mutfak tekstili

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar mutfağınız için takım aldınız mı raflara falan dantelli ya da güpürlü peçeteler koyuyorlar ya halamlar geçenlerde sordular almadıysan alalım diye bişide diyemedim ben english homedan almayı düşünüyorum yani buzdolabı örtüsü fırın örtüsü raflar için örtü farbela perdeler falan hepsi dantelli oluyo ben modası geçtiğini düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz çeyizde bir tane olsun mu bilemedim şimdi

Ben almadım
Almayıda düşünmüyorum
Artık peçeteler falan çok demede ve kullanışsız gerek duymuyorum
Ama tabi görünüş olarak hoşuna gidiyorsa al tabi.

ben kullanmam dedıkce annem ordu de ordu:))
sımdı uzuluyor ben oyle dedıkce
ben de dayanamıyorum goturecem gonlu olsun dıye..ama kullanmayacam
ya zaten sımdı mutfaklar cok modern..yukarı dogru acılan kapaklar falan.
bence hos durmayacaktır..
yanı bu benım fıkrım...

Şimdi mutfaklar genelde modern oluyor o örtüler de hiç yakışmıyor bence bu tür mutfaklara gereksiz masraf geliyor bana. Ona vereceğiniz parayla murfak perdenizi güzel bir şekilde yaptırın ya da almak istiyorlarsa mutfak perdenizi alsınlar bence.

evet bencede çok demodeler ama artık kendilerine bıraktım gönüllerinden geçtiyse alsınlar ya da yapsınlar ilk çeyiz sermede koyarım sonra ev bana kalacak nasıl olsa kaldırırım hepsini ah bu adetler yokmu bizim zamanımızda böyleydi demeleri hele herkes bişeye özeniyo hevesleri kaçmasın diye bişi diyemiyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…