mutfak perdem

bence cok banel olmuş boyle seyler kaldımıya bıraz daha modern olmalıydı bence

İnsan bazı değerlerden yoksun kalınca işte böyle oluyo el emeği falan boş..CADIARZUSende banel olmayanını yaptır canım oldumu bakalım modeline.Hertşey paraya bakıyo bu devirde napalım...klava:

dantelin ipide ucuz sayılmaz boşa harcanan zaman işte

HANİ MEŞHUR BİR LAF VARDIR, BEĞENMEYEN OĞLUNA ALMASIN DİYE...
İÇİMDEN BUNU YAZMAK GELDİ.

SEN KENDİ EVİNE DAHA MODERN OLANINI YAPTIR.
İNSANLARIN BEĞENİPTE PAYLAŞTIĞI BİRŞEYE BEĞENMESEN BİLE,
BU KADAR KABA YANIT VERMEMELİSİN.

KALDI Kİ TERCİHLER GÖRECELİDİR, HERKES BİR DİĞERİNİNKİNİ BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL.
BİR YORUM YAPARKEN BAZEN KiŞİLERİN YERİNE KOYUN KENDİNİZİ.

anneyimmutluyum ve senaca arkadaşlar size çok teşekkür ederim benim bir şey yazmam gerek kalmamış siz çok güzel yazmışsınız.................

size banal gelmis olabilir tabiiki zevkler farklidir herbirimizin zevki ayni olsa idi tek duze bir dunyada yasardik ,begenmediginizi daha nazik bir dil ile anlatabilirdiniz ,modern bir insan oldugumu dusunuyorum ama konusma tarzinizda aslinda sizin de cok modern olmadiginizi hissettim kimbilir belki de nasil herkesin zevki farki ise herkesin modernlik anlayisi da farklidir :sm_confused:

ellerinize emeginize saglik cok ciciler ozellikle ciceklere bayildimma.s.

bencede harika hepsi bu kadar kırıcı konuşmayın lütfen. eğer beğenmiyorsanız yorumda yazmayın bakmayında. bence hepsi harika. el emeği sonuçda.

EMEĞE SAYGI LÜTFEN

teşekkürler arkadaşlar.Daha güzelleri sizin olsun.....

cnm sen bazı kişileri aldırma çok güzel olmuş eline emeğine sağlık mutlu günlerde kullan inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…