Mutfakta kurtçuk

birsey kurtlanmis kimyonda gordunuz sanirim baska diger seylerede bakin hepsine tek tek.kurtlanan seyi cope attimi kalanlarida temizledimi birsey kalmaz.hangimizde olmadiki bu durum.bendede kavanozun icinde cekirdek vardi onlar kurtlanmisti unutunca oluyor cok dert etmeyin

Ne alakası var herkesin de çocuğu oluyor. Hamile kalan herkesin evi kurtlanmıyor, bu bayan temizlik konusunda sıkıntılı galiba yoksa bi insanın evi niye kurtlansın
Hanımefendi baharatin kurtlanmasinin temizlikle ilgisi yokki. Asıl sizin söyledikleriniz ne alaka? Hala ısrarla devam ediyorsunuz. Bişey unutmuş olabilir, sıcaktan olabilir. Sıcaklik bu kadının elinde olan bişey mi? Şimdi siz her sıcak olan mutfak kurtlanıyor mu bu bayan pis dersiniz yine :) :) Neyse.

siz burda vakit geçireceğinize evinizi temizleyin bence
Ayy gercekten civittin yani baya ilkokul muhabbeti oldu. Diyorum ki cahillige bir cozum bulsak, okusak bilgilensek arastirsak. Baksak kurtcuk neden olur? Sicaktan oluyor. Artik algilarini acip yazdiklarimizi idrak edebildiysen lutfen buraya daha yazma.

Buraya konu actiysaniz eleştirilere katlanacaksınız hanfendi, bizim bi temizlikci bayan var bayağı güzel temizlik yapıyor yönlendireyim mi size?

Buraya konu actiysaniz eleştirilere katlanacaksınız hanfendi, bizim bi temizlikci bayan var bayağı güzel temizlik yapıyor yönlendireyim mi size?
Bakin sizin yaptiginiz elestiri degil, siz insanlarla dalga geciyorsunuz ikisi arasindaki farki anlayin lutfen. Evinizdeki temizlikci bayan sizin evinizi temizleye devam etsin. Benim evim yeterince temiz sagolun

Bakin sizin yaptiginiz elestiri degil, siz insanlarla dalga geciyorsunuz ikisi arasindaki farki anlayin lutfen. Evinizdeki temizlikci bayan sizin evinizi temizleye devam etsin. Benim evim yeterince temiz sagolun
Neyse en son bişey diyeyim de öyle gideyim. Düğünlere giderseniz bol bol oynayın anca dökersiniz o kurtları :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Back
X