- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
çok kötüydü. ev dumandan görünmüyorduAy Allah korusun, yangin cikmamis cok sukur.
Tezgah tahtamiydi ki? Komple ayni renge boyanmaz mi?
çok teşekkürlerSukredin yangın çıkmamış
Geçmiş olsun
Bir sadaka ver canim, esin halleder, sen boya falan ugrasma.çok kötüydü. ev dumandan görünmüyordu
tahtaydı tezgah
o pek anlamaz. ya görüntü çok kötü. şimdilik boyamak istiyorum.Bir sadaka ver canim, esin halleder, sen boya falan ugrasma.
Ya o boyalarin cok kokusu falan oluyor. Kimyasal, sana zarari olmasin. Esin bir mutfakciya gosterse, ya da yapi malzemeleri satan bir yere sorsa onlar cozum oneriro pek anlamaz. ya görüntü çok kötü. şimdilik boyamak istiyorum.
ama neyle boyasam bilemedim
Boya yapma görüntüsü güzel olmaz.o pek anlamaz. ya görüntü çok kötü. şimdilik boyamak istiyorum.
ama neyle boyasam bilemedim
Bence zimparalamayi deneyin bi bide kaplama oluyormus mutfak tezgahina arastirin derim ama onda ds tezgaha sicak tencere falan koymamaniz gerek bir sure idare edin bence ilerde yenilersiniz
Ya o boyalarin cok kokusu falan oluyor. Kimyasal, sana zarari olmasin. Esin bir mutfakciya gosterse, ya da yapi malzemeleri satan bir yere sorsa onlar cozum onerir
çok iyi fikir. nerde bulabilirimBoya yapma görüntüsü güzel olmaz.
Yapışkanlı folyolar var çeşit çeşit model model.su geçirmeyen cinsinden al bütün tezgahı kapla hem daha güzel olur boyadan ama her yerini kapla sadece yanan yeri değil.
Yapı marketlerde olur. Internet te yapışkanlı folyo yazın çıkar. Hepsiburada vs desenlerine bakın. Tezgahinizi ölçün. Boyadan daha iyi olur.çok iyi fikir. nerde bulabilirim
görmeden almak olmaz amaYapı marketlerde olur. Internet te yapışkanlı folyo yazın çıkar. Hepsiburada vs desenlerine bakın. Tezgahinizi ölçün. Boyadan daha iyi olur.
Koçtaş falan yok mu.görmeden almak olmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?