Mutfaktaki lağım kokusu???

Daha yeni ablam aynı sorunu yaşadı ve kokunun bulaşık makinesinden geldiği anlaşıldı. Bulaşık makinesi temizleyicisi alıp kullan eğer geçmezse servisini aramanizi tavsiye ederim

Olabilir mi acaba???
Ama Bizde kombi yok @-Mavi
Sadece ocak doğalgazı var.
Eşim sabah vanasını kapatınca sanki hafifledi koku da. Acaba gaz kaçağı mı var??? Doğalgaz kokusunu da bilmiyorum ki hiç böyle lağım gibi kokar mı?
sarmısak gibi kokuyor

dogal gaz acili arayın 187 olması lazım hızlı dönüş yapıyorlar gaz kaçagı oldugundan şüphelendiginizi söyeyin gelip bakarlar bir cihazla o cihaz kaçak olan bölümde ötütor sadece ocagı kapatmanız yeterli degil kaçak varsa dirsekerdede olabilir ve tehlikeli bir durum

Daha yeni ablam aynı sorunu yaşadı ve kokunun bulaşık makinesinden geldiği anlaşıldı. Bulaşık makinesi temizleyicisi alıp kullan eğer geçmezse servisini aramanizi tavsiye ederim

Bulaşık makinesini daha geçen hafta temizleyicisi ile temizledik sonrasında oldu, bugün de komple tekrar temizledim şimdi iyice kokladım yok lavabo daha yoğun kokuyor.
Şu lavabo hortumuna takılan aparattan alacağız
Zaten tak çıkar derken düzgün de takılmamış borudan su akıyor şimdi de :( lavabo altındaki dolaba su damlatıyo mutfak çeşmesini kullanamıyorum

Eşim bi bakıcak Olmazsa yarın birini çağırıcaz artık

Yok direkt lağım kokusuna benziyor
Sarımsak ya da yumurta gibi değil
Ama sanırım lavabodan ya
Büyük ölçüde emin oldum gibi
dogal gazı ev girişindeki vanadan kesip deneyin lavabodan geliyorsa bir şekilde çözülür ama gaz kaçagı varsa tehlikeli dikkat edin bence
ben olsam her ihtimale karşı 187 yi arardım gelip bakıyorlar bir cihazla gaz kaçağı varmı yok mu diye o kadar. Kaçak varsa gazı keserler tamir yaptırana kadar yoksa zaten birşey olmaz .Emin olmuş olursunuz

dogal gazı ev girişindeki vanadan kesip deneyin lavabodan geliyorsa bir şekilde çözülür ama gaz kaçagı varsa tehlikeli dikkat edin bence
ben olsam her ihtimale karşı 187 yi arardım gelip bakıyorlar bir cihazla gaz kaçağı varmı yok mu diye o kadar. Kaçak varsa gazı keserler tamir yaptırana kadar yoksa zaten birşey olmaz .Emin olmuş olursunuz

Sağolun gaz vanası kapalı sabahtan beri, birazdan eşim geldiğinde hala kokuyor ise arayacağız. Pencereler falan açık şu an.

Buzdolabı ni cekin ve arkasında ki kutuya bakın içi buzdolabında n akan kan ile dolmuş ise aynı tarif ettiginie koku gibi kokuyor ve bende aynı durumu yaşadım bulana kadar canım çıktı diyebilirim

Biz de Ankaradayız.
Bizim de banyodan geliyor o rezil koku.
Çaresini bulamadık.
Çünkü sade biz değil,site hatta bu mahallede koku oluyormuş,ne paralar dökmüşler kazmışlar,birşeyleri yenilemişler ama yok.
Bazen banyodan o gelen koku ömrümden 5 yılı götürüyor.
Eve de yeni taşındık,hiç tekrar taşınasım yok.
Giderleri tıkadık biraz kesildi.
Arada,bir rüzgar gibi geliyor,5 dk sonra yok oluyor ama o 5 dk yı bize sor tabi.

Lavabo açıcı deneyebilirsiniz
Granül şeklinde oluyor
Üstüne kaynar su dökülüyor
Bişey varsa açıyor

O banyoda
Onda sıkıntı yok
Artık şu arama köpekleri gibi oldum koklaya koklaya geziyorum evde

2 kere söktük taktık ama kendinden s şekli var mecburen öyle takılıyor bizim boru.

İnşallah geçici bişeydir
Bugün de devam ediyor

Komşuları tanımıyorum ama akşam apartman görevlisine başka şikayet geldi mi diye sorucam.
Boruda bişey öldüyse fare falan nasıl çözülür bilemedim. :KK43:
Komşulardan da kaynaklı olabilir alt yada üst katın boruları tıkandıysa yada lavaboları temizlemiyorlarda ondan da kaynaklı olabilir.

herkese merhaba,
Çok zor durumdayım lütfen sizinle beyin fırtınası yapalım.

4 gün önce mutfaktan bir koku gelmeye başladı. Lavabo gideri gibi kokuyordu.
Giderek artıyor.
Lavaboya 2 defa açıcı döktük. Sorun yok.
Dün iyice tavan yaptı. Mutfak ile salonum beraber. Oraya giremez olduk. bir şey ölmüş gibi kokuyor.

