Mutfaktaki lağım kokusu???

Kızlar benim mutfaktan sizinki gibi öyle yoğun gelmiyor koku ama sabah uyanınca mutfağa giriyorum tam lavobo taraftan koku geliyor sanırım borulardan. Domestos döktüm gece yatmadan önce. Ama geçmedi. Onu sökmeden yapabileceğim bişey var mı? Çünkü eşime çaktırmamaya çalışıyorum evde olan her şeyi bana bağlıyor herşeyi benden biliyor huyu öyle. Ondan kendim yapabileceğim bişey var mı? :(

bende de olmuştu. meğerse boru güzel takılmamış suyun hepsi gitmiyormuş. boruyu s yapmadan eğimli takınca geçti

Bende rüzgardan diyorum. Artık ters mi esiyor nasıl oluyorsa bazen oluyor.

Alt komşu üst komşu ve yan daireler ile konuşun onlarda koku var mı? Boruların içinde bir şey ölmüş olabilir. Siz oraya kadar nasıl eriseceksiniz.

Kızlar benim mutfaktan sizinki gibi öyle yoğun gelmiyor koku ama sabah uyanınca mutfağa giriyorum tam lavobo taraftan koku geliyor sanırım borulardan. Domestos döktüm gece yatmadan önce. Ama geçmedi. Onu sökmeden yapabileceğim bişey var mı? Çünkü eşime çaktırmamaya çalışıyorum evde olan her şeyi bana bağlıyor herşeyi benden biliyor huyu öyle. Ondan kendim yapabileceğim bişey var mı? :KK43:

Lavabo açıcı deneyebilirsiniz
Granül şeklinde oluyor
Üstüne kaynar su dökülüyor
Bişey varsa açıyor

Çamaşır Makinesi nerede onun borularındanda gelebilir
O banyoda
Onda sıkıntı yok
Artık şu arama köpekleri gibi oldum koklaya koklaya geziyorum evde

bende de olmuştu. meğerse boru güzel takılmamış suyun hepsi gitmiyormuş. boruyu s yapmadan eğimli takınca geçti

2 kere söktük taktık ama kendinden s şekli var mecburen öyle takılıyor bizim boru.

Bende rüzgardan diyorum. Artık ters mi esiyor nasıl oluyorsa bazen oluyor.

İnşallah geçici bişeydir
Bugün de devam ediyor

Alt komşu üst komşu ve yan daireler ile konuşun onlarda koku var mı? Boruların içinde bir şey ölmüş olabilir. Siz oraya kadar nasıl eriseceksiniz.

Komşuları tanımıyorum ama akşam apartman görevlisine başka şikayet geldi mi diye sorucam.
Boruda bişey öldüyse fare falan nasıl çözülür bilemedim. :(

Merhaba. Lavabodan çıkıp gidere giden boruyu dümdüz değil S şeklini vererek takın. suyu kapattığınızda içinde bir miktar su kalmasını sağlayın. boruda kalan su kokunun gelmesini engelleyecektir. S Spizella

Buzdolabınız no frost mu. Onun arkada su biriken bir kap var. Orda koku olmuştu bizim de cidden çok kötü kokuyor. Arkayı açıp baktık. Temizledik gitti mutfakta ki koku

Buzdolabınız o frost mu. Onun arkada su biriken bir kap var. Orda koku olmuştu bizim de cidden çok kötü kokuyor. Arkayı açıp baktık. Temizledik gitti mutfakta ki koku

Bi dakikaaa şu an hiç aklıma gelmeyen bişey öğrendim
Evet nofrost ve öyle bi kabı olduğunun bile farkında değilim hiç görmedim yani 5 senedir

Hemen bakıcam dolabı çekebilirsem
Ay inşallah bundandır

Evet nofrost ve öyle bi kabı olduğunun bile farkında değilim hiç görmedim yani 5 senedir

Ay inşallah bundandır
Hamilesin eşinizi bekleyin isterseniz. Yada koku ordan mı geliyor aralardan koklayın bir

Hamilesin eşinizi bekleyin isterseniz. Yada koku ordan mı geliyor aralardan koklayın bir

Çekemedim zaten eşime akşam baktırırım
Şimdi bulaşık makinesinin filtresini temizledim tekrar
Sirkelerle falan dezenfekte ettim ortalığı en yüksek ısıda çalıştırdım makineyi
Bundan sonra mutfak dolaplarını boşaltıcam belki bişey bozulmuştur diye

Canım aynı sorunu yaşadım
Kafayı yiyecektim koku kaynağını bulana kadar :)
Doğalgaz ile alakalıymış
Kombinin yetkili servisini çağır
Kombiye bi alet bağlıyorlar mutfağın musluğunu açıp basınç uyguluyorlar
Akan suya inanamayacaksın
Ondan sonra geçti bizimki
Zaten bu kombinin giderlerindeki dogalgaz temizligini her sene yaptirmak gerekiyor

Bizde de aynı ya eski evlerde çok oluyor
Benim eski evimde eve gelen görevli kuru kahve dökerdi giderin üzerine lavabodan
Üzerine de sıcak su dökerdi
Bilmiyorum ne kadar etkili :)

Rüzgarla birlikte gidenlerden geliyor o koku benim evimde de aynı sorun vardı nalburdan bunu aldım muff matik ismi 4 tl ye almıştım o günden sonra koku kesildi artık gelmiyor
Evet bizimkinden de ayni koku geliyodu alttaki dolapla beraber bunu kullandik sükür kesildi koku

Bizde de aynı ya eski evlerde çok oluyor
Benim eski evimde eve gelen görevli kuru kahve dökerdi giderin üzerine lavabodan
Üzerine de sıcak su dökerdi
Bilmiyorum ne kadar etkili :)

Ev yapılalı 2 sene olmuş ilk biz oturuyoruz
Kahveyi de dökeyim bari biraz evin kokusu değişir :)

Ay inşallah bundandır
Buzdolabının o arkadaki su bölümü eğer dolap uzun süre çalışmadan kaldıysa içinde bir şey aktıysa filan olur yoksa temiz çalışan dolabın arkasındaki su neden koku yapsın ? Bence lavabonun duvara bağlanan bölümüne o aparattan takarsanız gidecektir koku.

Buzdolabının o arkadaki su bölümü eğer dolap uzun süre çalışmadan kaldıysa içinde bir şey aktıysa filan olur yoksa temiz çalışan dolabın arkasındaki su neden koku yapsın ? Bence lavabonun duvara bağlanan bölümüne o aparattan takarsanız gidecektir koku.
Çalışan dolapta oldu bizim. Kıymanın suyu akmış arkaya o koku yapmıştı.

Back
X