• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfakta jaluzi mi? stor mu?

bende anasınıfımda zebra perde kullanıyorum ve memnunum gerçekten...
mutfak için de güzel olur bence...
hem şu sıralar çok da moda..
ama dikkat edin çok iyi ışık almıyorsa mutfağınız biraz karanlık yapabiliyor zebra perde...

Ben de bu konuda oldukça kararsızım ama sanırım zebra perde yaptıracağım :31:

stor tavsiye etmem kızlar benım mutfagımda stor var illallah geldi temzliği cok zor takıp cıkarması falan yıkamaya korkuyorum valla ugrastırıyor diye

merhaba,bende mutfağıma jaluzi düşünüyorum fakat ahşap mı alüminyum mu? olsun karar veremedim kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum hangisi daha kullanışlı?

bende ahşap jaluzi istiyorum ama çok kararsız kaldım zebrada olabilir sanki. ama kumaş olsunda istemiyorum. bide jaluzi için tavandan boy ölçüsü aldılar ama internette hep cam hizasından var ve böylesi daha şık duruyor. ne yapacağımı bilemiyorum. araştırıyorum. önerisi olanlar yazabilir mi lütfen.

bende ahşap jaluzi istiyorum ama çok kararsız kaldım zebrada olabilir sanki. ama kumaş olsunda istemiyorum. bide jaluzi için tavandan boy ölçüsü aldılar ama internette hep cam hizasından var ve böylesi daha şık duruyor. ne yapacağımı bilemiyorum. araştırıyorum. önerisi olanlar yazabilir mi lütfen.

Canım bende 2 senedir ahşap jaluzi kullanıyorum ve de çok memnunum,sadece temizlerken biraz yorucu oluyor işte hepsini tek tek silmek..

Ama zebra benim de çok hoşuma gidiyor...

Canım bende 2 senedir ahşap jaluzi kullanıyorum ve de çok memnunum,sadece temizlerken biraz yorucu oluyor işte hepsini tek tek silmek..

Ama zebra benim de çok hoşuma gidiyor...

peki canım ahşap jaluzinin boy ölçüsünü nasıl yaptırdınız. tavandanmı yoksa cam hizasındanmı. tavandan aldı bizim perdeci ölçüyü ama okadar da olsun istemiyorum heryeri kaplıycak. birde benim mutfak dolapları krem yani açık renk, masam da öle. halımda koyu kahvelerde var ama . sence jaluziyi açık renkmi koyu renkmi tercih etmeliyim.

peki canım ahşap jaluzinin boy ölçüsünü nasıl yaptırdınız. tavandanmı yoksa cam hizasındanmı. tavandan aldı bizim perdeci ölçüyü ama okadar da olsun istemiyorum heryeri kaplıycak. birde benim mutfak dolapları krem yani açık renk, masam da öle. halımda koyu kahvelerde var ama . sence jaluziyi açık renkmi koyu renkmi tercih etmeliyim.

Cam hizasına yakın canım.Hatta baktım şimdi.Benim de dolaplarım krem ve kahve halım krem jaluzim de kahve.

Bence kahve yaptır derim.Madem dolapların da kremmiş...Koçtaş'ta güzel jaluziler var:34:

Bizim mutfakta stor perde, hoş duruyor ama yine de şimdiki aklım olsa yaptırmazdım diyorum, sokağa bakan pencere, açsan bi dert kapatsan bi dert birde pencereyi açmak isteyince zor oluyor. :50:

benim fikrim değişiyor yavaş yavaş zebra perdeler daha hoş geldi gözüme ağır olmadığı için pencereye yakın yerden de ölçü aldırabilirim tavana kadar olmasına gerek yok. bide hem tül hem güneşlik görevini görüyomuş hafif olduğu için daha çok tercih edebilirim. bakalım hangisi kısmet olcak

bende zebra düşünuyordum ama pahalıymış çok nabcam bılmıyorum.bı arkadaşda yazmış mutfak ışık almıyosa dahada karartıyo dıye benım mutfagımda güneş gormuyo :( nabcam ya uff

bende zebra düşünuyordum ama pahalıymış çok nabcam bılmıyorum.bı arkadaşda yazmış mutfak ışık almıyosa dahada karartıyo dıye benım mutfagımda güneş gormuyo :( nabcam ya uff

benim de tam tersi mutfağım fazla güneş alıyor,storu da tek kullanamayacağımı düşünerek geçen ay alimünyum jaluzi aldım,memnunum.ışığı istediğin gibi ayarlayabilmek güzel oluyor.karanlık mutfaklar için de ideal bana göre,temizliği de çok basit..tabii son karar sizin..

Back
X