1- lavabo tıkalı değil
2- lavabo hortumunu giderini borularını söktük temizledik tıkalı değil birşey çıkmadı.
3- bulaşık makinesi filtresini temizledik, o da değil.
4-etrafta bi yere düşüp kalan görmediğimiz bir yiyecek parçası da bulamadık
5- doğalgaz mı yoksa dedik ocağın vanasını kapattık o da değil.

Arkadaşlar sizce bu başka ne olabilir? Tam yerini de tespit edemiyorum. Leş gibi kokuyor ya. Eve giremez olduk. Zaten 1+1 evdeyiz, yatak odasından çıkamıyorum.

Başına böyle bişey gelen var mı?
Nasıl kurtulucaz bundan lütfen yardım :KK43:

Lavaboyu tıkayın, koku azalıyorsa demek ki kesin oradan geliyor. Tesisatçı çağırın. Ama yeni çıkan motorlu vakum yapan elektrikli aleti olan birini çağırın. Yanlarında çanta gibi yaşıyorlar. 150-200 TL ye borudan hortum gibi birşeyle girip, metrelerce gidip taa alt kat seviyesine kadar temizliyorlar.

Abimlerde ayni durum oldu. Mutfağa kokudan giremiyordu. Meğerse bulaşık makinesinin arkasındaki tahliye borusu ters dönmüş. Düzelttiğimiz gibi koku kesildi.

Gider kokusu. Malesef çaresi yok..

Lavabonun deliğini kapatsanız da o hava estikçe geliyor.. Basınçlı havada oluyor daha çok..

Bizim her rüzgarda olmuyor bazı havalarda yoğun oluyor. Ama nasıl yoğun bir koku. Sanki biri halıya işeyip bırakmış gibi..
Lodos mu meltem mi rüzgarın yönü mü bilemedim??

Buzdolabı ni cekin ve arkasında ki kutuya bakın içi buzdolabında n akan kan ile dolmuş ise aynı tarif ettiginie koku gibi kokuyor ve bende aynı durumu yaşadım bulana kadar canım çıktı diyebilirim

Buna baktırıcam eşime
Ama lavabo yönünde koku yoğunlaşıyor buzdolabı tarafı nispeten daha az
Sonucu yazarım :)

evde bir şey ölmüş olabilir mi?
mutfak dolaplarının altından çekilen bir kısım var orayı kontrol edin.

Ya bilmiyorum ki fare falan olmaz diye umuyorum
İlaçlanan 9 katlı rezidans gibi bina
Mutfak dolaplarının arkası kapalı ama bulaşık makinesini yerinden çıkarıcaz oradan bakarım artık

Biz de Ankaradayız.
Bizim de banyodan geliyor o rezil koku.
Çaresini bulamadık.
Çünkü sade biz değil,site hatta bu mahallede koku oluyormuş,ne paralar dökmüşler kazmışlar,birşeyleri yenilemişler ama yok.
Bazen banyodan o gelen koku ömrümden 5 yılı götürüyor.
Eve de yeni taşındık,hiç tekrar taşınasım yok.
Giderleri tıkadık biraz kesildi.
Arada,bir rüzgar gibi geliyor,5 dk sonra yok oluyor ama o 5 dk yı bize sor tabi.

Allah yardımcınız olsun çekilecek bişey değil ya evden soğudum
2 senedir oturuyoruz 4 gündür falan var
Mutfak gideri ve banyo gideri olarak 2 gider var evde mutfağı iptal edesim geliyor :D

Lavaboyu tıkayın, koku azalıyorsa demek ki kesin oradan geliyor. Tesisatçı çağırın. Ama yeni çıkan motorlu vakum yapan elektrikli aleti olan birini çağırın. Yanlarında çanta gibi yaşıyorlar. 150-200 TL ye borudan hortum gibi birşeyle girip, metrelerce gidip taa alt kat seviyesine kadar temizliyorlar.

Bu mantıklı bir çözüm
Deneyebilirim lavaboyu iyice tıkayayım bakalım yine koku olacak mı
O dediğiniz aleti olan tesisatçıyı bulmak lazım madem öyle kapsamlı temizlik yapıyorlarmış. Off offf :(

Abimlerde ayni durum oldu. Mutfağa kokudan giremiyordu. Meğerse bulaşık makinesinin arkasındaki tahliye borusu ters dönmüş. Düzelttiğimiz gibi koku kesildi.

Bugün makineyi yerinden çıkarıcaz
Ankastre olduğu için nasıl yapcaz bilmiyorum :)
Borunun görünen kısmını baktık da belki arkasında görünmeyen yerde bişey vardır

Gider kokusu. Malesef çaresi yok..

Lavabonun deliğini kapatsanız da o hava estikçe geliyor.. Basınçlı havada oluyor daha çok..

Bizim her rüzgarda olmuyor bazı havalarda yoğun oluyor. Ama nasıl yoğun bir koku. Sanki biri halıya işeyip bırakmış gibi..
Lodos mu meltem mi rüzgarın yönü mü bilemedim??

Acaba basınçlı hava mı var bu aralar
Aynen koku tarif ettiğiniz gibi yaa :kızgın:

Back
X