Mutfaktaki küçük sinekler :(

Noona_noona

Bol dua,az keşke...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.396
2.009
133
Mutfağımızda birsürü küçük sinek var ne yapsak çözüm olmadı. Evde çöp birikmez,açıkta kalan biseyde yok.
Varmıdır bu sorunu yaşayanlar, çözüm önerilerinizi bekliyorum

Canım genelde çürüyen meyve ve sebzelere gelirler onları bi kontrol et istersen
Çözüm olarak iki şey önerebilim
1-Bir kabın içerisine sirke koy mutfağında dursun
2-Cam sil şişesi vs gibi fısfıslı bir şişeye su doldur içerisine 50-60 damla limon yağı koy.Çalkalayıp ara ara sık

Lavanta yağı okaliptus yağı adaçayı yağı bunları alıp bi sprey şişesine koyun pencere kenarlarına dolap altlarına falan sıkın. Her türlü böceği sineği uzak tutar.
Sinek kovucu yağlar yazarsanız bir sürü yağ var aslında böyle uzak tutan.

Umarım vardır bir çozumu heryerdeler yaa midem bulandı artik :/
aynı şeyleri hissediyorum sekiz aylık hamileyim bu halimde her şeyi bıraktım gece gündüz mutfak ovuyor, nerede hata yaptığımı arıyorum ama bir türlü çare bulamadım.akşam sırf bu sinekleri yok etmek için harcadığım çabadan yatağa zor atıyorum inanın kendimi.defalarca ilaçladım ben zehirleneceğim kapıyı bir açıyorum onlar uçuşuyorlar.

Çok çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim

Bilmiyordum bunları cok tesekkur ederim deneyecegim mutlaka

Bizim evde de vardi heryerden cikiyolardi. Meğerse soganlar çürümüş ondan oluyormuş. Sende bi kontrol et belki bişey çürümüştür. .

Ayy aman dikkat edin kendinize sağlıginizi,bebisinizi dusunun. Arkadaslar onerilerde bulunmuslar onlari deneyecegim sizde onlari deneyin bu halde kimyasallardan uzak durun

ne sebebten gelirler bilmiyorum ama annemin mutfağındada vardı bi ilaç alımışlar bi kaba koyup ağzı açık bekletiliyomuş öyle geçmiş annem demişti.

ne sebebten gelirler bilmiyorum ama annemin mutfağındada vardı bi ilaç alımışlar bi kaba koyup ağzı açık bekletiliyomuş öyle geçmiş annem demişti.

İnanin heryere baktik curuyen bisey yok cok sinir bozucular yaa mide bulandirici :/
Hangi ilac acaba olmadi ilacla cozum arayalim

İnanin heryere baktik curuyen bisey yok cok sinir bozucular yaa mide bulandirici :/
Hangi ilac acaba olmadi ilacla cozum arayalim
ilacı bilmiyorum baban bi ilaç getirdi dedi böyle böyle diye tarif etti :) çürük falan değil mesele ama ilk başta çürük yada çok bekleyen çöpe gelip birdaha gitmeyebiliyorlar tarifleri uygula bakalım inş işe yarar.

Çok tesekkur ederim umarim biran önce giderler mutfaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…