- 9 Ekim 2017
- 169
- 146
- 23
- 28
- Konu Sahibi SowonderfulLife
-
Hepsi cam kavanozlarda ama herhalde bozulmussa baharat icinde bocekleniyor ay nasil huylaniyorum anlatamam. Haklisiniz esimi bekleyecektim ama dayanamadimsakin olun
o çamaşır suyu hamile halinizle o kurtçuklardan daha zararlı
en fazla üç beş kelebek daha çıkar
bakliyatları cam kavanozda saklayın
ortada kuruyemiş vs bırakmayın
marketten alınan un makarna pirinç vs de eve elince hemen poşetinden çıkarın
kabuklu ceviz vs varsa onları da kontrol edin
havalar da serinleyecek zaten
kaybolur giderler
InsallahBozulan yiyecekleri attıysanız bir daha olmaz sanırım.
Evim her zaman tertemizdir zaten :) fakat baharata yapabilecegim birsey yok evimiz cok sicakPissin demek başka açıklaması yok bunun, evini temizle ıyyyy
temiz diyosun ama evini kurt basmış demek ki pissin, temizlik imandandır temizlenEvim her zaman tertemizdir zaten :) fakat baharata yapabilecegim birsey yok evimiz cok sicak
Baharatin kurtlanmasi temizlikten ya da pislikten degildir hanimefendi bence once su cahilliginize bir cozum bulun biraz arastirin ondan sonra yeniden istisare yapariztemiz diyosun ama evini kurt basmış demek ki pissin, temizlik imandandır temizlen
Evinizi hayal bile edemiyorum ıyyyyBaharatin kurtlanmasi temizlikten ya da pislikten degildir hanimefendi bence once su cahilliginize bir cozum bulun biraz arastirin ondan sonra yeniden istisare yapariz
Güldüm. YeterliEvinizi hayal bile edemiyorum ıyyyy
Evinizi hayal bile edemiyorum ıyyyy
Şimdi hamile bi insana bu şekilde yüklenir mi ya? Bunun pislikle temizlikle uzaktan yakından ilgisi yok. Abartmayin. Her evde olabilecek bişey.Evinizi hayal bile edemiyorum ıyyyy
Abovvvvv bütün pasaklılar burda toplanmışCıvıtmasan artık ? Bende Adanada yaşıyorum, evim tertemiz ama sıcaktan ötürü kimyon böceklenmişti napalım şimdi pismiyiz biz ? Hayret ya ! Senin evinide ben merak ettim şimdi.
Sen cok komiksinAbovvvvv bütün pasaklılar burda toplanmış
Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansınŞimdi hamile bi insana bu şekilde yüklenir mi ya? Bunun pislikle temizlikle uzaktan yakından ilgisi yok. Abartmayin. Her evde olabilecek bişey.
Abovvvvv bütün pasaklılar burda toplanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?