Çamaşır Makinesi nerede onun borularındanda gelebilir
Kızlar benim mutfaktan sizinki gibi öyle yoğun gelmiyor koku ama sabah uyanınca mutfağa giriyorum tam lavobo taraftan koku geliyor sanırım borulardan. Domestos döktüm gece yatmadan önce. Ama geçmedi. Onu sökmeden yapabileceğim bişey var mı? Çünkü eşime çaktırmamaya çalışıyorum evde olan her şeyi bana bağlıyor herşeyi benden biliyor huyu öyle. Ondan kendim yapabileceğim bişey var mı?
O banyodaÇamaşır Makinesi nerede onun borularındanda gelebilir
bende de olmuştu. meğerse boru güzel takılmamış suyun hepsi gitmiyormuş. boruyu s yapmadan eğimli takınca geçti
Bende rüzgardan diyorum. Artık ters mi esiyor nasıl oluyorsa bazen oluyor.
Alt komşu üst komşu ve yan daireler ile konuşun onlarda koku var mı? Boruların içinde bir şey ölmüş olabilir. Siz oraya kadar nasıl eriseceksiniz.
Buzdolabınız o frost mu. Onun arkada su biriken bir kap var. Orda koku olmuştu bizim de cidden çok kötü kokuyor. Arkayı açıp baktık. Temizledik gitti mutfakta ki koku
Hamilesin eşinizi bekleyin isterseniz. Yada koku ordan mı geliyor aralardan koklayın birBi dakikaaa şu an hiç aklıma gelmeyen bişey öğrendim
Evet nofrost ve öyle bi kabı olduğunun bile farkında değilim hiç görmedim yani 5 senedir
Hemen bakıcam dolabı çekebilirsem
Ay inşallah bundandır
Hamilesin eşinizi bekleyin isterseniz. Yada koku ordan mı geliyor aralardan koklayın bir
Zaten bu kombinin giderlerindeki dogalgaz temizligini her sene yaptirmak gerekiyorCanım aynı sorunu yaşadım
Kafayı yiyecektim koku kaynağını bulana kadar :)
Doğalgaz ile alakalıymış
Kombinin yetkili servisini çağır
Kombiye bi alet bağlıyorlar mutfağın musluğunu açıp basınç uyguluyorlar
Akan suya inanamayacaksın
Ondan sonra geçti bizimki
Evet bizimkinden de ayni koku geliyodu alttaki dolapla beraber bunu kullandik sükür kesildi kokuRüzgarla birlikte gidenlerden geliyor o koku benim evimde de aynı sorun vardı nalburdan bunu aldım muff matik ismi 4 tl ye almıştım o günden sonra koku kesildi artık gelmiyor
Bizde de aynı ya eski evlerde çok oluyor
Benim eski evimde eve gelen görevli kuru kahve dökerdi giderin üzerine lavabodan
Üzerine de sıcak su dökerdi
Bilmiyorum ne kadar etkili :)
Ben de alıcam bugün inşallah derdime derman olur 5 tl ye çözülecek bişeyse :)Evet bizimkinden de ayni koku geliyodu alttaki dolapla beraber bunu kullandik sükür kesildi koku
Buzdolabının o arkadaki su bölümü eğer dolap uzun süre çalışmadan kaldıysa içinde bir şey aktıysa filan olur yoksa temiz çalışan dolabın arkasındaki su neden koku yapsın ? Bence lavabonun duvara bağlanan bölümüne o aparattan takarsanız gidecektir koku.Bi dakikaaa şu an hiç aklıma gelmeyen bişey öğrendim
Evet nofrost ve öyle bi kabı olduğunun bile farkında değilim hiç görmedim yani 5 senedir
Hemen bakıcam dolabı çekebilirsem
Ay inşallah bundandır
Çalışan dolapta oldu bizim. Kıymanın suyu akmış arkaya o koku yapmıştı.Buzdolabının o arkadaki su bölümü eğer dolap uzun süre çalışmadan kaldıysa içinde bir şey aktıysa filan olur yoksa temiz çalışan dolabın arkasındaki su neden koku yapsın ? Bence lavabonun duvara bağlanan bölümüne o aparattan takarsanız gidecektir koku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?