Mutfaktaki lağım kokusu???

Benim evimde de olmustu. Bi hayvan falan mi öldü siye duaunuyorduk. Meger olay suymus.

Biz evde yokken sartel atmis. Buzluktaki et cozulup suyu buz dolabinin tepsisine akmis. Tepsi de dolabin motoruna yakın yerde oldugu icin isindikca et suyu kokusmus. Igrencti :(. Biz de baslangicta dogal gaz sandik. Sonra lagim sandik. Sonra les sandik durum bu cikti.

Arkadaşlar bulduk sorunu
Lavaboymuş ama tam neresi size şimdi anlatıcam

Evyenin dolması halinde taşmasın diye bi bölüm yapmışlar
ince bi boru var o kısmı gidere bağlıyor
İçine yemek artığı kaçmış

Bu da burda dursun belki bi gün aynısını yaşayan olur

Çok şükür kurtulduk ya :dua:

herkese merhaba,
Çok zor durumdayım lütfen sizinle beyin fırtınası yapalım.

4 gün önce mutfaktan bir koku gelmeye başladı. Lavabo gideri gibi kokuyordu.
Giderek artıyor.
Lavaboya 2 defa açıcı döktük. Sorun yok.
Dün iyice tavan yaptı. Mutfak ile salonum beraber. Oraya giremez olduk. bir şey ölmüş gibi kokuyor.

1- lavabo tıkalı değil
2- lavabo hortumunu giderini borularını söktük temizledik tıkalı değil birşey çıkmadı.
3- bulaşık makinesi filtresini temizledik, o da değil.
4-etrafta bi yere düşüp kalan görmediğimiz bir yiyecek parçası da bulamadık
5- doğalgaz mı yoksa dedik ocağın vanasını kapattık o da değil.

Arkadaşlar sizce bu başka ne olabilir? Tam yerini de tespit edemiyorum. Leş gibi kokuyor ya. Eve giremez olduk. Zaten 1+1 evdeyiz, yatak odasından çıkamıyorum.

Başına böyle bişey gelen var mı?
Nasıl kurtulucaz bundan lütfen yardım :KK43:
Allahım sadece ben değilmişim !!! 2 aydır denemediğim şey kalmadı. Mutfağın dolaplarını, mermerini 4 ay önce yepyeni yaptırdık ama bu lağım kokusu nedir bilmiyorum!! Doğalgazı aradık geldiler o da değil.. benim de mutfaktan, diğer 2 odaya yayılıyor. Komşular ben kapıyı açınca ağız, burun kapatıp offf sizin ev ne kokuyor öyle diyorlar :(

Arkadaşlar bulduk sorunu
Lavaboymuş ama tam neresi size şimdi anlatıcam

Evyenin dolması halinde taşmasın diye bi bölüm yapmışlar
ince bi boru var o kısmı gidere bağlıyor
İçine yemek artığı kaçmış

Bu da burda dursun belki bi gün aynısını yaşayan olur

Çok şükür kurtulduk ya :dua:
Ama biz onu da sıfır taktırdık, değiştirdik :( halen fare ölüsü kaplamış gibi kokuyor ev :((

Ama biz onu da sıfır taktırdık, değiştirdik :KK43: halen fare ölüsü kaplamış gibi kokuyor ev :KK43:(

Off kolay gelsin :( çok üzüldüm
Buraya yazılanlardan biridir belki sizdeki sorun da

Bence bütün konuyu baştan sona okuyun. Bir sürü tavsiye geldi. Belki birinden biri işinize yarar.

Konu sahibi, gözünüz aydın.

Çok sağolun çok yararlı tavsiyeler geldi gerçekten :)

Back
X