Müthiş Değişim Resimleri

nasıl yani , yok artık:1shok: :1shok:şu estetisyenlerde olmasa milletin hali nolcak bilmiorum vala.ellerine sağlık valla çok ii iş çıkarmışlar...

walla haklısns bu kdr estetii bizde yaptrsak ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü param olrsa yaptrsammı kii

6. resimdeki erkek midir nedir çözemedim ben. İlk resimde dümdüz ikincisinde yanlardan taşmış öyle de slikon mu olur yaw kafamçokkarıştı

İlk fotğraftaki hariç diğerleri baştanyaratılmış gerçekten ama ilkinde kızın güzelliği ortaya çıkarılmış estetik olarak bir kaş kaldırma gördüm başka da varsa pek belli olmuyor ama duruşu poz vermeyi öğrenmiş saç rengi deyakışmış bence ilki çok güzel olmuş

baştan yaratmışlar bunları para varsa her şey güzel dünya güzeli olabilirmişiz aslında hepimiz

ve hepsinin dişleri yapılmış diş ne kadar da önemli

Evet evet ! ben de onu dicektim ! dişler yapılmış ! Ne kadar fark ettiriyor demekki diş ! wow çok etkilendim..

çirkin kadın yoktur çok doğru..

kim ne derse desin canlarım. makyaj kadının ruhunda var .. hepimiz biliyoruz ki güzel olan yerlerimizi vurguluyor

evet yaa,hele o kırmızı elbiseli kadının önceki ve sonraki hali tamamen farklı anne kız gibi duruyorlar,pess vallaa,bende bu kadar operasyonla merliyn monro olurdum heralde

bakim insani ne kadar degistiriyo...
bi rimel sürmek bile bence farkediyo..
cirkin kadin yoktur,bakimsiz kadin vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…