Mutfaktaki en büyük yardımcım :))

balxixm.

zaman eskiye dönermi...?
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
2.408
4
varmı benim oğlumdan beceriklisi...annesinin en büyük yardımcısı:lepi:

telefon çalınca makinayı açık bırakmışım tabi telefonda muhabete dalınca bir geldim benim oğlan oturmuş makineyi boşaltcam diye uğraşıyorkaydirigubbakcemile3hiç göz ardı etmeye gelmiyolar vallahi:jeyyar:

aferim.bi insan yedisinde neyse yetmişindede odur demişler.demekki oğlun büyüyünce sana çok yardımcı olacak

benimkide yapıyo öyle ama bi keresinde tırmanayım derken kaydı düştü makinaya ağzını vurup dudağını patlattı..aman dikkaty..

:)))) süper bi tablo balımcım, tüm erkek analarına örnek olsun kaydirigubbakcemile3
eymen e kocaman bi alkış alkisalkisalkis

eymen afacan belli oldu şimdiden, aman dikkat et balımcım bir an boş bırakmaya gelmiyor

böyle yardımcıya can kurban walla kaydirigubbakcemile3

nette gezen komik bebek resimleri gibi kaydirigubbakcemile3
çok şeker ya Allah bağışlasın.

çok şeker bi görüntü ama eltimin yaramaz oğlu da bu şekilde makinanın üzerine çıktığı için (tabi onun makinasının üzerinde set üstü ocak vardı) üzerine ocakta kaynamakta olan makarna tenceresi ocak öne doğru kayarak tepeden aşağı döküldü.günlerce hastanede kaldı.çocukları yalnız bırakmaya gelmiyor maalesef.allah bağışlasın oğlunuzu çok tatlı maşaallah.

çok şiriiiinnn :nazar:, benim kardeşim de fırını açar otururdu küçükken, sonunda bi gün kapağını kırdı, kurtulduk kaydirigubbakcemile3

:emir_bebek::emir_bebek:zıpır eymen...yerm ben onu nede güzel oturmuş yaa çok beğendimmm

teşekkür ederiz teyzeleri...eymen bulaşık makinesi ve süpürge hastası resmen..ikisinide görünce hemen üzerine tımanıyor..

çok şiriiiinnn :nazar:, benim kardeşim de fırını açar otururdu küçükken, sonunda bi gün kapağını kırdı, kurtulduk kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o da komikmiş...bu gidişle bizde makinanın kapaağından olcaz sanırım...

heyt maşşallah be:nazar:
benimki de içindekileri savuruo anca..ee oğlan anneye farklı yaklaşıo valla..ben de yapçam bi tane:roflol:

çok şeker yaa..maşallah nazar değmesin..
ama çok yaramaz olacak eymen allah yardımcın olsun balımcım :))

ay aman Allahım maşallah
yerim seni şirin şey :nazar:

X