Mutfakta bardak rafına, bardaklar ters duracak şekilde mi dizilmeli?

Ben ters koyuyorum , düz koyanları görüyorum ama içime sinmiyor toz olur , içine birşey girer diye sanırım biraz da alışkanlıktan ötürü . Tabak , kase vs. mutlaka kullanmadan içini kontrol etmeye çalışırım . Bizde de mutfak sepeti yok , dolaplarda örtü yok . Kullandığımız bardaklar tezgahta durur . Yenisini çıkaran olursa eskisini makinaya yerleştiririm . Hiç küf sorunu yaşamadım şimdiye kadar .

Ama benm eşim hep yeni bardak çıkarıyor. Çok su içiyoruz birde.. Tezgahta bardak birikmesinede sinir oluyorum. Bir su içilmiş bardağımıda makinaya koymak istemiyorum o an..

Ama benm eşim hep yeni bardak çıkarıyor. Çok su içiyoruz birde.. Tezgahta bardak birikmesinede sinir oluyorum. Bir su içilmiş bardağımıda makinaya koymak istemiyorum o an..
O da sıkıntı haklısınız , eşinize bardaklı sürahiler var onlardan alsanız faydası olur mu ? Sürahinde de bardağın da sana özel olsun istedim dersiniz

Her su içeceginizde devamli bardak cikartmak yerine su şisesi edinseniz? Cok guzel cam su şiseleri var. Dekoratifte duruyorlar ayni zamanda. Ben onlardan aldim. :)

Her su içeceginizde devamli bardak cikartmak yerine su şisesi edinseniz? Cok guzel cam su şiseleri var. Dekoratifte duruyorlar ayni zamanda. Ben onlardan aldim. :)
Bu olabilir aslında :/ ama eşim o şişeyi alıp bardağa boşaltıp yine bardaktan içmezse olabilir ancak :/ :))) bakalım becerebilecek miyiz bu yöntemi

Illa bardak kullanmak zorunda mi esiniz? Ben kafaya dikiyorum kendi şişemi. Cok mu pisim ki ne
Illa bardak kullanmak zorunda mi esiniz? Ben kafaya dikiyorum kendi şişemi. Cok mu pisim ki ne
Yo bence harika bir yöntem :) motor tutkunuu rivaviraa :)

Bir sunayım şu teklifi eşime anlaşmaya varıcaz inşallah
+Söyle, şişeden çecek misin?
- O.. O şişe çok büyük..
+Hayır, bu çok güzel bir şişe. İçecek misin?
- Peki ya bardaklar?
+Bardakları unut. Onlar birer yanıltmaca.
- Peki ya içmezsem?
+ O zaman sussuz kalırsın.
- İçicem. Şişe?
+ Önce para..

Ahahahah evett manzara bu olursa içecek galiba

Bardaklarim 1 gunde kullanilip yikandigi icin duz koyarim. Koku olabiliyor yoksa
Dün eşime sordum. Sen mantıklı adamsın kadın kafasıyla düşünmeden objektif olarak cevap ver dedim. Ters koyulmalı çünkü içine böcek girebilir, sinek konabilir dedi. Aslında ters konulması gerektiğini hissediyorum bende. Mng kargo da çalışıyor eşim orada da ters diziliyormuş..

Bizde bocek sinek yok olsa sanirim ben de ters koyardim

Bence şişe iyidir ya Ben üsenirim valla her su icecegimde kalk mutfaga git su doldur filan. Orta boy, sevimli bir cam sisem var yanimda yakinimda susadikca dikiyorum kafaya ohhh Bence o da sever.

Ters koyuyorum ...

Ağzı açık içine bişi düşer diyemi bilmem alışkanlık işte . Makinadan kuru çıkıyor . Sürekli içilen bardaklarda direk makinaya o yüzden nem küf görmedim hiç ..

Ters koyuyorum ...

Ağzı açık içine bişi düşer diyemi bilmem alışkanlık işte . Makinadan kuru çıkıyor . Sürekli içilen bardaklarda direk makinaya o yüzden nem küf görmedim hiç ..
Temiz bardağı alıp bir kere su içtin diyelim sonra makineye mi koyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…