Müthiş Değişim Resimleri

bunlar ne yaa bu tamamen makyajla değişim değil fotografta rötuş deişimi bence.3. resimdeki kadın o kadar saçı nerden bulmuş inanmam photoshop var hepsinde buram buram.

ayhh ne bunlar yaa banada bu kadar makyaj yapsalar acaba ne olurum hehehe :)
neysehh ben halimden memnunum p

anniş adayı haklısın ben hiç makyaj yapmam herkes hayrandır bana bıde makyaj yapsak oooooo millet ölcek desene...bu ne değişiklik böyle yaa inanılmaz.makyaj ne kadar önemliymiş

Neden bu insanlari bu kadar asagliyorsunuz anlamadim evet önce bakimsizlarmis sonrada biraz estetikle ve makyajla güzellesmisler ne var yani bunda?

anniş adayı haklısın ben hiç makyaj yapmam herkes hayrandır bana bıde makyaj yapsak oooooo millet ölcek desene...bu ne değişiklik böyle yaa inanılmaz.makyaj ne kadar önemliymiş

Ayrica herseyi kendi üzerinize almanizada anlam veremiyorum

çokta abartmamak gerek bunlar normal makyaj yapan kadınlar yani görünce waaaawwww aman tanrım nasıl olmuşlar demiyor insan vallahi gerçeği sölemek gerekirse bende makyaj yaptıktan sonra süper olurum ama makyajsız halim pekte hoş değil (en azından çok çekici gözükmem ama olay makyajda biter)

bu arada 13 resimdeki hatun makyajsız daha hoş yani makyaj herkeste hoş durmaz onu taşımakta bir meziyettir

cok guzel olmuslar ama estetik falan
bide photoshop ustunden gecmiss.ohhh ne guzel !!!

:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok değişmişler gerçekten ama bence kadınlarda diş ve gözler güzel oldumu başka oluyor yaawsüprizzzzz

Çoğunu dişi değiştirmiş dikkat ettimde.Dişler ne kadar önemli şimdi daha çok fark ettim.Zaten güzel bir gülümseme insanı çok değiştiriyor güzelleştiriyor.
Üstelik bedava yerimseniben
Gerçi bir diş yaptırmak çok pahalıya patlıyor artık.Onu için tek çözüm dişlerimize çok ii bakmakta.Günde iki kere yukarıdan aşağı fırçalıyoruz :roflolelmayradan güzellik önerisi)

ayyyyyyyyyyyyyy kendimi çok güzel hissettim
( yani makyajsızda güzelim)

Arkadasim bunlar gercek mi??? Sasirdim ya insan nasil da degisebiliyor. Herkes kednisine gör güzeldir, hele bir de paran varsa tamam is bitti demekdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…