- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.175
- 798
- Konu Sahibi SowonderfulLife

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse en son bişey diyeyim de öyle gideyim. Düğünlere giderseniz bol bol oynayın anca dökersiniz o kurtları![]()
Adana.mersin.gaziantep,şanlıurfa vs bu tür şehirlerde yazın sıcaklık nem+sıcaklıkla 50 ve 60 lara dayanır aşırı sıcaktan baharatlar böceklenir bunun temizlikle alakası yok sanırım siz hiç 50 -60derece sıcaklığa maruz kalmadınız bunun yanı sıra toz fırtınası olur suriye üzerinden gelen mesela 1-hafta 10 gün süren göz gözü görmez yazın o sıcakta kapı pencere kapalı olur kum fırtınasında mesela istanbulda havalar sıcak diyorlar mersini adanayı bilmeyenler ama orası bana yayla geliyor yaz mevsiminde akşamları polar battaniye ile yatıyorum ama mersinde bırak battaniyeyi çarşaf dahi örtemezsin üstüne kapıdan çıktığın an su içinde kalırsın ve nefes alamazsın parfüm vs bunlar bile fayda etmez tepeden tırnağa terlersin.Allah Allah herkesin evi sıcak niye bizde olmuyor, bayağı bayağı pissiniz işte
Cevap vermeyin bence ,konuşur konuşur susar .Bakin sizin yaptiginiz elestiri degil, siz insanlarla dalga geciyorsunuz ikisi arasindaki farki anlayin lutfen. Evinizdeki temizlikci bayan sizin evinizi temizleye devam etsin. Benim evim yeterince temiz sagolun
Evet öyle denk geldi, artık eski ela yok öldü o elaZeynepp20 profilinize kk bayanları korksun artık benden yazmışsınız. Çalışmaya buradan başladınız sanırım.
Keşke ölmeseydi su haliniz o kadar çirkin ki ama gerçketen kalbi kötü olmayan bu kadar kötü davranamaz sanal ya da gerçek farketmez sizin adiniza üzüldümEvet öyle denk geldi, artık eski ela yok öldü o ela![]()
Merhaba, cildiracagim sanirim. Asiri titizim belki hastalik derecesinde.
Yaklasik bir haftadir mutfakta minik kelebekler gormustum 2-3 tane guve olanlardan.
Bu sabahta uyaninca mutfak duvarinda bu beyaz kucuk kurtçuktan gordum. Hemen bakliyat dolabindaki kavanozlara baktim bir sey yoktu tertemizdi. Sonra baharatlari koydugum dolaba baktim orda da 1 tane kurtcuk gordum. Vallahi sinirden agliyorum. Kimyon boceklenmis herhalde ondan oldu bu kurtcuklar, biraz bakindim internette boyle sicaklarda oluyormus baharatlara. Temizledim iyice. Hatta tum mutfak dolaplarinin icindekileri bosaltip, camasir sulariyla sildim,
lakin acaba bu yeterli mi? Ekstra bir sey yapmam gerekir mi? Urerler diye korkuyorum acikcasi bana bir akil verin n’olur![]()
Edepte imandan gelir. Hatırlatayım dedim..Evet öyle denk geldi, artık eski ela yok öldü o ela![]()
Canım sen olayı yanlış anlamışsın,kk.hatunlarini korkutmak için zekani,bilgini kültürünü gelistirmeliydin.Böyle iyy,öğğ,böğğ diyerek anca gülünç duruma düşersinEvet öyle denk geldi, artık eski ela yok öldü o ela![]()
Ben hep üzülen oldum o yüzden bu halime hiç üzülmüyorum :) bilmiyorum belki sizin dediginiz gibi kalbim kötü belki de psikolojim bozuk bilmiyorum ama artık buyum benKeşke ölmeseydi su haliniz o kadar çirkin ki ama gerçketen kalbi kötü olmayan bu kadar kötü davranamaz sanal ya da gerçek farketmez sizin adiniza üzüldüm
Öyle bi hadis yok, Bakara makara gibi olmuş bu cümle. Dini kendinize göre şekillendirmeyinEdepte imandan gelir. Hatırlatayım dedim..
Sen açta neyseCanım sen olayı yanlış anlamışsın,kk.hatunlarini korkutmak için zekani,bilgini kültürünü gelistirmeliydin.Böyle iyy,öğğ,böğğ diyerek anca gülünç duruma düşersin![]()
benim de bir kere gözüme çarptı , yeşillik yıkamıştım ondan dedim. Ertesi gün bi daha gördüm , anlam veremedim.Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansın
benim de bir kere gözüme çarptı , yeşillik yıkamıştım ondan dedim. Ertesi gün bi daha gördüm , anlam veremedim.
Meğer ben de kurtlanmışım kız.
Evimi de m.ok götürüyor şuan.
Çok dağınık.
Sabah öylece çıktım
Şimdi geldim , uzandım keyif yapıyorum. Eski haline getirmem 1 saatimi alır. Şimdi ben pis miyim temiz mi?
Kime göre , neye göre ?
İnsanın ruhu pis olmasın geriisi hallolur.
Konu sahibi ben kaynağımı buldum , fındıktan olmuş. Varsa sizde de bir kontrol edin belki ondandır. S SowonderfulLife
Benimde evim çok sıcak hem kış hem yaz birde eşim tekrar yalıtım yaptı aynı problem bende de oldu size tavsiyem buzdolabında muhafıza edin yazın kışında balkonunuzda dolap varsa oraya koyunEvim her zaman tertemizdir zaten :) fakat baharata yapabilecegim birsey yok evimiz cok sicak
Bende Ege'de yaşıyorum birde eve ek yalıtım yaptık aynısı benimde oldu ben yazın buzdolabına kışında balkonda dolabım var oraya koyuyorumCıvıtmasan artık ? Bende Adanada yaşıyorum, evim tertemiz ama sıcaktan ötürü kimyon böceklenmişti napalım şimdi pismiyiz biz ? Hayret ya ! Senin evinide ben merak ettim şimdi.
Zeynepp20 profilinize kk bayanları korksun artık benden yazmışsınız. Çalışmaya buradan başladınız sanırım.