aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.080 77.970 19 Ağustos 2017 Konu Sahibi Chocolita #41 Chocolita .!.: Temiz bardağı alıp bir kere su içtin diyelim sonra makineye mi koyuyorsun? Genişletmek için tıkla... Genelde evet ... Arıtıcının musluk tezgah üstünde. 1 bilmedin 2 kere içiyorlar kalıyor bardak . ben mutfagı toplarken makinaya ... Sık bulaşık yıkanıyor bizde, kalabalıgız .
Chocolita .!.: Temiz bardağı alıp bir kere su içtin diyelim sonra makineye mi koyuyorsun? Genişletmek için tıkla... Genelde evet ... Arıtıcının musluk tezgah üstünde. 1 bilmedin 2 kere içiyorlar kalıyor bardak . ben mutfagı toplarken makinaya ... Sık bulaşık yıkanıyor bizde, kalabalıgız .
ISILDURU Nirvana Kayıtlı Üye 2 Şubat 2010 9.338 43.828 30 Ağustos 2017 Konu Sahibi Chocolita #42 Ben kullanılmış bardağı birdaha rafa dizmem sinir olurum direk bulaşık makinesine, bu arada bende ters diziyorum rafa
Ben kullanılmış bardağı birdaha rafa dizmem sinir olurum direk bulaşık makinesine, bu arada bende ters diziyorum rafa