Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlar ben mutfak ve banyomu degistiriyorum ankastre olacak her ikiside renk konusunda kararsiziz bana bi fikir verebilirmisiniz bu arada beyaz esyalarim siyah renkte
resim eklemeyi becerebilsem sana bir banyo örneği yollardım canım ama bir türlü yapamıyorum o işi.Ben çok beğeniyorum o banyo tasarımı.Mutfak konusunda da madem siyah beyaz eşyalrın ozaman siyah ve beyaz karışık büyük dolaplı bir mutfak olabilir.
tabi ki bembeyaz bir mutfak...ya da siyahla kombine edilmiş de olabilir ama siyah parmak izlerini çok belli ediyor...benim ki beyaz ve kullanımı harika, görünüş olarak da oldukça estetik bence...banyom kırmızı beyaz...oldukça koyu bir kırmızı...son dönemlerde zaten kırmızı, siyah, gri tonları hakim banyolarda...alan genişse onu da siyah-gri düşünebilirsin...tamamen zevkine kalmış...bir de temizliğini mutlaka göz önünde bulundur estetiğin yanı sıra...kendi fikrim kullananlardan böyle birşey duymadım ama siyah ıslak mekanlarda kireç lekesi gösterir gibi geliyor...
selamlar ben mutfak ve banyomu degistiriyorum ankastre olacak her ikiside renk konusunda kararsiziz bana bi fikir verebilirmisiniz bu arada beyaz esyalarim siyah renkte
merhaba canım ben de mutfağımı değiştirmeyi düşünüyorum ankastre istiyorum. mutfağım oldukça büyük. sen fiyat aldın mı hangi marka düşünüyorsun ben bi türlü karar vermedim... renk konusunda bence mutfak da banyo da kesinlikle açık renk olmalı koyu renkler bir süre sonra boğar. mesela benim hayalimdeki mutfak beyaz krem kırık beyaz gibi girince ohhh diyebilecek kadar açık ve ferah renkler...