Müthiş Değişim Resimleri

baştan yarat programı falan galiba bu .bi ton işlem görmüş bu ablalar.sadece makyaj kurtarmaz bunları hehehe:))

Bence çok iyi yapmışlar. Önceki hallerine görede gayet hoş olmuşlar hepsi. İnsan kendini daha mutlu hissedecekse ve dış görünüşleri psikolojilerini olumsuz etkiliyorsa tabiki estetik yaptırabilir. Bu bayanlara çirkin demek bana düşmez. Fakat gerçekten çok çok olumlu yönde değişmişler. Bravo!!!

ilk resimde çok çirkinler ikinci resimde çok güzel olmuşlar diyemicem ama yine de düzgün dişlerle kocaman bi gülümseme çok farklılaştırıyo insanı.zaten bakımsızlıktan çok özellikle dişlerinde sorun olan hanımları tercih etmişler gibi geldi bana...

arkadaşlar ben bunları digitürkte birebir seyrettim mektup gönderen erkek veya bayanların arasından seçiliyo bunlar ama herşeyi yapıyorlar silikon yağ aldırma burun estetiği karın gerdirme dişler vücuttaki tüyler lekeler yüz kaş gerdirme kaldırma cene yanak implantları giysi saç kesim boyama makyaj ne ararsanız insanlar 1 ay ailelerinden uzakta yaşıyorlar bir ay sonra bir davet verip ortaya çıkarıyorlar fıstık gibi ve bunları gerçek uzmanlara yaptırıyorlar insanın ağzı açık kalıyo godzilla kıvamındaki bayanları elizabeth taylor a çeviriyorlar

valla bencede bu kadar bakım 80 yaşındaki ananeme yapılsa bunlara bin basar..insan bı rımel surunce bi kalem çekince bıle degişiyo.. bunlarınki ohoooooooooo

manyakmı yaa bunlar bir silikon yaptırmışlar 10 kişiye meme olur..bence iğren durmuş göğüsleri...inek gibi töbe töbe..herşey kararında güzel.ayrıca hepsi estetik operasyon geçirmiş.botoksla falan bitecek işleri yok bunların

arkadaşlar ben bunları digitürkte birebir seyrettim mektup gönderen erkek veya bayanların arasından seçiliyo bunlar ama herşeyi yapıyorlar silikon yağ aldırma burun estetiği karın gerdirme dişler vücuttaki tüyler lekeler yüz kaş gerdirme kaldırma cene yanak implantları giysi saç kesim boyama makyaj ne ararsanız insanlar 1 ay ailelerinden uzakta yaşıyorlar bir ay sonra bir davet verip ortaya çıkarıyorlar fıstık gibi ve bunları gerçek uzmanlara yaptırıyorlar insanın ağzı açık kalıyo godzilla kıvamındaki bayanları elizabeth taylor a çeviriyorlar

godzilla ha :dance: ya hiç gülesim yoktu. arkadaşlar çok eğlencelisiniz yahu :teytey:

bu abd de bi programn görüntüleri
kadınlar basvuruyor benı bastan yarat gıbı birsey iste
gerçekten maddı durumu olmayan ve dıs görünüsü yüzünden psikolojik sorunlar yasayanlrı alıp böyle değistiriolar

hadi bizde yapalım:)))öncesi-sonrası makyajdan önce makyajdan sonra:P ama kimse buna cesaret edemez sanırım:D

estetik ve makyaj mucizesi başka bişi değil önceki halleri o kadar iğrençki (özellikle dişler) sonraki güzel hallerini gözüm görmedi doğrusu:)

bubir programdan alınan görüntüler Türkiye'de de aynı program vardı. Görünüşü nedeniyle psikolojik sorunlar yaşayan insanlara yardım ediliyordu bence hoşda oluyordu. Hatırlarım kızın biri başvurmuştu. Tip olarak çirkindi yani yüzünde anatomik bozukluk vardı. Bu kızın birde güzel bir kız arkadaşı vardı. Programda yok erkekler bana arkadaşlık teklif ediyor ona etmiyorlar. Yok ona bakmıyorlar. İşte bende ona üzüldüğüm için yanımda gezdiyorum demişti( kıza kıl olmuştum) neyse efendim başvuran çirkin kızı estetikle afeti devran olmasada hoş bir hatun yaptılar güzel arkadaşı apışıp kaldı:D yani kısaca faydalı bir programdı

bakım kadar kendini güzel hissetmek önemli eyer kendinizi güveniniz varsa zaten o yüzünüze vuruyor birazda bakım tamam iste ama eger ben cirkinim deyipde bos verirseniz aynen kadınların eski hali gibi görünürüsünüz bence

Valla inanılmaz değişmişler ya estetik ve makyaj ne kadar değiştiriyor insanı vayy beee

şimdi gördüm resimleri...şoka ugradım valla... hele birinci resimdeki kadına dikkat edin ne haldeymiş ne hale gelmişş. bunlar nerede makyaj yaptırıyolar hemen gidelim beee:roflol::roflol:

Ya onlar o halden böyle güzel hale geliyolarsa bana yapılsa herhalde kainat güzeli olurum walla.Gerçi onların güzel olmuş hallerinden makyajsız halim bile daha güzeldirsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aslında hiçbiri çirkin degil şadece bakımsızlar kendilerini salmışlar, biraz bakımlı olsalar,dişler yamuk yumuk,kaş bıyık birbirine girmiş,şaç darma duman,hepsinin yüzünde sivilce,tabi çirkin görünürler,mucizeye gerek yok,yazık bu kadınların kocalarına

Back