- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi SowonderfulLife
-
Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansın
siz burda vakit geçireceğinize evinizi temizleyin benceBiz yapamıyoruz madem gel yardım et hamile insana yardım etmek ne kadar hayırlı bir iş.Mune abla bayanla ilgilenirmisin dalga geçip duruyor.
siz burda vakit geçireceğinize evinizi temizleyin bence
Hanımefendi baharatin kurtlanmasinin temizlikle ilgisi yokki. Asıl sizin söyledikleriniz ne alaka? Hala ısrarla devam ediyorsunuz. Bişey unutmuş olabilir, sıcaktan olabilir. Sıcaklik bu kadının elinde olan bişey mi? Şimdi siz her sıcak olan mutfak kurtlanıyor mu bu bayan pis dersiniz yine :) :) Neyse.Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansın
Ayy gercekten civittin yani baya ilkokul muhabbeti oldu. Diyorum ki cahillige bir cozum bulsak, okusak bilgilensek arastirsak. Baksak kurtcuk neden olur? Sicaktan oluyor. Artik algilarini acip yazdiklarimizi idrak edebildiysen lutfen buraya daha yazma.siz burda vakit geçireceğinize evinizi temizleyin bence
Allah Allah herkesin evi sıcak niye bizde olmuyor, bayağı bayağı pissiniz işteSıcaktan oluyor sıcaktan anlama sorunun varmı?
Vallahi b.kunu cikardiniz yani artikAllah Allah herkesin evi sıcak niye bizde olmuyor, bayağı bayağı pissiniz işte
Bakin sizin yaptiginiz elestiri degil, siz insanlarla dalga geciyorsunuz ikisi arasindaki farki anlayin lutfen. Evinizdeki temizlikci bayan sizin evinizi temizleye devam etsin. Benim evim yeterince temiz sagolunBuraya konu actiysaniz eleştirilere katlanacaksınız hanfendi, bizim bi temizlikci bayan var bayağı güzel temizlik yapıyor yönlendireyim mi size?
Neyse en son bişey diyeyim de öyle gideyim. Düğünlere giderseniz bol bol oynayın anca dökersiniz o kurtlarıBakin sizin yaptiginiz elestiri degil, siz insanlarla dalga geciyorsunuz ikisi arasindaki farki anlayin lutfen. Evinizdeki temizlikci bayan sizin evinizi temizleye devam etsin. Benim evim yeterince temiz sagolun
Inanamiyorum ne kadar komik. Isiniz gucunuz yok galiba kimle ugrassam diyorsunuz. Ailenize sabirlarNeyse en son bişey diyeyim de öyle gideyim. Düğünlere giderseniz bol bol oynayın anca dökersiniz o kurtları
Senin ciddi problemlerin var galiba. Doktora gorunmeni tavsiye ederim..Neyse en son bişey diyeyim de öyle gideyim. Düğünlere giderseniz bol bol oynayın anca dökersiniz o kurtları
Kafanız iyi mi ? Hesabinizi biri ele geçirmiş diye düşünmek istiyorum bu kadar basit olmadığınızı düşünüyordum... kafaniza yıldırım filan mi düştüEvinizi hayal bile edemiyorum ıyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?