• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfakta shaggy halı??

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
316
40
Bursa
merhaba hanımlar
mutfağında shaggy halı kullanan var mı? kullananlar memnun mu? yada kullanılabilir mi?
fikirleriniz bana yardımcı olacaktır...

aklın varsa mutfak gibi çok kirlenen bi yerde shaggy kullanma. neden dersen ben yatak odasına shaggy aldım ve dökülen saçlardan başedemedim süpürgede güzel çekmiyo hem. çok pişman oldum birde akıllılık edip krem renk halı aldım mutfağıma ayda bi silinirse temiz görünüyo... halı konusunda muzdaribim baya bi... :(

nereye ne alınacağını bilememişiz :(

Ben olsam halı yerine makinaya girecek türden kilim alırım.
Mutfakta her türlü şey olabilir. Halıyı yaz kış yıkaman imkansız. Onun yerine kilim kullanınca makinaya at bir günde kurusun.

mutfagımda kullanıyorum saggy.
göruntusu hoşuma gıdıyor.
bı tanıdıgımda kullanıyor oda memnun.
ben aynı zamandaoturma odasındada saggy kullanıyorum.bana göre kullanışlı.kir toz göturüyor cunkü

Ben olsam halı yerine makinaya girecek türden kilim alırım.
Mutfakta her türlü şey olabilir. Halıyı yaz kış yıkaman imkansız. Onun yerine kilim kullanınca makinaya at bir günde kurusun.

şu an mutfağımda makinada yıkanabilen halılardan var.ama altı eridi renkleri soldu ve çok çabuk leke tutmaya başladı.eşim yıkanabilen hiç birşeye güvenmez artıkkafamçokkarıştı

mutfagımda kullanıyorum saggy.
göruntusu hoşuma gıdıyor.
bı tanıdıgımda kullanıyor oda memnun.
ben aynı zamandaoturma odasındada saggy kullanıyorum.bana göre kullanışlı.kir toz göturüyor cunkü

bende burda evinin resmini ekleyen arkadaşların mutfaklarında gördüm.kullanılabiliyor demekkizemuszemus

aklın varsa mutfak gibi çok kirlenen bi yerde shaggy kullanma. neden dersen ben yatak odasına shaggy aldım ve dökülen saçlardan başedemedim süpürgede güzel çekmiyo hem. çok pişman oldum birde akıllılık edip krem renk halı aldım mutfağıma ayda bi silinirse temiz görünüyo... halı konusunda muzdaribim baya bi... :(

teşekkür ederim...

Ben de tavsiye etmem shaggy halıyı. Pazarda satılan kilimlerden koydum ben. Ayda bir atıp makineye yıkıyorum. Çok iyi oluyor mutfak için bence böylesi. Shaggy'yi koridorda kullanıyorum ama çok toz tutuyor. :(

Bende bütün evimin halılarını shagy aldım mutfakta dahil. Henüz kullanmaya başlamadım kısmetse mayısta evlenicem çünkü. Ama tüm halıcılar yeni çıkan shagy leri tavsiye etti. Çok güzeller baktıkça insanın içi açılıyo. Umarım kullanmaya başladıktan sonrada içim açılır :smiley-cool:

Ben de tavsiye etmem shaggy halıyı. Pazarda satılan kilimlerden koydum ben. Ayda bir atıp makineye yıkıyorum. Çok iyi oluyor mutfak için bence böylesi. Shaggy'yi koridorda kullanıyorum ama çok toz tutuyor. :(

teşekkürler.kilim mantıklı gelmeye başladı :delphin:

Bende bütün evimin halılarını shagy aldım mutfakta dahil. Henüz kullanmaya başlamadım kısmetse mayısta evlenicem çünkü. Ama tüm halıcılar yeni çıkan shagy leri tavsiye etti. Çok güzeller baktıkça insanın içi açılıyo. Umarım kullanmaya başladıktan sonrada içim açılır :smiley-cool:

umarımzemuszemus

ahşap halılar var ondan al derim bende
evde kedimde olduğu için sadece salonda halı kullanıyorum kolidorumda ve banyomda ahşap halı kullanıyorum, yıkamana da gerek kalmıyor yıpranmıyorda zaten ne de kir gösteriyor evi silerken viledayla onları da siliyorum

bende mutfağımda shaggy halı kullanıyorum tek şikayetim mermerin önü basıldı heryeri kabarık orası ezik duruyo neyaptıysam düzelmiyo birde sık sık silkelemek gerekiyor içinde çok toz biriktiriyor görünüşü çok hoş amamalesef bazı sıkıntılarıda var inşeallah bi fikir verebilmişimdir

shaggy halı neymiş diye bi arattım da o tür halının shaggy olduğunu bilmiyordum :D hayır ondan benim odamda var ama adını bilmiyormuşum :D ben odamda başa çıkamıyorum tüyden saçtan.mutfakta tahminim çok zor olur

Tanıdıklarımdan shaggy alanlar hep attı.(Bende dahil)İnanılmaz toz çekiyor.asla tavsiye etmem .Onun şıklıığı şurda dursun .:1no2:

ahşap halılar var ondan al derim bende
evde kedimde olduğu için sadece salonda halı kullanıyorum kolidorumda ve banyomda ahşap halı kullanıyorum, yıkamana da gerek kalmıyor yıpranmıyorda zaten ne de kir gösteriyor evi silerken viledayla onları da siliyorum

ahşap halı nasıl birşey hiç görmedim biri resim ekleyebilirmi acaba? bende mutfağa halı düşünüyorum şu sıralar...

Back
X