• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfakta jaluzi mi? stor mu?

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
mutfak pencerem yere kadar ve genıs stor dusunuodum ama ust kat komsum jaluzi yaptırmıs bende arada kaldım sız ne dersınız bıde storun temızlıgı bıraz zor jaluzı daha kolay olucak

temizlik olarak jaluzi daha kolay ama
estetik olarak stor daha ii sanki
yada zebra perde

benim de 2,5 metre yere kadar cam sürme kapı
stor ya da zebra perde düşünüyorum

cvp ıcın tskrlr benım mutfak dırek caddeye bakıo yanı storu kaldırsam ıcerı gorunur kaldırmasam karanlık olur zebara nası bıse resım ekleyebılırmısınız

$zebra_perde.webp

böyle bişey işte

renkleri var

tskrlr bende baktım guzelmıs jaluzı bıraz daha ıs yerı havasında bu daha sık fıkır ıcın tskr ederım

kızlar ben mutfakta zebra stor kullanıyorum cok kullanışlı tavsiye ederim. isterseniz güneşlik isterseniz tül gibi kullanabiliyosunuz, yeni yaptırdım temizliği konusunda bişey söyliyemiycem. sabunlu bezle siliniyomuş.çok da şık:))

kızlar ben mutfakta zebra stor kullanıyorum cok kullanışlı tavsiye ederim. isterseniz güneşlik isterseniz tül gibi kullanabiliyosunuz, yeni yaptırdım temizliği konusunda bişey söyliyemiycem. sabunlu bezle siliniyomuş.çok da şık:))

teşekkürler.....

jaluzi hiç kullanışlı degil canım. boydan olanlar kopabiliyor birde pencere acıp kapamakta zor oluyor. arkadaşların dedigi perde güzelmiş gerçekten

ben mutfak camımda jaluzi kullanıyorum ve çok memnunum çok modern duruyor ama fransız cam olmadığı için bişey diyemeyeceğim yarım benim cam ama çok memnunum hatta bir arkadaşım çok beğendi ve hemen kendi mutfak camınada benim aldığım yerden aldı...

herkese cvplar ıcın tskrlr zebra perdede karar aldım ama bı cıkıp fıyat sormam gerek yaptırınca paylasırım ıns.:71:

bende mutfağa zebra perde yaptırıyorum.metresini 70den yapıyor perdecimiz.baya indirim yaptı

bende sıparısı verdım sonunda zabra perde ıcın metresını 65 tl saydılar

Son düzenleme:
Zebra perdeyi çok beğendim,
Jaluzi perde şirket havası veriyor :) Stor'da güzel ama en güzeli zebra ;)

Back
X