Ben olsam halı yerine makinaya girecek türden kilim alırım.
Mutfakta her türlü şey olabilir. Halıyı yaz kış yıkaman imkansız. Onun yerine kilim kullanınca makinaya at bir günde kurusun.
mutfagımda kullanıyorum saggy.
göruntusu hoşuma gıdıyor.
bı tanıdıgımda kullanıyor oda memnun.
ben aynı zamandaoturma odasındada saggy kullanıyorum.bana göre kullanışlı.kir toz göturüyor cunkü
aklın varsa mutfak gibi çok kirlenen bi yerde shaggy kullanma. neden dersen ben yatak odasına shaggy aldım ve dökülen saçlardan başedemedim süpürgede güzel çekmiyo hem. çok pişman oldum birde akıllılık edip krem renk halı aldım mutfağıma ayda bi silinirse temiz görünüyo... halı konusunda muzdaribim baya bi...
Ben de tavsiye etmem shaggy halıyı. Pazarda satılan kilimlerden koydum ben. Ayda bir atıp makineye yıkıyorum. Çok iyi oluyor mutfak için bence böylesi. Shaggy'yi koridorda kullanıyorum ama çok toz tutuyor.
Bende bütün evimin halılarını shagy aldım mutfakta dahil. Henüz kullanmaya başlamadım kısmetse mayısta evlenicem çünkü. Ama tüm halıcılar yeni çıkan shagy leri tavsiye etti. Çok güzeller baktıkça insanın içi açılıyo. Umarım kullanmaya başladıktan sonrada içim açılır :smiley-cool:
ahşap halılar var ondan al derim bende
evde kedimde olduğu için sadece salonda halı kullanıyorum kolidorumda ve banyomda ahşap halı kullanıyorum, yıkamana da gerek kalmıyor yıpranmıyorda zaten ne de kir gösteriyor evi silerken viledayla onları da siliyorum
apex halı aldım tavsiye ederim hem kaymaz tabanlı güzel ve garantili bir ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?