• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak sorunsalı

Kız ne bileyim yukarıdaki arkadaş pamukla zeytinyağ dene dedi :-) bolca Fairy döktüm sildim duruladım yok olmuyor fayda etmedi :-) Senin cam sil de yalan oldu o da olmadı :KK34: Ben haftasonu gideyim koçtaşa da alayım o spreyi misafirim gelecek ondan bu telaşım aslında :rolleyes:
Ben 10yildir bunu denerim cok iyi gelir bence sizinkindewbaska sorun var

Gerçekten parlatıyor değil mi haftaiçi çalıştığım için gidemiyorum haftaya alayım bende ?

Canım bizim ki parlıyor 1,5 yıl oldu yaptıralı. Arkadaşım sprey şekilde olanı almış, sanırım gitti gidiyor yada hepsi burada'dan demişti. O biraz daha pahalı, onun tezgahı biraz daha eski bizimkinden, oda baya parlatıyormuş. Ben memnunum bizimkinden. Bizimki de siyah ve simli, ıslak bırakmamak hemen kurulamak lazımmış ama biz bilmiyorduk işte. Birde kaliteli bir bezle silmek lazımmış Scotch-Brite gibi. Onun micro fiber bezleri güzel. ve hemen ardından kurulamak lazımmış.

Canım bizim ki parlıyor 1,5 yıl oldu yaptıralı. Arkadaşım sprey şekilde olanı almış, sanırım gitti gidiyor yada hepsi burada'dan demişti. O biraz daha pahalı, onun tezgahı biraz daha eski bizimkinden, oda baya parlatıyormuş. Ben memnunum bizimkinden. Bizimki de siyah ve simli, ıslak bırakmamak hemen kurulamak lazımmış ama biz bilmiyorduk işte. Birde kaliteli bir bezle silmek lazımmış Scotch-Brite gibi. Onun micro fiber bezleri güzel. ve hemen ardından kurulamak lazımmış.

Teşekkür ederim canım ben arada ıslak bıraktığım oldu ama hiç iz filan yapmadı sadece matlaştı baktım koçtaşa 25 Tl civarında alayım yapacak bir şey yok

Back