Mutfak Dekorasyonu mutfak rengi konusunda yardım lütfen

ozlem_1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
10
0
36
İstanbul
slm arkadaşalr ben yeni mutfak yaptırıyorum ama renk konusunda emin değil üst dolaplar parlak krem alt dolaplarda zeytin seçtik ama hala kararsızım bu renkler konusunda aranızda kullanan varmı bu renkleri sizce nasıl olur yardım ederseniz sevinirim...

zeytin rengi nedir pek firim yok ama mutfak dolabı yaptırırken görselliği kadar kiri belli etme konusunda da dikkatli olmak lazım o yüzden ben açık ahşap renklerini tercih ederim

parlak krem dediğin galiba sedef...
eğer doğruysa benimkiler öyle ama alt üst aynı renk.
mutfağın ankastre olacaksa altları ankastreye uygun bir renk olursa şık olur.
eğer normal beyaz eşya olacaksa da bence altlar da sedef olsun..

bende yeni yaptıracam o yüzden bakıyorum sürekli araştırıyorum koyu renklerin ve özelikle parlak olanların iz bıraktığını lekeleri gösterdiğini söylediler

krem yada beyazda karar kıldım mutfak için bende

Ben de yeni yaptırdım mutfak dolaplarımı kırmızı gri..Leke filan da belli etmiyo bu hazır kapaklar var ya parlak onlardan.Çok memnunum. Kuzenim de krem kırmızı yaptı oda güzel oldu. Üstü kremse uydurabilirsin yani

bende yaptırıcam mutfak bende üstler krem altlarıda zebrano düşünüyorum sizce
nasıl olurki :44::44:abonozda güzel duruyo ama herkes abonoz yaptırıyo
zeytin rengi konusunda bi fikrim yok canım pek görmedim o rengi bişey diyemicem

eğer mutfağınız küçükse açık renkler tercih edin daha büyük gösterir yok eğer büyükse we modern sewiyorsanız bu yılın modası siyah we beyaz yada krem we çok az kahwe olacak şekilde tasarlayın eğer biraz uçuk renk sewiyorsanız kan kırmızı we beyaz yada yeşil we beyaz kullanın

üstler parlak mebran olcak evet ankastre olcak mutfağım altlarda mat zeytin rengi
ahşap gibi duruo renk olarak..aslında birbirine yakışan iki renk ama genede insan düşünmeden edemio...ama kararımız böle olcak gibi çok zor işlermiş valla....

Merhaba kızlar ben mutfak dolaparıma karar verdim dün.. hepsini tek tek karşılaştırdım mobilyacıda ve yaklaşık 2 saatin sonunda o mu bu mu diye düşünürken üst dolaplar krem ve alt dolapların zeytin olmasına karar verdik. Benim içime çok sindi gerçekten renk olarak fikir vermesi açısından örnek bir mutfak fotoğrafı ekleyeyim;

slmlr bende ustler krem altlar zebrano yaptırdım 2 haftaya kadar tasınıcam ınsallah bence cok guzel oldu tasınınca resım eklerım bakarsınız

bence çok şık tam benim tarzım. benim mutfakta favorim beyaz ve krem

slmlr bende ustler krem altlar zebrano yaptırdım 2 haftaya kadar tasınıcam ınsallah bence cok guzel oldu tasınınca resım eklerım bakarsınız

zeytin cok güzel bencee üstleri lake beyaz altları zeytin yap çok hoş olur :) krem yerine beyaz daha şık duruyor

Ben de mutfakta her daim açık renk sevenlerdenim

nası mutlu olurum canım resim eklersen merakla bekliyorum canım güzel oldumu bende korkuyorum güzel olmazsa diye

bence kesinlikle üst beyaz alt zebrano yada zeytin yaptırın tezgah krem kahve tonlarında tezgah alnı cam mozaik ama kahve tonlarında çok asil ve şık tek geçerim.

abanoz çok kötü bence çok itici geliyo bana..bana kalsa kırmızı lake dolap siyah mermer yaptırırdık annem kırmızı hayatta istemem dedi krem dolap kenarları kiraz yaptırdık güzel oldu birde tadilat aşaması çok kötü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…