- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
-
- Konu Sahibi bahargunesi
Çok teşekkürler daha güzelleri senin olsun:)1-3 istediğim mutfaklardan , ama bu saydıgın çeşitleri inan hiç bilmiyorum
güle güle otur demeye geldim
Yıllarca oturduğum evlerde hep klasik kullanılan kahverengi dolaplardan vardı. üstüme üstüme geliyordu. Mutfak da ufak olunca en iyisi açık renk gibi geliyor banaBeyaz temizlik için zor daha koyu renklerle daha rahat edersiniz ferah ama kullanışı da düşününce ben beyaz tercih etmezdim.
Fotolar çok hoş bu arada
Ben de beyaz çok beğeniyorum kuvarz tezgah olarak markası nedir. Beyazlarda sararma leke kalıyor diyenler vardı. Çimstone çatlama yapıyor diyen de var ben de kararsızımAttigin fotoğraflar benim mutfağıma çok benziyor.
Benim de beyaz akrilik dolaplar. Tezgah kuvars. ben çok memnunum bi sıkıntı yaşamadım temizlik konusunda. Beyaz her zaman daha kolay temizliği herşeyi. Bi önce ki evim de dolaplar biraz daha koyuydu her iz belli oluyordu.
Merakla bekliyorumDurun mutfağı toplayıp foto atayım :)
Resimlere benziyor baya :)
Markasını inan bilmiyorum sararma leke kalmasi falan hiç yaşamadım, sürekli çamaşır suyu kullanıyorum bi sıkıntı olmadı, özelden foto atayım istersenBen de beyaz çok beğeniyorum kuvarz tezgah olarak markası nedir. Beyazlarda sararma leke kalıyor diyenler vardı. Çimstone çatlama yapıyor diyen de var ben de kararsızım
Çok sevinirim bana da fikir olurMarkasını inan bilmiyorum sararma leke kalmasi falan hiç yaşamadım, sürekli çamaşır suyu kullanıyorum bi sıkıntı olmadı, özelden foto atayım istersen
Merakla bekliyorum
Evet dolaplarınız mutfağınız çok şıkSayenizde mutfak topladım:)
Dolaplar ve tezgah süper
Ama aradaki siyah cam aşırı kötü sürekli leke oluyor asla böyle yaptırmayın
Evet dolaplarınız mutfağınız çok şıkgüle güle kullanın. Benim de hayalimdeki mutfak bu tarz. arka kısmı beyaz ya da açık gri tonlarında düşünüyorum. Tezgahınızın markası nedir. Sararma leke çatlama vs. Sorunu yaşadınız mı
Çok teşekkür ederim en en güzelleri sizin olsun
Ama nolur arayı siyah cam ya da gri cam beyaz cam yatırmayın normal fayans yaptırın
Biz yaptırmadık malesef o yüzden marka bilmiyorum. 0 evdi hazır taşındık ama sararma leke çatlama yok temizlik çok kolay her şey kullanıyorum valla tezgahta
Âminn çok teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsunÇok teşekkür ederim en en güzelleri sizin olsun
Ama nolur arayı siyah cam ya da gri cam beyaz cam yatırmayın normal fayans yaptırın
Biz yaptırmadık malesef o yüzden marka bilmiyorum. 0 evdi hazır taşındık ama sararma leke çatlama yok temizlik çok kolay her şey kullanıyorum valla tezgahta
Teşekkürler1. Mutfak benim mutfağımın aynısı, fırının yanındaki çekmecelerin boyutu, davlumbazın yanındaki kolona kadar
Ben dolapları akrilik yaptırdım, sizin de dediğiniz gibi balon kapaklar sararma yapıyormuş. Tam beyaz değil benimki kırık beyaz diyebilirim çokta memnunum.
Tezgah konusunda çok araştırmıştım, sonunda granit tezgaha karar verdim. Granittede renk sorunu oluyor, doğal taş olduğu için tam istediğin rengi bulamıyorsun. Benim tezgah gri, siyah, krem karışımı oldu.
Ben dolapları yaptırırken alt dolapların hepsinin çekmece olmasını istemiştim ama çekmeceler zamanla deforme oluyormuş. Sadece (1. Mutfaktaki gibi) fırının yanındaki yer 3 çekmeceli, diğerleri dolap.
Kapaklara kulp yaptırmadım, hem hoşuma gitmiyor hemde temizlemesi sıkıntı.
Corian dediğiniz nasıl bir şey bilemedim. Şu lavabo tezgah hepsi birden olan mı acaba? Eğer oysa hiç kullanışlı değil. Lavabo zamanla sararıp aşınıyor, tezgah ısıya dayanıklı değil, hiç önermem.
Birde lavabonun yanında bulaşık koymak için bir yeri oluyor ya çelikten lavaboyla birleşik oluyor ( umarım tarif edebilmişimdir ) oda kullanışlı değilmiş. Ben o şekil yaptırmadım, sadece lavabo çelik, tezgahın her tarafı granit.
Hayırlı olsun şimdiden.