Mutfak yaptıracağım, acil yardim lütfen!

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
selam

ben yeni evimin icin mutfak yaptircam ama minik fayanslarmi olsun duvari yani su lavobanin arkasindaki duvari diyorum,yoksa su yeni cikan ahsap renkde olan seylerdenmi olsun karar veremedim...ikisde hosuma gidiyor ,ama nasil bisey yaptircagima karar veremedim daha,fikirlerinize ihtiyacim var

mutfağın dolapları nasıl olucak... rengine tarzına uyması lazım... mutfağın büyük mü küçük müü hiçbişey belirtmemişsin..

benim mutfağım küçük karolardan ama şimdiki aklım olsa tezgahımın aynısı olan granit yapardım. hem bütünlük oluyor hem de temizlemesi çok daha kolay. evim yeni 3 yıllık daha batmadı ama ileride derz araları batmaya başlayacak temizlemeye uğraşacağım sürekli. granit çimstone hem daha şık hem de temizliği daha kolay. bence tabiki:)

mutfagim koyu kahve istiyorum ama dolaplarin kapalarini parlak beyaz istemisdim,kimisi hic tavsiye etmiyor cok iz birakiyor diye kimisi cok iyi diyor sasdim valla

benim mutfağım beyaz olucak tezgah ve dolap arası kısım siyah (muhtemelen granit) olucak.
dolap kapaklarım akrilik olucak. kullanımı biraz zor tabi ama silinmesi çok çolay. mikrofiber bezle silince kurulamaya da gerek kalmıyo

parlak kapaklar son derece kullanışı..benimki kırmızı beyaz..arka kısım ise koyu ve acık kırmızı ara ara beyazdan oluşan minik karolardan oluşuyo..kullanımı ve görüntüsünden memnunum..bu bolümdeki evleri incelersen sana zaten fikir olur..ben evimi bu site sayesinde uyumlu ve güzel bir şekilde yaptırdım..kendi zevkinde önemli tabi..şimdiden gülegüle otur..

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler.

Bugün evimi yaptıracak olsam benim tercihim tezgah arası granit olurdu
ya da tezgah için hangi malzeme kullanılmışsa onu tercih ederdim.
Ocakta duvar kenarındaysa tam oraya kadar granit yaptırırdım.
Arkadaşımızda yazmış temizlik bakımından çok daha kullanışlı oluyor.
O fayanslardan istiyorsan kesinlikle çok iyi usta bulman şart.

bizde mermeri granit yaptırdık ara taşı mermerle uyumlu cam bizim ara taşımız işte resmi aradada ben kaynadım ama başka foto yok

[/URL][/IMG]

benim mutfak dolapları alt mürdüm üst beyaz akrilik alt taraf izleri leke kiri daha çok belli ediyor beyazdan memnunum sorun yok.Tezgah siyah çimstone çok memnunum.Tezgah alnıda beyaz mozaik sadece fırın ocak arkası renkli cam mozaik.Tezgah ve alnını aynı malzemeden yaptırabilirsiniz çok şık durur ama tabi biraz maliyetli olur.

canım ya şu şimston tezgahtan memnunmusun bana çay lekesini tutar dediler cesaret edemiyorum bu yüzden corian düşünüyorum ama oda metre tülü 800 lira diyolar çimstonun fiyatı nedir acaba?

mutfagınızı yaptırdınız mı acaba ben de akrilik beyaz yaptırmayı dusunuyorum memnun musunuz

canım ya şu şimston tezgahtan memnunmusun bana çay lekesini tutar dediler cesaret edemiyorum bu yüzden corian düşünüyorum ama oda metre tülü 800 lira diyolar çimstonun fiyatı nedir acaba?

kusura bakma canım geç gördüm mesajını belki yaptırmışsındır,ama ben siyah çimstonumdan çok memnunum tabi biraz lekelere dikkat etmek gerekiyor elimin altında sürekli bez ama şıklığına değer.biz metre tülünü toptan fiyatına 400'e yaptırdık fiyatlar çok değişiyor.Ama corianda çok kulanışlı değilmiş pek önermiyorlar

evet bem mutfağımı yaptırdım tezgah montelli oldu süt beyaz çok şık oldu resimleri en kısa zamanda paylaşıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…