düzenleme:

en ilginci de bu kadının saçı nasıl bu hale gelmiş ne yaptılar acaba?sengözlerimebaksanab

bir zamanlar bir program vardi halen oynuyormu bilmiyorum beni bastan yarat diye
iste bu kadinlarin bir cagunu o programda bu hale getirdiler özellikle bu bahsettigin kadinin oldugu programi izlemistim

22.jpg

bu tam bir afeti devran olmuş başta çiirkin görünen ağız yapısı makyajla ve duruunu değiştirerek ne kadar da hoş olmuş

22.jpg

bu tam bir afeti devran olmuş başta çiirkin görünen ağız yapısı makyajla ve duruunu değiştirerek ne kadar da hoş olmuş

bence eski hali cok daha hosmus...... bence sadece gozlukleri cıkartıp disleri yaptrsaymıs daha iyi gozukebilrdi .....bu sac rengi ve makyaj bogmus ......

bence estetk yaptırmışlar makyaj estetikle birleştiği için böyle sonuçlar ortaya çıkmış
eeee para var huzur var

Back